SnipeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Μου έχει κάνει εντύπωση το ότι ενώ μπορώ να βρω όλων των ειδών τα βιβλία σχεδόν στο internet, δεν έχω βρει ούτε ένα δείγμα από μουσικό βιβλίο. Έστω σε jpg, κάτι.. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα τέτοιο; Να βγάλουμε κανά κομματάκι στο πιάνο Φιλικά --SnipeR--
Typhoon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Το έχουμε ξαναπεί βασικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις MIDI & μετά με ένα προγραμματάκι κατάλληλο, να τυπώνεις τις παρτιτούρες από τα κανάλια που θες. Γενικά στα περισσότερα κομμάτια δεν θα έχεις κανένα prob, μόνο σε κομμάτια ρομαντικής περιόδου ή γενικότερα κομμάτια με πολλές τρίλιες, αρπίσματα, κλπ τα οποία αποτυπώνονται λίγο άκομψα. Πχ ένα άρπισμα δεν αποτυπώνεται σαν συγχορδία, με υποσημείωση να παιχτεί ως άρπισμα, αλλά ως συνεχόμενα τριακοσταδεύτερα, οπότε όπως καταλαβαίνεις αν έχει πολλά τέτοια το κομμάτι δεν θα βγάζεις & πολύ άκρη από την παρτιτούρα. Κοίτα πχ το δεύτερο κονσέρτο για πιάνο του Chopin & θα καταλάβεις τι εννοώ. <small>[ 12-07-2002, 05:59: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Typhoon ]</small>
Dark Snake Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείς κανά προγραματάκι που να κατεβάζει τραγούδια μαζί με τις παρτιτούρες τους? Όπιος ξέρει ας μου πεί!
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό με το midi δεν είναι το καλύτερο δυνατόν. Δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί πλήρως μια παρτιτούρα σε midi αρχείο, παρά μόνον αν το midi αρχείο είναι εξαρχής γραμμένο σε κάποιο πρόγραμμα όπως το Finale ας πούμε.
Typhoon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μιας και πολλά πράγματα (πχ ένα άρπισμα) δεν μπορούν να αποδοθούν σωστά ή τουλάχιστον ευανάγνωστα σε ένα MIDI αρχείο. Αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται για mainstream κομμάτια είναι πολύ μεγαλύτερη η ποικιλία που μπορεί να βρει στο internet και έτσι και αλλίως αυτά τα κομμάτια είναι συνήθως απλά και δεν προκύπτουν προβλήματα σαν τα προαναφερόμενα...τώρα αν πας να μάθεις Chopin από MIDI, δεν παίζει σε αυτό συμφωνώ!
zuratharamon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μουσικά βιβλία έχει πολλά ο αδερφός μου κατεβασμένα. Θα σε ενημερώσω μόλις έχω νεοτερα (στείλε μου κι ενα ΠΜ να το 8υμηθώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.