Προς το περιεχόμενο

360 Hard Disk mod-hack

jowl_tnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι μόνο οι παρακάτω δίσκοι υποστηρίζονται γι' αυτό το modification.

Confirmed HddHacker supports

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS

- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT

- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT

- WD VelociRaptor Series

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οπότε ο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303005 νομίζω είναι η καλύτερη λύση ακόμα και αν πάνε χαμένα τα 40gb.Και αν θυμάμαι καλά το xbox υποστηρίζει sata 1 οπότε θα τον κόβει αρκετά έτσι και αλλιώς.

κάπου τόσο είχα παρει κ εγώ τον 120άρη.

Δημοσ.
Πιστεύω(Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) και αυτός πρέπει να κάνει παρόλο που δεν το λέει στο release notes του hddhacker 1.11

Αυτός ο δίσκος είναι ATA όχι sata οπότε δεν κάνει μιας και το xbox πέρνει μόνο sata.

Δημοσ.
Ο allokotos έχει απόλυτο δίκιο δεν το πρόσεξα.

Αυτοί όμως θα κάνουν.

Ναι και εγώ τους blue είχα στο μυαλό μου στην αρχή αλλά μετά είδα τους black που έχουν 16mb cache αντί για 8mb και είναι στις 7200rpm αντί για 5400rpm και η διαφορά στην τιμή είναι μόλις 6 ευρώ.Δυστυχώς δεν υπάρχει στα 120gb αλλά από ότι είδα δεν παίζει πρόβλημα.Τώρα δεν ξέρω αλλά μια διαφορά στις αποδόσεις νομίζω ότι θα υπάρχει.

Δημοσ.

Όσοι κάνατε την αλλαγή του σκληρού, πως κάνατε την μεταφορά των αρχείων?

Αυτό το xplorer360 δεν παλεύεται ώρες-ώρες με τα bugs του!

Εγώ δεν άντεξα να μεταφέρω έναν-έναν τους φακέλους και τα παράτησα! Άσε που το πρόγραμμα κολλάει όποτε θυμάται..

Αν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω την δουλειά μου, θα ήμουν ΠΟΛΥ υπόχρεος να μου τον πείτε!

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο ποιο σταθερό πρόγραμμα που λέγεται "xport" και το βγάζει η εταιρία codejunkies και υπάρχει και ο τρόπος με κάρτα μνήμης να τα μεταφέρεις ένα - ένα.

Δημοσ.
Υπάρχει και άλλο ποιο σταθερό πρόγραμμα που λέγεται "xport" και το βγάζει η εταιρία codejunkies και υπάρχει και ο τρόπος με κάρτα μνήμης να τα μεταφέρεις ένα - ένα.

Την έχω σκεφτεί την λύση της memory card, αλλά μου φαίνεται ακριβή η κάρτα των 512mb (έχω αρκετά παιχνίδια κατεβασμένα από το live arcade, και να κάτσω να τα μεταφέρω ένα-ένα με πιο μικρή κάρτα είναι αρκετά ανόητη).

Το xport μπορώ να το βρω κάπου μόνο του ή συνοδεύεται με κάποιο περιφερειακό τους?

Δημοσ.

Διαβάζοντας το tutorial του Jowl_tnt το modification μου φάνηκε εύκολο...στην πράξη όμως όχι :mad:.Αγόρασα τον 160gb black scorpio και κατεβάζοντας τα τα tools από το link του tnt, έφτιξα ένα dos bootable flashaki και πέρασα μέσα τα 2 αρχεία για το flash του σκληρού.Από τεράστια απροσεξία όμως δεν πρόσεξα ότι ήταν η v0.91 :X που όπως είχα δει δεν υποστήριζε την σειρά black scorpio…Τελικά αφού έγινε update το firmware του σκληρού,μπήκα στο bios όπου τον έβλεπε σαν fujitsu 120gb.Βάζοντας τον στο xbox του έκανα format και είδε κανονικά τα 107gb που είναι και το φυσιολογικό.Τα μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν προσπάθησα να κάνω restore το partition 2 από τον official.Δεν μπορούσε να το κάνει με τπτ :cry:.Οπότε ακολούθησα την διαδικασία που είδα στο Post 11 δλδ backup όλο τον 20αρη και μεταφορά όλου του image στον 120αρη.Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το xplorer extreme 2 δεν έκανα σωστά το restore, αυτό έγραψε ότι η μεταφορά ήταν επιτυχείς.Όταν όμως έβαλα τον σκληρό στο xbox αυτό δεν τον έβλεπε για κανένα λόγο.Και εδώ αρχίζουν τα νεύρα...Υστερα από 2 format,χρήση πάλι του hddhackr,δοκιμές στο xbox και ενώ το xplorer extreme συνέχιζε να βλέπει κανονικά τα 0,2,3 partition μέσα στον σκληρό ακόμα και μετά τα format…το xbox είδε πάλι κανονικά τον σκληρό και δοκιμάζοντας ένα παιχνίδι από το xbox 1 έπεζε κανονικά...Από ότι είδα δεν είμαι ο μόνος που τα έχει τραβίξει αυτά.Και να φανταστείτε μου έχουν ζητήσει και 2 φίλοι μου να τους κάνω το hack.Θα το κάνω...ΔΕΝ :-D:-D :P

Δημοσ.

Δεν είχα δει αυτό το πρόγραμμα δυστυχώς και ούτε είχα δει το post s που το αναφέρεις.Τουλάχιστον από εδώ και πέρα άμα χρειαστεί να κρατήσω ποτέ backup θα το χρησιμοποιήσω

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...