Garnele Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Λοιπόν είχα κι εγώ μια γνωστή σαν την τελευταία της από πάνω, Κώττα όμως.
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Πιτσιρικάς που δούλευα delivery είχα δει τα πιο άκυρα ονόματα. Μερικά χαρακτηριστικά που ξεχνιούνται: Παπάρας (αναφέρθηκε πάλι, μάλλον υπάρχουν πολλοί), Καταραμένος, Ρωχάμης (!), Βαβούρας (δεν ήταν ο Τζόνι). Επίσης υπήρχε και μία της οποίας το επώνυμο δεν είναι αστείο και λέω να μη το πω, αλλά είναι άξια αναφοράς επειδή συνήθως μας άνοιγε την πόρτα γυμνή. (τελείως). Και μια που έπιασα τις ιστορίες τρόμου και φαντασίας της εποχής, να πω πως ιδιαίτερο γέλιο έριχνα κατά την αποκρυπτογράφηση των οδών που αναγράφονταν στο χαρτάκι παραγγελίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η οδός "Τεμπών" που μου την έγραφαν μόνιμα "Ντεπόν" (Depon) και την "Αλβανικού Έπους" που μου την είχαν γράψει μία φορά "Αλβανικού Πέους"...
linkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καποια ονοματα που μου ηρθαν ετσι στα γρηγορα.... Βενετια Παριση! .... Σαρανταυγα! .... Αγιακατσικα!
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οταν ημασταν πιτσιρικαδες ανοιγαμε τον τηλεφωνικο καταλογο και βρισκαμε το ποιο αστειο επιθετο που μπορουσαμε να βρουμε για να κανουμε φαρσα. Βρισκουμε λοιπον μια μερα ενα κυριο με επιθετο "Ευταρχιδης". Τον παιρνουμε αμεσως τηλεφωνο και το μολις το σηκωνει λεει "παρακαλω?" και λεμε και εμεις "ο Κ.Εξαρχιδης?" και απανταει αυτος "οχι, οχι Ευταρχιδης" και λεμε και εμεις "Εεεεεε τωρα για ενα αρχιδι"....... Φαγαμε πολυ μπινελικι μετα αλλα γουσταραμε τρελα. Πολυ τσογλανια ημασταν τελικα.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οταν ημασταν πιτσιρικαδες ανοιγαμε τον τηλεφωνικο καταλογο και βρισκαμε το ποιο αστειο επιθετο που μπορουσαμε να βρουμε για να κανουμε φαρσα. Βρισκουμε λοιπον μια μερα ενα κυριο με επιθετο "Ευταρχιδης". Τον παιρνουμε αμεσως τηλεφωνο και το μολις το σηκωνει λεει "παρακαλω?" και λεμε και εμεις "ο Κ.Εξαρχιδης?" και απανταει αυτος "οχι, οχι Ευταρχιδης" και λεμε και εμεις "Εεεεεε τωρα για ενα αρχιδι"....... Φαγαμε πολυ μπινελικι μετα αλλα γουσταραμε τρελα. Πολυ τσογλανια ημασταν τελικα. epic win
eSATA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οταν ημασταν πιτσιρικαδες ανοιγαμε τον τηλεφωνικο καταλογο και βρισκαμε το ποιο αστειο επιθετο που μπορουσαμε να βρουμε για να κανουμε φαρσα. Βρισκουμε λοιπον μια μερα ενα κυριο με επιθετο "Ευταρχιδης". Τον παιρνουμε αμεσως τηλεφωνο και το μολις το σηκωνει λεει "παρακαλω?" και λεμε και εμεις "ο Κ.Εξαρχιδης?" και απανταει αυτος "οχι, οχι Ευταρχιδης" και λεμε και εμεις "Εεεεεε τωρα για ενα αρχιδι"....... Φαγαμε πολυ μπινελικι μετα αλλα γουσταραμε τρελα. Πολυ τσογλανια ημασταν τελικα. χμμμ...εχεις ακομα το τελ του;
linkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 κατι αντιστοιχο ειχε κανει και μαθητης στην καθηγητρια των Θρησκευτικων μας την κυρια Σαρανταυγα! Μαθητης:Γεια σας κυρια Τριανταυγα. Καθηγητρια:Σαρανταυγα παιδι μου,Σαρανταυγα! Μαθητης:Καλα κυρια,πως κανετε ετσι για 10 αυγα! Περιττο να πω πως γελαγε ολο το σχολειο για κανα 10ωρο...
zoya Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Η υπεύθυνη του τμήματός μου στη φιλοσοφική: Μακρή- Τσιμπούκη Θεοδώρα... Κ ναι, τα έχει κρατήσει κ τα 3...
jason_rethymno Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Η υπεύθυνη του τμηματος μου στην Ιστορια: Μπουνταλομυγα
FarCry Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 εγω ειχα ενα συμμαθητη που λεγοταν εξηνταβελονης παρατσουκλι sixty needles
zazik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 και φαντάζεσαι λέει ο κύριος Φάκας στην Αγγλία να κάνει παρέα με τον κύριο Κοντομηνά? Mr Fuckass: here is my best friend Mr. Condom-in-ass Άντε μετά να πείσεις ότι για την "κατάσταση" του κύριου Κοντομηνά δεν φταίει ο κύριος Φάκας... εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Το έβαλα στατους στο Facebok ..... το ποστ του μήνα..... τρελο creativity.....
lefi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 κατι αντιστοιχο ειχε κανει και μαθητης στην καθηγητρια των Θρησκευτικων μας την κυρια Σαρανταυγα! Μαθητης:Γεια σας κυρια Τριανταυγα. Καθηγητρια:Σαρανταυγα παιδι μου,Σαρανταυγα! Μαθητης:Καλα κυρια,πως κανετε ετσι για 10 αυγα! Περιττο να πω πως γελαγε ολο το σχολειο για κανα 10ωρο... Τέλειο.
gtaivpc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ενα μαγαζι που πουλαει ρουχα (δε θυμαμαι που ακριβως) ενδυμασιες ΧΑΡΟΣ
gdriver Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 επωνυμα στην περιοχη μου. μπατσακουτσας!!!!,πεντεδεκας, εξηδωδεκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.