jowl_tnt Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Θέλετε μεγαλύτερο σκληρό για το 360 σας αλλά τα 180 ευρώ που ζητάει η micro$oft σας φαίνονται απαγορευτικό; Η Mod σκηνή έχει βρει τη λύση! Καταρχάς, χρειάζεστε ένα οποιοδήποτε Original σκληρό για 360. Ο οποίος θα αντικατασταθεί με έναν Western Digital σειρά Scorpio BEVS, χωρητικότητας μεγαλύτερης ή ίσης των 120gb. Προσοχή: Το Hack, προς το παρόν δουλεύει μόνο με τα συγκεκριμένα μοντέλα! (Όσο μεγάλο WD σκληρό και αν χρησιμοποιήσετε, θα μεταμορφωθεί σε 120gb λόγο του ότι, αυτή η χωρητικότητα είναι η μεγαλύτερη από τη micro$oft αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιούμε το Signature της) Ας ξεκινήσουμε. 1. Κατεβάστε τα απαραίτητα εργαλεία που έχω συγκεντρωμένα εδώ. 2. Φτιάξτε ένα USB Bootable Flash Drive που να φορτώνει καθαρό DOS. Προσοχή: Δε δουλεύει με Command Prompt. (Εγώ χρησιμοποίησα το iprep με την ίδια διαδικασία διαμόρφωσης που χρειάστηκε κ το DVD-drive Flash.) 3. Αφού φτιάξετε το Dos Bootable φλασάκι, αντιγράψτε στον Root Folder του, τα αρχεία: "hddhackr.com" (το πρόγραμμα που θα χακάρει το WesternDigital) και "hddss.bin" (το αρχείο αυτό περιέχει τις πληροφορίες που χρειάζοντε για το Security sector 16 και έχει παρθεί από τον Original 120άρη σκληρό της micro$oft) 4. Κλείστε το PC σας. Συνδέστε τον WD που θα υποστεί το Hack, αφαιρέστε όλες τις υπόλοιπες Sata συσκευές σας και τοποθετήστε το Dos Bootable φλασάκι σας. 5. Ανοίξτε το PC Bootάροντας σε DOS. Πληκτρολογήστε την εντολή "hddhackr -f". Θα σας ρωτήσει αν θέλετε να δημιουργηθεί αρχείο Undo. Επιλέξτε "ΝΑΙ"! (Με το undo.bin θα μπορείτε να επαναφέρετε τον σκληρό σας στην κατάσταση που βρισκότανε πριν το Hack και με την πραγματική χωρητικότητά του, πληκτρολογώντας την εντολή "hddhackr -u") Για να τσεκάρετε αν πέτυχε το Hack, κλείστε το PC. Ξανανοίξτε το και ξαναbootάρετε Dos. Πληκτρολογήστε πάλι την εντολή "hddhackr -f". Πρέπει να σας πει τώρα οτι ο σκληρός δουλεύει σε XBOX360. 6. Ανοίξτε το κουτί από τον Original 360 σκληρό σας. Τέσσερις βίδες είναι. Η μία κρύβετε κάτω από το αυτοκόλλητο micro$oft. Βγάλτε το αυτοκόλλητο ακυρώνοντας την εγγύηση του σκληρού και ξεβιδώστε τη βίδα! Τραβηχτέ και αφαιρέστε την πάνω πρόσοψη. Ξεβιδώστε και τη σήτα πάνω από τον σκληρό, αφαιρέστε τον Original σέρνοντάς τον και τοποθετήστε τον Hacked WD. Βάλτε τον στο 360. Αν όλα πήγαν καλά, ο σκληρός πρέπει να αναγνωριστεί και να χρειάζεται Format από το XBOX. Κάντε του! Τώρα ο WD δουλεύει κανονικά στο 360 σας. Αλλά δεν έχει τη δυνατότητα emulation των XBOX1 παιχνιδιών. Αν χρειάζεστε το emulation ή θέλετε να είναι "πλήρης" ο σκληρός σας, συνεχίστε παρακάτω... 7. Πάρτε τον Original σκληρό που βγάλατε από τη θήκη και συνδέστε τον σε μια Sata στο PC σας. Bootάρετε σε Windows. Τρέχτε την εφαρμογή "Xplorer360 Extreme2.exe", από τα εργαλεία που κατεβάσετε. Πατήστε "Drive>Open>Harddrive or Memorycard" Στη συνέχεια πατήστε "Drive>Backup Partition 2" και αποθηκεύστε το κάπου. Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο 262 MB. Κλείστε το PC βγάλτε τον Original 360 σκληρό και βάλτε τον Hacked WD. 8. Ανοιχτέ το πάλι, τρέξτε το "Xplorer360 Extreme2.exe". Πατήστε "Drive>Open>Harddrive or Memorycard" Στη συνέχεια πατήστε "Drive>Restore Partition 2" και επιλέξτε το αρχείο Backup που φτιάξατε προηγουμένως. 9. Αν θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία που είχατε, από τον παλιό σας σκληρό, στον Hacked, αντιγράψτε ότι βρίσκετε στο Partition 3 από τον original στον Western Digital. 10. Αυτό ήταν όλο! Μόλις φτιάξατε ένα 120άρι 360 σκληρό με τουλάχιστον τα μισά λεφτά από αυτά που ζητάει η micro$oft! By, TNT Rulez
BucketheadGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Φτου γμτ... Το είχα δει και αλλού και είχα χαρεί. Δεν είχα παρατηρήσει όμως πως ήδη θέλει θήκη κανονικού σκληρού xbox. Δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερο νόημα μιας και πολύ δύσκολα γεμίζει σκληρός του xbox.
