we_will_rise Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αν δουν το ποστ την γ___σα, αλλά δεν κρατιέμαι, θα τους δώσω ψυχρά.... Κλάστης Μπουρδάκος Κώλος Γούλα (Ελένη στο μικρό, αν είχε συγκενή Άννα θα έπεφτε τρελό γέλιο)
lefi Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 έναν γνωστό τον λένε Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό δεν είναι βέβαια αστείο. Το αστείο ήταν όταν τον πιάσανε, εποχή 90κάτι, σε μια αφισοκόλληση, και τον πήγανε για αναγνώριση. -"Πως λέγεσαι;" -"Ανδρέας Παπανδρέου". Μέχρι να πάνε ο γονείς να τον μαζέψουνε με την ταυτότητά του, έφαγε το ξύλο της ζωής του. Δεν μου φαίνεται αστείο. Το Μουνοτρίχης πως σας φαίνεται. ΑΑ δημοσιογράφος στό "Αχχ πιάστηκε το χέρι μου" Πιπίνης.
soturin Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 το όνομα δεν είναι σπάνιο, ουτε το επίθετο, αλλά μαζί έχει πλάκα Κυριακή Μεσημέρη
Typhoon Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 'Ενας φίλος είχε παλιά μια συγκάτοικο που τη λέγανε Καυλόφσκαγια...
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Mιλάμε έχω LιΟLσει. Άντε, να τα βλέπουν μερικοί-μερικοί που πήγαν να το θάψουν άμα τη γενέσει του. marantonis, δε νομίζω να θες και copyright (διότι ούτως ή άλλως μάλλον περί κλόπι-ράιτ θα πρόκειται - φαντάζομαι πως θα παίζει και αλλού τέτοιο thread), αλλά οφείλω να ομολογήσω πως μάλλον χτύπησες φλέβα. Άντε και sticky βρε! Μαζώχτε λοιπόν το χιούμορ σας και μοιραστείτε την ποταπότητά σας, καρφώνοντας όσους ξέρετε και δεν ξέρετε! Και κυρίως διανθίστε τα όνομα-τεπώνυμα με ιστορίες και σχόλια, σαν αυτή που : α)μας χρωστάει ο pappous_soulis β)μας έχωσε ο BLISS : Φάκας. Εδω μπορει να μην ειναι τοσο περιεργο... στην Αγγλια ομως.... ( " -Smith, how do you do." "-Fuckas...How do you do." ) γ)μας κέρασε ο johnyboy : Αθάνατος Και είναι και συμβολαιογράφος. δ) μας υπέδειξε ο ΤRESH : με την "Λεγεώνα των Υπερηρώων" του ε)με την οποία μας ΞΕΣΚΙΣΕ ο leftermann : έναν γνωστό τον λένε Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό δεν είναι βέβαια αστείο. Το αστείο ήταν όταν τον πιάσανε, εποχή 90κάτι, σε μια αφισοκόλληση, και τον πήγανε για αναγνώριση. -"Πως λέγεσαι;" -"Ανδρέας Παπανδρέου". Μέχρι να πάνε ο γονείς να τον μαζέψουνε με την ταυτότητά του, έφαγε το ξύλο της ζωής του. (γελάω ακόμα ρε π.... μου ! Σα σκηνή από θεατρικό μου φάνηκε! ) στ) με την οποία μας αποτέλειωσε ο we_will_rise (ό,τι είχε αφήσει δλδ ο lefterman) : Γούλα (Ελένη στο μικρό, αν είχε συγκενή Άννα θα έπεφτε τρελό γέλιο) (rotfl εδώ... " κυρίες και κύριοι...Η κυρία Αναγούλα! " ) (...άντε μετά να βγάλεις λόγο) ζ)με την οποία σκόρπισε τα προηγούμενα στάχτες κι αποκαΐδια ο soturin : το όνομα δεν είναι σπάνιο, ουτε το επίθετο, αλλά μαζί έχει πλάκαΚυριακή Μεσημέρη @ Typhoon : ...τί εννοείς "παλιά" ; Την άλλαξε ; ! (το δικό του ονοματεπώνυμο πώς είναι ; Χρήστος Άχρηστος ; ) @ Μysthrios : ...καμμία ιδέα αν έχει βγεί στις τελευταίες εκλογές ; Ή... ...Kαι όπως το Φάκας "μετράει" στην Αγγλία (ΚΑΙ internationally) , έτσι νομίζω ότι πρέπει σ' αυτό τον χώρο να γίνει και η κλασσικότατη αναφορά "από την άλλη πλευρά" : Αυτή της "γνωστής" Αμερικανίδας τραγουδίστριας country/ηθοποιού Dolly Parton
we_will_rise Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Marantonis, ρε πεσεβέγκη, είσαι από το ΤΕΙ Σερρών ;;;
biscoto Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 τομπούλογλου >Ονοματεπώνυμο : Tομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος Χαράλαμπος απο το Τομπουλογλου και Λεωνιδοπουλος σκεφτηκε οτι προτιμοτερο ειναι να κρατησει το Τομπουλογλου ωραιος!
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 όντως ρε biscoto, ήταν ανακάλυψη/αποκάλυψη ισάξια του Mystιrios αυτή (...γενικότερη "ανακάλυψη", μιας και το site είναι για τρελλά γλέντια! Κάνει εισαγωγή με την ατάκα πως "η αλήθεια λυτρώνει", και στο καπάκι ΤΣΟΥΠ η φωτό με τον Χάρη "λυτρωμένο" σ' έναν καναπέ... Μα ρε φούστη μου, ΘΕΛΟΥΝ και τα κάνουν - ή τους ξεφεύγουν ; ! ...Και φαντάσου λέει αν ακόμα χειρότερα κράταγε μαζί με το Τομπούλογλου το ... Τσαπόγας σαν "δεύτερο τη τάξη", και το Λεωνιδόπουλος πήγαινε τελείως περίπατο ! Κάνει το "Χαράλαμπος Τραμπάκουλας" ν' ακούγεται τουλάχιστο αριστοκρατικό! )
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ευχομαι να μην βρεθει ποτε και γινω ρομπα, Τσιμπούκας
leftermann Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ξέρω κι εγώ έναν Τσιμπούκα. Μάλιστα παίζει και τερματοφύλακας σε ομάδα Δ εθνικής. Κακός συνδυασμός ονόματος - θέσης...
peravrexei Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 peravrexei, τί...τρέχει ;Έχεις "περίεργο" επίθετο και φοβάσαι μην το δεις γραμμένο ; Κάνω αρχή με το επίθετο "Κόπανος". Ναι Χαρδαλούπας.:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.