paschalia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Στην Αττική (και κυρίως από Μαρκόπουλο προς Λαύριο -Κερατέα και γύρω συγκεκριμένα) το Κατσίκης είναι το πλέον συνηθισμένο επίθετο. Τα μισά Μεσόγεια Κατσίκηδες είναι.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εντόπισα το επώνυμο Θεός πριν 2 μέρες. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχει σαν επώνυμο.
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 εγώ το έχω δει σαν "Θέος" (μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο να κυκλοφοράνε Θεοί ανάμεσά μας.........)
Tenshi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 εγώ το έχω δει σαν "Θέος" (μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο να κυκλοφοράνε Θεοί ανάμεσά μας.........) Ναί ε;
FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εντόπισα το επώνυμο Θεός πριν 2 μέρες.Πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχει σαν επώνυμο. σιγουρα ειναι θεός? γιατι εγω γνωρισα ατομο που τον λενε θέο και υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος ως προς τον τονο....
censOred Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 φιλαρακι μου απο την σχολή τον λένε στο επιθετο τσιμπούκη.μας εχει απαγορευσει να τον φωναζουμε ετσι. επισης επιβεβαιωνω εχω γνωστο που τον λενε στο επιθετο \Θέο/ Αλλα ποτέ δεν ξες μπορεί να υπαρχει και το θεός σαν επιθετο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 http://www.whitepages.gr/ κάντε μια αναζήτηση, το έχουν και πολλοί μάλιστα
FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 http://www.whitepages.gr/ κάντε μια αναζήτηση, το έχουν και πολλοί μάλιστα ρε συ με κεφαλαια τους βγαζει δεν εχει τονο.....
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 φιλαρακι μου απο την σχολή τον λένε στο επιθετο τσιμπούκη.μας εχει απαγορευσει να τον φωναζουμε ετσι. εσύ το γελάς, αλλά παίζει να έχει πέραση στις γυναίκες
FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Πρώτον: μην γελάσει κανείς με το όνομα της υποψήφιας που θα παρακολουθήσουμε, μιλάω για την Ελένη Καριολάκη, που πήγε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2 και μιμήθηκε την Madonna φορώντας ζαντιέρες, χορεύοντας το Hung Up και βγάζοντας φούσκες. Απολαύστε την
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 γιατί να μη γελάσουμε; ξαδέρφη σου είναι; (τί ακριβώς φορούσε είπες;!)
FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 γιατί να μη γελάσουμε;ξαδέρφη σου είναι; (τί ακριβώς φορούσε είπες;!) ρε ποντιε ετσι εγραψε ο τυπος στο description....:devil::devil: εγω απλα εκανα αντιγραφη για να μη ζητατε επεξηγησεις
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ...να το λες άλλη φορά απ' την αρχή βρε υπερπόντιε (...ή μήπως η Αγγλία δε μετράει ως υπερπόντια χώρα...; )
pappous_soulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 σιγουρα ειναι θεός? γιατι εγω γνωρισα ατομο που τον λενε θέο και υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος ως προς τον τονο.... Κι όμως, ο τόνος βρίσκεται στο όμικρον. Το βρήκα τυχαία στην λίστα μελών του forum της σχολής μου. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να έχει γίνει τυπογραφικό απ'το άτομο που συμπλήρωσε την λίστα με τα ονόματα. Ποιός ξέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.