jowl_tnt Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δε θέλει καθαυτού τη θήκη. Μπορείς να φτιάξεις αντάπτoρα μόνος σου. Χρησιμοποίησε DVI καλώδιο που ταιριάζουν τα Pins. Έτσι το είχα εγώ. Αλλά επειδή δεν έβρισκα το Partition2 και ήθελα να παίξω παιχνίδια του XBOX1 πήρα και έναν 20άρη και έκλεψα το Partition2 που περιέχει το Emulation...
theoritikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον hack.. Αν το επιχειρήσει κάποιος άλλος ας μας πει τις εντυπώσεις του.
Link80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ SAVES ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εχω διαβάσει ότι η χρήση του 360xplorer μπορεί να κάνει ζημιά στο σκληρό και να χάσεις αρχεία.
jowl_tnt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Για τη μεταφορά πάρτε καλύτερα μια Memory γιατί όντος το explorer360 είναι πολύ buggy. Αλλιώς περάστε έναν έναν τους φακέλους. Αμα τους βάλεις όλους μαζί κολλάει.
myst77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά... έκανα σήμερα το UPDATE αν κάνω τη πατέντα με τον δίσκο πρέπει μετά να κατεβάσω πάλι στο καινούριο δίσκο το update και τα video codecs ;
frou-frou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Myst 77 μπαίνεις online να παίξουμε κανενα ματσάκι? Σου στειλα και pm αλλά δεν το ειδες μάλλον!!!!
jowl_tnt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά... έκανα σήμερα το UPDATE αν κάνω τη πατέντα με τον δίσκο πρέπει μετά να κατεβάσω πάλι στο καινούριο δίσκο το update και τα video codecs ; Αν μεταφέρεις τα αρχεία από τον ένα δίσκο στον άλλο μέσο xplorer360 δε θα χρειαστεί. Αν τα μεταφέρεις με MemoryUnit θα χρειαστεί. Αν δε πιάσει η μεταφορά των αρχείων κάντε αυτά otan pao na kano restore partition 2 menei ekei i mpara kai den proxoraei ' date=' to provlima pou exo ego einai oti meta to format tou 120 sklirou den iparxei kan mesa fakelos partition 3 , iparxei mono enas fakelos partition 1.[/quote']Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, απλα δεν μπορει να κανει restore το partition 2 γιατι δεν υπαρχει τετοιο στον 120GB, η λυση ειναι να κανεις backup ολοκληρο τον 20GB original, και επαναφορα στον 120GB, θα στο βλεπει μετα σαν απλο 20GB, no problem, το ξανακανεις format στο xbox, και εισαι ετοιμος. P.S. Θα χρειαστει μετα να κανεις αντιγραφη τον saves & cache κτλ ΑΛΛΑ μονο με drag & drop (δηλαδη οχι με δεξι κλικ, insert folder)
teofross Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Παιδια, ξερει κανεις ,ο δισκος ο παλιος ο 20αρης o original που εχει το 360 πανω του αφου βγει απο το 360 μπορει να παιξει σε pc ετσι κατευθειαν δηλαδη να κουμπωσει και να γινει format? ή θελει κατι ιδιαιτερο?
jowl_tnt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μια χαρά δέχεται Format. Αλλά τι να τον κάνεις; Πολύ μικρός. Εγώ τον έχω για μεταφορά αρχείων από Laptop σε Desktop για όταν βιάζομαι ή για κάνα DivX στο xbox.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κάνοντας αυτή την μετατροπή δεν υπάρχει περίπτωση να φας ban από το xbox live επειδή η Microsoft θα μπορεί αν δει ότι δεν έχεις τον αυθεντικό 120gb σκληρό δίσκο αλλά τον τροποποιημένο western digital 120gb.
Allokotos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Πριν από μια εβδομάδα ο αδερφός μου αγόρασε ένα xbox 360 arcade μιας και το παλιό 360 παρέδωσε πνεύμα μετά απο 3,5 χρόνια και μιας και έχω τον official 20gb, αναρωτιέμαι αν το συγκεκριμένο hack ισχύει ακόμα μιας και τα λεφτά για τον 120gb είναι πολλά.Λίγο που κοίταξα ο συγκεκριμένος σκληρός είναι άφαντος.Μήπως πλέον υποστηρίζονται και άλλοι σκληροί ή θα πρέπει να ψάξω αυτόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.