Προς το περιεχόμενο

360 Hard Disk mod-hack

jowl_tnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο το pc μου στον δισκο πως το βαζω? drag and drop?

Ποιο καλωδιο χρησιμοποιεις για συνδεση pc-xbox??? Ρωταω μιας και εχω βρει 2 καλωδια αλλα δεν ξερω αν κανουν διαφορετικη δουλεια το καθενα...

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=1974

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6820

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το 2ο εχω αλλα χωρις το software (σε 5 μερες αυτο)

Εγω θα πεταχτω σε λιγη ωριτσα να παρω το 1ο που σου εδειξα κανονικα πακετακι με software.

Εχω ηδη ενα software ομως...Το Xport360

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πας να αγοράσεις το πακέτο που λες αφού αν ανοίξεις το κουτί του δίσκου μπορείς να τον συνδέσεις σε οποιοδηποτε υπολογιστή που έχει sata θηρα.

Δημοσ.

24.60 εχει το συγκεκριμενο που μου δειχνεις και 23.90 εχει το ολο πακετο που θα αγορασω εγω.Δεν υπαρχει ουσιαστικα καμια διαφορα στα χρηματα απλα μιας και ειναι ιδια η τιμη θα προτιμησω το πακετακι εφοσον δε θα χρειαστει να ανοιξω καν το δισκο του xbox.

Δημοσ.

Προβλημα!!! Ενω συνδεω κανονικα τον σκληρο του xbox με το laptop παροτι περναω mp3 μεσα και κατω απο τον σωστο φακελο,μετα στο xbox δεν τα βρισκει καν! Δοκιμασα να περασω και mp3 και wma αλλα το ιδιο αποτελεσμα...

Δημοσ.

Αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα φίλε μου θέλω ποιο αναλυτικά πράγματα.

Πες μου επακριβώς όλη τη διαδρομή των φακέλων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια βοήθεια....

Αγόρασα έτοιμο(στη θήκη του) 250gb σκληρό(hitachi) αλλά δεν το βλέπει το 360.

Το έκανα ένα φορματ στο pc με το tranfer kit(μάλλον πατάτα έκανα) αλλά τι πρέπει να κάνω για να το δει το 360?

Και όλα αυτα για να μεταφέρω τα αρχεία απο το 20gb στο 250gb....

Δεν υπάρχει περίπτωση να το φέρω στη αρχική του μορφή?

Δημοσ.
Μια βοήθεια....

Αγόρασα έτοιμο(στη θήκη του) 250gb σκληρό(hitachi) αλλά δεν το βλέπει το 360.

Το έκανα ένα φορματ στο pc με το tranfer kit(μάλλον πατάτα έκανα) αλλά τι πρέπει να κάνω για να το δει το 360?

Και όλα αυτα για να μεταφέρω τα αρχεία απο το 20gb στο 250gb....

Δεν υπάρχει περίπτωση να το φέρω στη αρχική του μορφή?

παρε τηλεφονο την μσ πεσ οτι το 360 δεν βλεπει τον δισκο και θα ερθει κουριερ να παρει αυτον και να σου φερει αλον ...

Δημοσ.

Tο ζήτημα είναι οτι δεν είναι αγορασμένος απ οεδω αλλά απο εξωτερικό...

Και περίμενα οτι είναι mod αλλά τελικά είχε μέσα hitachi σκληρό απο την έκδοση του call of duty...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...