Προς το περιεχόμενο

Παράξενα/περίεργα/αστεια επίθετα

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κοινό μυστικό οτι στις δανειστικές βιβλιοθήκες υπάρχουν τετράδια undergroung που σημειώνονται όλοι όσοι θα μπορούσαν να αναφερθούν στο παραπάνω thread. Άν έχετε κάποιο γνωστό απο "μέσα" ρίξτε του μια ματιά...

Κατα τα άλλα:

Γιώργος Πάπαρος! (ναί σωστά το τόνισα)

και Πετρούλα πετρίκη (τι σκεφτόντουσαν άραγε οι γονείς τους)

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι απίστευτο, όμως ξέρω κι εγώ έναν Βόιδαρο που προαναφέρθηκε, ενώ γαλλικά στο Γυμνάσιο μας έκανε μια κυρία Τσιμπούκη, της οποίας το επώνυμο ήταν το πατρικό της!

Άλλο αστείο όνομα που έχω ακούσει είναι Πύργος Ηλίας και Φρίξος Χατζησαλάτας. Μια πολύ καλή λίστα με αστεία ονόματα είναι αυτή που είχαν διαβάσει κάποτε στην ΕΡΑ Σπορ, και κυκλοφορεί στο ίντερνετ. Google it!

Δημοσ.

Θυμάμαι έναν παίχτη παλιά στο "Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος"

Ονομα: Βαγγέλης Πρεζόπουλος

Επάγγελμα: Έμπορος

Αλλα που μου έρχονται: Λαχτάρας, Καμενίδης, Καψοκέφαλος, Καψοκώλης, Καρακάξας, Πουτσελάς, Τσόκος, Σταφυλοπάτης, Σκορδαλιάς, Λουκάνικας, Φρίκης

Δημοσ.
Πόσα να χρεώνει ο Poustis ;

ασε,πηγα εγω και μου επιασε τον kwlo... :D

ειχα παλια στην δουλεια εναν που τον λεγανε Καραγκιόζη,ποτε δεν καταφερα να ακουσω πως τον φωναζε το αφεντικο

Δημοσ.
ασε,πηγα εγω και μου επιασε τον kwlo... :D

...Βρε τον Poustis.

ειχα παλια στην δουλεια εναν που τον λεγανε Καραγκιόζη,ποτε δεν καταφερα να ακουσω πως τον φωναζε το αφεντικο

Τι λες τώρα!

Το ΙΔΑΝΙΚΟ μάλιστα όνομα για δουλειά, είναι ίσως το Μαλάκας. Φαντάσου : "Μη μου υψώνεις εμένα τη φωνή ρε μαλάκα! " ή " Είσαι μαλάκας!" ή "Τί έκανες εκεί ρε μαλάκα ; !" . Το απόλυτο coolness κάτω από κάθε στιγμή "έντασης". Δεν πρόκειται ποτέ να πειραχτείς από το λεξιλόγιο του αφεντικού και να μαλώσεις μαζί του. Όλα μέλι - γάλα.

* [ ...έχει βέβαια και την αρνητική πλευρά της η υπόθεση : "- Ποιόν να στείλω για εξωτερικές δουλείες ; -Στείλε έναν μαλάκα" "Έλα δω γρήγορα ρε μαλάκα!" (κι όποιος και αν το φώναξε/για όποιον και να το φώναξε, εσύ πας πρώτος και τρέχοντας παρακαλώ, και η περίπτωση να σε στριμώξουν σε αγγαρεία στα καλά καθούμενα, μάλλον μεγάλη) "Σε 'ΣΕΝΑ μιλάω ρε μαλάκα!" , με αποτέλεσμα να χώνεσαι παντού, και να δημιουργηθεί ένταση, αν και παίζει να την γλυτώσεις, αν συνεχιστεί η στιχομυθία σε στυλ "ποιός σε φώναξε εσένα ρε μαλακά!" ]

Πλάκα - πλάκα, ξέρω κάποιον Μαλάκη .... κοντά είναι.

Δημοσ.

Από μαγαζί που ασχολείται με κόσμο, μου είχαν δώσει τον κατάλογο που φτιάχνουν με τα αστεία ονόματα. Μερικά:

Λούτσος, Μπερδολόγος, Βαβλιάρα, Ανθοδέσμη, Βόμβας, Καπούτσου, Σουβλάκη, Ρουφηχτού, Κατσαρίδης, Παστουρμάς, Γύφτουλας, Τσάπου, Καρμανιώλας, Παπιομύτη, Καρδοπίτουλας, Αρτσιβούρτση, Μπατσαμούτσα, Προύτσου, Μακαρίτη, Τσατσά, Νανιάρα, Πιπίπας, Σουξέ, Νικολοπουτσοπούλου, Γκάβλου, Μούντριχας, Αρακάς,

Δημοσ.

Ξερκαρδιστηκα στα γελια,

ειδικα με το Σουβλακη, Ρουφηχτου, Κατσαριδης και το Νικολοπουτσοπουλου, καλα το τελευταιο θεικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...