Προς το περιεχόμενο

Παράξενα/περίεργα/αστεια επίθετα

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξέρω κι εγώ έναν Τσιμπούκα. Μάλιστα παίζει και τερματοφύλακας σε ομάδα Δ εθνικής. Κακός συνδυασμός ονόματος - θέσης...

Υπάρχει και Τσιμπούκι (η- Θηλυκό))

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχει και ανεκδοτο..

Παει καποιος στο δημαρχιο να αλλαξει ονομα..

-Γεια σας δεν μπορω αλλο, θελω να αλλαξω το ονομα μου.

-Πως λεγεστε?

-Γιωργος Τσιμπουκης..

-Σας καταλαβαινω...Και πως θελετε να λεγεστε?

-Κωστας..

Δημοσ.
Φάκας.

Εδω μπορει να μην ειναι τοσο περιεργο...

στην Αγγλια ομως....

epic sits.... :devil:

και φαντάζεσαι λέει ο κύριος Φάκας στην Αγγλία να κάνει παρέα με τον κύριο Κοντομηνά?

Mr Fuckass: here is my best friend Mr. Condom-in-ass :confused:

Άντε μετά να πείσεις ότι για την "κατάσταση" του κύριου Κοντομηνά δεν φταίει ο κύριος Φάκας...

:-D

Δημοσ.
και φαντάζεσαι λέει ο κύριος Φάκας στην Αγγλία να κάνει παρέα με τον κύριο Κοντομηνά?

Mr Fuckass: here is my best friend Mr. Condom-in-ass :confused:

Άντε μετά να πείσεις ότι για την "κατάσταση" του κύριου Κοντομηνά δεν φταίει ο κύριος Φάκας...

:-D

Καλα....εγγραψες φιλε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Σ'ενα super market εδω κοντά στο σπίτι μου είναι μια υπάλληλος που λέγεται Γιάννα Τσιμπούκη.

Φαντάζομαι δουλεμα που θα τρωγε η κακομοιρα στο λύκειο!

Επισης...Γαμιωλάκης,Μπαμπούλας,Κατσαρίδης,Αχόρταγος,Σοφία Νουτέλα!!!!

Δημοσ.
Mιλάμε έχω LιΟLσει. :lol:

Άντε, να τα βλέπουν μερικοί-μερικοί που πήγαν να το θάψουν άμα τη γενέσει του.

marantonis, δε νομίζω να θες και copyright (διότι ούτως ή άλλως μάλλον περί κλόπι-ράιτ θα πρόκειται - φαντάζομαι πως θα παίζει και αλλού τέτοιο thread), αλλά οφείλω να ομολογήσω πως μάλλον χτύπησες φλέβα. Άντε και sticky βρε!

Μαζώχτε λοιπόν το χιούμορ σας και μοιραστείτε την ποταπότητά σας, καρφώνοντας όσους ξέρετε και δεν ξέρετε! Και κυρίως διανθίστε τα όνομα-τεπώνυμα με ιστορίες και σχόλια

thanx. Πιθανον να υπαρχει και αλλου αλλα δεν το ειδα απο καπου, η ιδεα μου ηρθε οταν διαβαζα αρχαια (για ευνοητους λογους).

Marantonis, ρε πεσεβέγκη, είσαι από το ΤΕΙ Σερρών ;;;

Οχι απο Κρητη ειμαι.

Δημοσ.

Η Rowena Gay δεν μπόρεσε να κάνει αυτόματο registration στο Facebook με το όνομά της , παρόλο που δεν ειναι πολύ σπάνιο. Που να την έλεγαν και Ima Gay :lol:

(πρέπει να επικοινωνήσεις με το support, επιμένοντας οτι σε λένε έτσι. Ισχύει και σήμερα)

Φάνης Μπαμπούλας: [blinking on] Διανυκτερεύει [/blinking off]

8k0njjfkcow0535q86lh.jpg

Δημοσ.

Οικοδομικες κατασκευες: Σκεπάρνης

Ο φαδερ με τον αδερφο μου περνανε απο κει συχνα, θα τους πω να παρουνε καμια φωτο.

Δημοσ.

Ένα γνωστό μου το λένε Γιώργο Παπαδόπουλο. Μεμονωμένα δε λέει τίποτα αυτό, αλλά το παλικάρι έχει γενέθλια στις 17 Νοέμβρη...

Δημοσ.

[ Προτείνω ο Θεσπρωτός να γίνει επίτιμος πρόεδρος του Μπλα-Μπλα θρεντ, να σιτίζεται δωρεάν δια βίου από κοινό ταμείο που θ' ανοίξουμε, να προικίσουμε τις πιθανές κόρες του, κι όταν έρθει και 'κεινη η ώρα (κούφια η ώρα) να γίνουν τα δέοντα δημοσία δαπάνη...

Διότι νομίζω ότι θα κάνω καιρό να ξεχάσω τη διαπλοκή του Κου Φάκα με τον Κο Κοντομηνά εις τας Ευρώπας, και αυτό αξίζει αναγνώρισης (ακόμη και σουφρωμένο να ήτανε...) :-)

garnele, τα παλληκάρι που ανέφερες...τί ψηφίζει ; (έτσι από περιέργεια...) ]

Ηρακλής Άγριος

...και τί νομίζετε πως επαγγέλεται ; Στρατιωτικός πανάθεμά τον...

Δημοσ.

φτου σκωληκομερμηγκότρυπα

το κάναμε το ντάμπλ πάλι...

Άντε, να ρίξουμε ένα ακόμη, να το δικαιολογήσουμε.

Κι είναι και επίκαιρο :

Αλεξάνταρ Μακεντόνσκι

Δημοσ.

Καριόλακα ... δημοσιογράφος στον Alpha, μόλις το άκουσα (αν δεν κάνει καμμιά καλλιτεχνική αλλαγή, δεν την βλέπω να παρουσιάζει δελτίο...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...