Pantelis51 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά αυτός κάνει; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303013
Panos1987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γιατι αυτον και οχι εναν 250gb???Θα γινει που θα γινει η moda...
thodoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κατεβασα το XPort360... Τι καλωδιο ακριβως θα χρειαστω για να συνδεσω τον 60αρη σκληρο στο laptop μου??
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν ανοίξεις το κουτί που είναι μέσα ο σκληρός δίσκος τότε μπορείς απλά να τον συνδέσεις με το pc σαν έναν απλό 2.5ιντσων sata δίσκο καθότι είναι ένας απλός δίσκος 2.5 ιντσών αν τώρα δεν θελεις να ανοίξεις καν το κουτί του σκληρού δίσκου τότε θα χρειαστείς κάτι σαν αυτό.
thodoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν ανοίξεις το κουτί που είναι μέσα ο σκληρός δίσκος τότε μπορείς απλά να τον συνδέσεις με το pc σαν έναν απλό 2.5ιντσων sata δίσκο καθότι είναι ένας απλός δίσκος 2.5 ιντσών αν τώρα δεν θελεις να ανοίξεις καν το κουτί του σκληρού δίσκου τότε θα χρειαστείς κάτι σαν αυτό. Σε περιπτωση που τον ανοιξω οπως λες... συνδεεται σε usb στο laptop? Επισης ο λογος που θελω να τον συνδεσω ειναι για να περασω mp3 και photos αν αυτο αλλαζει κατι...
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν λέει να τον ανοίξεις γι' αυτό το λόγο και για να περάσεις mp3 καθότι μπορείς πολύ απλά να ριπαρης μουσικά cd από το μενού του 360. Πάντως αν το θες μόνο για να περάσεις mp3 δεν στο συστήνω γιατί δεν είναι σαν απλό δίσκο(Που το συνδέεις στο pc και τον βλέπει αφού θέλει ειδικό πρόγραμμα για να δεις τα δεδομένα που έχει μέσα ο δίσκος xbox360) που άπλα περνάς τα mp3 μέσα καθότι πρέπει να τα περάσεις σε συγκεκριμένο φάκελο και αν κάνεις καμιά βλακεία και σβήσεις τίποτα υπάρχει περίπτωση να καταστρέψεις τα δεδομένα που έχεις στο δίσκο.
thodoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εχω 12gb mp3.... Πως να τα περασω ολα αυτα?? Αν κατσω να τα γραψω ολα αυτα σε cd παει χαθηκα 10 χρονια θελω!!!! Και δυστυχως δεν διαβαζει και επανεγραψιμα cd το xbox για να πεις να εκανα υπομονη με ενα cd να τα περναω λιγα-λιγα...
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν τα γράφεις σε dvd και να το βάλεις απλά μέσα στο 360 και να τα παίζεις ή ακόμα ποιο απλά γράφτα σε κάποιο usb flash disk ή hard disk(Που να είναι σε far32 ή hfs system files γιατί με ntfs δεν νομίζω ότι τα πάει και πολύ καλά το 360 αλλά δοκίμασε το καλού κακού). Πολύ ποιο εύκολο απ' το να κάθεσαι να τα περνάς στο δίσκο ανοίγοντας το δίσκο κ.τ.λ. Τέλος να ξέρεις ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις τα mp3 στο δίσκο αν δεν είναι από μουσικό cd που τα μετατρέπει σε wma(Windows Media Audio) το 360 και τα περνάει στο δίσκο του 360.
thodoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μπορείς πολύ απλά να ριπαρης μουσικά cd από το μενού του 360. Εγραψα μερικα cd μουσικης για να τα κανει rip το xbox αλλα παρατηρησα το εξης... Οτι παροτι τα cd εχουν τιτλους στα τραγουδια οταν τα βαζω στο xbox ολα τα αναγνωριζει ως track 1 track 2 κλπ... Καμια ιδεα γι αυτο???
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλάζεις κάθε τρακ μόνος σου διαλέγοντας rename σε κάθε τρακ. Γιατί σου έχει κολλήσει τώρα να βάλεις τόση μουσική στο 360 δεν μπορώ να καταλάβω. Το 360 είναι παιχνιδομηχανή όχι μηχάνημα για να παιζει μουσική.
Tigran Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Βασικά μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό σκληρό, να περάσεις μέσα όλα τα τραγούδια που θες και να τον συνδέσεις με το X360.
Toufas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 το δισκακι απο το transfer kit το εχει κανα site για dl? με το xport μου αντιγραφει τα μισα και το xplorer360extreme2 δεν βλεπει καν τα partitions του 120αρι που πηρα απο τον κινεζο
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Toyfa μάλλον δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά το xport 2.11 γι' αυτό ίσως να μην σου περνάει όλα όσα έχεις στον 20gb δίσκο. Τέλος αυτό που ζητάς υπάρχει στείλε μου pm να σου πω που θα το βρείς.
Toufas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 απο το pc μου στον δισκο πως το βαζω? drag and drop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.