Προς το περιεχόμενο

Παράξενα/περίεργα/αστεια επίθετα

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kατι ξαδερφακια μου τα λενε Δεσποινα Παπαδοπουλου και Γιωργο Παπαδοπουλο. Αχτυπητο ντουετο, πρεπει να γνωρισουν τον Γιωργο Παπαδοπουλο με γενεθλια 17 Νοεμβριου για να κλεισει η ομαδα.

Ο πεθερος μου εχει βαφτισει το παιδακι ενος Κωλαρά.

Καποτε συγκατοικουσα με μια Κολοκύθα.

Και οταν επιχειρησα με μια παλια φιλη να γινουμε μελη σε καποιο club, το ονομα της μετατραπηκε σε κινεζικο: Τsio_tze_lee.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, χθες γνώρισα δυο παλικάρια, φίλοι κιέτς.

Ο ένας λέγεται Παπαφράγκας και ο άλλος Πλούσιος.

Εξαιρετική παρέα.

Δημοσ.

Παπαφραγκας ειναι παραλια της Μηλου.

Εγω ξερω εναν Κοκκαλη τιποτα το σημαντικο δηλαδη αλλα ενας φιλος μου ειχε αναφερει καποια στιγμη οτι ειχε μια συμφοιτητρια που την ελεγαν Ελενη Πουτσου. Για το Ελενη δεν ειμαι σιγουρος.

Ξερω και δυο 1α ξαδερφια που εχουν ιδιο ονομα και ιδιο επιθετο. Δεν ειναι πολυ γελιο? Ενταξει τιμησατε το ονομα του παππου αλλα μην το παρακανουμε...

Δημοσ.
Εγω ξερω εναν Κοκκαλη τιποτα το σημαντικο δηλαδη

Θα είχε φάση μόνο αν τον λέγαν Γιώργο, κι είχε κολλητό Σωκράτη Βαρδινογιάννη.

ενας φιλος μου ειχε αναφερει καποια στιγμη οτι ειχε μια συμφοιτητρια που την ελεγαν Ελενη Πουτσου. Για το Ελενη δεν ειμαι σιγουρος.

....όσο γι' αυτό πιά...

Ο πρώτος συνειρμός έχει ως εξής : Είναι ο δικός της, και μιλάει σε κολλητό για την εν λόγω. Και του περιγράφει πόσο τον γουστάρει και πόσο του τριβόταν όλο το Σαββατόβραδο που είχε πάει σπίτι της. Ο κολλητός όμως είναι λίγο οφσάιντ, και δεν έχει πιάσει πολλά. Μέχρι που σε κάποια φάση ξαναγυρίζει εντός αγωνιστικού χώρου, κι αποφασίζει να κάνει ρηκουέστ γι' απντέητ :

"-...κάτσε βρε μλκ...Για ποιάν μου μιλάς τόση ώρα ;"

"-...για την Ελένη βρε μλκ."

"-...την Ελένη ; Ποιά Ελένη ;"

"-την Πούτσου μου την καυλωμένη".

Δημοσ.
εμενα στο επιθετο με λενε Κρητικό....αλλα ειμαι απο Κέρκυρα και μένω Αθήνα

Κάποιος προπάππους σου είχε πάει στην Κέρκυρα απο την Κρήτη, έτσι βγαίνουν τέτοιου είδους επώνυμα.

Δημοσ.
Χαλακατεβάκης! Υπάρχει και στ΄αλήθεια! Όχι μόνοι στους "Απαράδεκτους"! :lol:

Για την ακριβεια Χαλακατεβακη λενε τον ηθοποιο που επαιζε τον Χαλακατεβακη.

Ακυρο τελικα η κοπελια δεν λεγοταν Πο..τσου αλλά Πουλου με μπερδεψε η περιγραφη του φιλου μου που μου ειπε οτι ηταν για τον πο..τσο.

Αυτα.

Δημοσ.

Ακυρο τελικα η κοπελια δεν λεγοταν Πο..τσου αλλά Πουλου με μπερδεψε η περιγραφη του φιλου μου που μου ειπε οτι ηταν για τον πο..τσο.

Αυτα.

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

...έεεεεεεεεεεετσι.

Αυτα.

...'Νταξ. Μόνο ο Αμαντίδης έχει δικαίωμα για οφσάιντ δηλαδή ; :-)

(..πάντως, όρεξη να 'χει κανείς, μπορεί να το ξεφτιλίσει ΚΑΙ αυτό. Πχ ,

είναι στη σχολή, μοιράζονται εργασίες και κάνουν ομάδες κατόπιν καθηγητικής υποδείξεως, μπερδέυονται, και σε κάποια φάση ρωτάει η "συμπάθεια" του καθηγητή :

"-...καλά κι εγώ ποιάν θα πάρω τελικά Κε καθηγητά ; "

"-...είπαμε, εσύ αυτή τη φορά θα πάρεις την Πούλου !" )

Δημοσ.
εμενα στο επιθετο με λενε Κρητικό....αλλα ειμαι απο Κέρκυρα και μένω Αθήνα :P

Κάποιος προπάππους σου είχε πάει στην Κέρκυρα απο την Κρήτη, έτσι βγαίνουν τέτοιου είδους επώνυμα.

Αυτο το ειχα πει εγω και οχι ο laskos0!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...