Προς το περιεχόμενο

Forthnet: και περιμένω .. περιμένω .. περιμένω..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εϊμαι συνδρομητής της forthnet 2πλαι (24mbps) απο τον οκτώμβριο που μας έχει περάσει. Είμαι φοιτιτής Μυτιλήνη ΚΑΙ!τον οκτώμριο μου έλεγαν οτι μέσα Δεκεμβρίου θα έχω τα 24.. ο Δεκέμβριος έγινε αρχές 2ου , ο 2ος έγινε 3ος , και ο 3ος τώρα έγινε 6ος!! ελεος! πληρώνω τόσους μήνες 24 και κάθε φορά που έρχεται η ημερομηνία για "τεχνικούς λόγους" και καθυστερήσεις στα έργα για το ιδιόκτιτο μεταφέρεται η ημερομηνία μερικούς μήνες μετα. Αν δεν είχα την χρονική δεύσμευση θα είχα φύγει εδώ και καιρώ.. Τι προτείνεται να κάνω? δεν μπορώ αλλη υπομονη!! τους πληρώνω τα 2πλάσια απο ότι πλήρωνα πριν 5-6μήνες στον οτε για την ίδια γραμμή! ( 1mbit μέχρι να έρθουν τα 24... )

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

υπομονη θα ερθει και εκει.ολοι περιμεναμε αν και πολλες περιοχες αργησαν.οι τεχνικοι λογοι μπορει να ειναι και οτιδηποτε διοτι ολα τα εργα κτλ δεν γινονται απο την ιδια ετερεια αλλα απο αλλες.και οι οπτικες απο αλλη ετερεια περνανε και στην ελλαδα ξερεις πως πανε αυτα.

Δημοσ.

δυστηχώς καταλαβαίνω την διαδικασία και την θέση της εταιρίας αλλα είναι αστείο αν το δεις απο την μεριά του πελάτη. Πήρα χθες τηλέφωνο στην forthnet και τους ρωτάω αφού οι πελάτες της εταιρίας πληρώνουν για 24 γιατί να μην φροντίζει η forthnet να τους εξυπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί δλδ γιατι να μην δίνει το Max που μπορεί μέσω οτε μέχρι να φτιάξουν το δίκτυο τους.. η απάντηση που πήρα ήταν να πάω στον οτε να τους το ζητησω.. Ε Λ Ε Ο Σ !

Δημοσ.

εχω βαρεθει να ακουω οτι πληρωνουμε για 24.σε ολες τις εταιρειες πληρωνεις μεχρι 24 και το μεχρι 24 σημαινει οτι πιασεις με βαση το μηκος και την ποιοτητα τοθ χαλκου.αμα ηταν να παιζει 24 mbit ο αλλος με 50 attenuation τοτε δεν θα εδιναν 24 ουτε 8α ειχαμε οπτικες.

Δημοσ.

εγω παντως μεταφερθηκα αυτοματα στα 24 !!!! (ΡΟΔΟΣ)

ΤΕΛΙΚΩΣ πιανω 12.500 (συγχρονιζω) και κατεβαζω

με μεγιστο,δηλαδη 1,25 μβ /σεκοντ ! απο τορρεντ

κιολας. ολα καλα...attentuation 38,πιανω λοιπον καλα συμφωνα με την αποσταση

ρουτερ αγορασα μονος το ΣΚΥΛΙ zyxel 660 ΗD-3

πανω σε ISDN

Δημοσ.
εγω παντως μεταφερθηκα αυτοματα στα 24 !!!! (ΡΟΔΟΣ)

ΤΕΛΙΚΩΣ πιανω 12.500 (συγχρονιζω) και κατεβαζω

με μεγιστο,δηλαδη 1,25 μβ /σεκοντ ! απο τορρεντ

κιολας. ολα καλα...

ρουτερ αγορασα μονος το ΣΚΥΛΙ zyxel 660 ΗD-3

πανω σε ISDN

μπορεις να αλλαξεις και την υπογραφη σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...