eu@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 παιδια χωρις πλακα τωρα εχω ακουσει κατι επιθετα....πχ:κος Καψοκώλης και κα Βύζου...
kyrnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μακαρίτης .Νταξ δεν είναι και πολύ παράξενο αλλά αν πρόκειται για πιλότο σου έρχεται κάπως ... "Ο κυβερνήτης κος Μακαρίτης κλπ κλπ σας εύχεται μια ευχάριστη πτήση " και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου,έτυχε στον πατέρα μου. Επίσης αναφέρθηκε το όνομα Αθάνατος . Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ακριβώς ένιωσα όταν είδα αγγελτήριο θανάτου ενός γείτονα (Θεός σχωρέστον ) με αυτό το όνομα.
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μακαρίτης .Νταξ δεν είναι και πολύ παράξενο αλλά αν πρόκειται για πιλότο σου έρχεται κάπως ..."Ο κυβερνήτης κος Μακαρίτης κλπ κλπ σας εύχεται μια ευχάριστη πτήση " και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου,έτυχε στον πατέρα μου. Επίσης αναφέρθηκε το όνομα Αθάνατος . Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ακριβώς ένιωσα όταν είδα αγγελτήριο θανάτου ενός γείτονα (Θεός σχωρέστον ) με αυτό το όνομα. τωρα που ειπες για πιλοτο,ειχε τυχει σε μια καθηγητρια μου ενας που τον ελεγαν Χάρο!!μολις μιλησε στο μικροφωνο μια γιαγιουλα παρακαλαγε να κατεβει!!!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Και που ήμουν που λέτε στο ΚΕΠ και έστελνα με φαξ συμπλήρωνα κάτι χαρτιά μπαίνει μέσα μια κυρία με το παιδί της και ζητάει ένα πιστοποιητικό και ακούω το θεΐκό: Μπίτσας Χόλι σιτ μαδαφάκα!
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 εγω εχω μια συμφοιτητρα κινεζα που την λενε Η Ζου. φανταζεστε προβλημα μεχρι να εξγησω στην μανα μου οτι την λενε Η κι οτι ειναι ονομα αυτο κι οχι αρθρο! θα παμε με εγω η Η η ταδε στην βιβλιοθηκη..... η ποια μου λεει;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 επώνυμο Σαβούρας...ακούστηκε στις ειδήσεις τις προάλες...
soturin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 και δεν την φωνάζετε Ζου? (η πλάκα είναι ότι στα κινέζικα παίζει να υπάρχουν 3-4 ονόματα "Η" ξεχαριστά και μόνο αυτοί καταλαβαίνουν τη διαφορά, έχουν γενικά με την ένταση των φωνηέντων διάφορους κανόνες νομίζω)
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ζου την φωναζω και μαλιστα τσιριχτα για να εχει πλακα παντως το Η δεν ειναι συνηθισμενο κινεζικο ονομα νομιζω η τουλαχιστον το δικο της με τον τροπο που γραφεται
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Σεραφείμ Μπουφές Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου Αγλαϊα Βουνοτρυπίδου Σπυρίδων Υδρογεόφας Τίμιος Τέλειος Κάρολος Φρίκης Κάρολος Σκορδαλιάς Βρασίδας Βρυκόλακας Ιππουργός Ξυπόλυτος
overnontas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 θυμαμαι 2 επιθετα απο την φανταρικη μου θητεια... το 1ο Τελειωμένος..ναι επιθετο..αυτουνου επρεπε να του ζητησει κανεις να παρουσιαστει μετα το "Ηθικο!>Α_ΚΜΑΙ_Ο_ΤΑ_ΤΟ-Αντοχη!>Α_ΤΕ_ΛΕΙΩ_ΤΗ" που μας βαζαν να φωναζουμε στις πορειες...("Στρατιώτης Τεθωρακισμένων Τελειωμένος Ιωαννης...") Αλλα το κορυφαιο ειναι το επιθετο Στρατιώτης..."Παρουσιάσου!"..."Στρατιώτης Τεθωρακισμένων Στρατιώτης Γεώργιος...."
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το όνομα δεν είναι σπάνιο, ουτε το επίθετο, αλλά μαζί έχει πλάκαΚυριακή Μεσημέρη Ρε συ! Αυτή την είχε γνωρίσει ένας φίλος μου πριν καιρό! Και μου έλεγε ότι την αδερφή της την λέγανε Παρασκευή (δηλαδή Βίκυ)! edit: Να προσθέσω εδώ έναν φανταρικό μου φίλο, που τον λέγανε στο επίθετο Παλούκη. Ε, καλά, αρχικά το ακούσαμε, φάση είχε, το προσπεράσαμε. Στην πορεία μάθαμε, όμως, ότι το μικρό του ήταν Λουκάς! Έχετε φαντάζομαι ακουστά το "ο Παλούκη Λουκ στην άγρια στύση"; Ε, τον γνωρίσαμε αυτοπροσώπως! Πιο πολύ πάντως γελούσα με το σχόλιο ενός φίλου μου: "Κι εγώ πάντως έτσι θα ήθελα, να έχω γονείς με χιούμορ. Δηλαδή ήξεραν ότι το παιδί τους θα έχει επίθετο Παλούκης και το βάφτισαν Λουκά! Χαβαλετζήδες άνθρωποι!"
Ledis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΝΥΓΥΡΑΚΗΣ - Γραφείο Τελετών στα Χανιά Στο Στρατό ειχαμε ενα παλικαρι που τον ελεγαν Μαυρούλη και μολισ απολυθικέ μας στείλαν τον Μουτζούρη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Του κολλητού μου ο δικηγόρος λέγεται Νεοκλής Αρχίδoγραμμένος. Τι να λέμε τώρα...καλά δεν μπορείς στην ελλάδα να αλλάξεις το όνομα σου όπως στις άλλες χώρες?
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Στο στρατό είχα πετύχει επίθετο Τσιμπουκάκης!Μια μέρα μάλιστα οι λοχαγοί δύο λόχων συζητούσαν μεταξύ τους: -Ρε μλκ έχεις αλήθεια στρατιώτη Τσιμπουκάκη; -Μάμησέτα... -Πώ πώ ρε φίλε πώς την παλεύει αυτός ο άνθρωπος; (γελάνε και κουνάνε και οι δύο καταφατικά το κεφάλι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.