skiaxtro7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλησπερα για αλλη μια φοραΑρχησαν για αλλη μια φορα τα οργανα.Παω να κανω αποσυμπιεση ενα αρχειο το pc σβηνει μονο του,ανοιγω dreamweaver με word και παλι σβηνει μονο του.και ερωτω.ειναι προβλημα των μνημων 2χ256mb ή του τροφοδοτικου?Εχω προσεξει οτι δεν το κανει συχνα οταν τρεχω το pc χαλαρα.αλλα αν το φορτωσω λιγο ασε.σημερα εντωμεταξυ ενω το κανε 2-3 φορες την μερα το χει κανει καμοια 10αρια!ευχαριστω για το διαβασμα παιδες θα χαρω για απαντησεις
ouzoubourou Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 φιλαρακο ειχα κατι τετοια προβληματα στο παρελθον κ αυτο αλλαξε με μια αλλαγη κουτιου πηρα ενα με τρια δωδεκαρια ανεμιστηρακια κ εναν πληρη κ σχολαστικο καθαρισμο καθε εξαρτηματος απο την σκονη που ειχε καθησει επανω οποτε πιστευω οτι αν εβαζα μια λιστα θα εβαζα πρωτα την ψυξη μετα την σκονη κ μετα το τροφοδοτικο...αποψη μου ετσι τωρα αν τα πρωτα δυο ειναι οκ τοτε ειναι το τριτο...ελπιζω να βοηθησα λιγο.
xsterg Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 εμενα σε ενα pc της κοπελας μου μου εκανε το ιδιο. αλλαξα τροφοδοτικο και το προβλημα απο τοτε εξαλειφθηκε. θα πρεπει να ειναι το ιδιο προβλημα με το δικο σου.
ntountou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ξεθάβω αυτό το θέμα παίδες γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφει ο skiaxtro7 και δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε σε άλλα παρόμοια thread, ποια ήταν η λύση που τελικά δόθηκε Έχω κι εγώ ξαφνικά σβησίματα στο pc ενώ το έχω φορτώσει ελαφρώς, πχ με dreamweaver, πέρασμα υποτίτλων σε ταινία κτλ. Αν προσπαθήσω να το ανοίξω ξανά τότε ξεκινάει για 5-6 δευτερόλεπτα και σβήνει πάλι. Για να επανέλθει πρέπει οπωσδήποτε να αποκόψω το τροφοδοτικό από το δίκτυο της ΔΕΗ για περίπου 10 λεπτά. Δλδ, αν σβήσει και το αφήσω μια νύχτα σβηστό, χωρίς να το βγάλω από τη πρίζα, το πρωί πάλι δε θα μπορεί να ξεκινήσει και θα πρέπει τελικά να το βγάλω απ' τη πρίζα... Οπότε υποψιάζομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι τροφοδοτικό. Να αναφέρω ότι το pc δουλεύει ανοιχτό από τη μία πλευρά, τα 3 ανεμιστηράκια δεν έχουν πρόβλημα (1 cpu και 2 μεγάλα μπρος-πίσω). Η cpu παλιότερα όταν τη φόρτωνα έπιανε γύρω στους 60+ βαθμούς. Αλλά είναι μετρήσεις απτό speedfan που νομίζω δε πρέπει να εμπιστευόμαστε πολύ... Επίσης, μια ερώτηση που μ' ενδιαφέρει πολύ... Υπάρχει περίπτωση η κακή απόδοση του τροφοδοτικού να επηρεάζει και την απόδοση όλου του συστήματος, όσο αυτό δουλεύει ??? Δλδ, να μη δίνει σταθερές τάσεις και να προκαλεί προβλήματα στην απόδοση της cpu, των μνημών κτλ, και αυτό να γίνεται αντιληπτό από εμάς... Ευχαριστώ.
SwAToNeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Σε idle 60 βαθμούς; οΟ Βάλε και το coretemp να δείς τι θερμοκρασίες έχεις. Κατα πάσα πιθανότητα είναι θέμα τροφοδοτικού σου ή θερμοκρασίες. Αν σου σβήσει δοκίμασε να μη βγάλεις το ρεύμα αλλά να αφήσεις τον επεξεργαστή να κατεβάσει θερμοκρασία. Βασικά δες θερμοκρασίες πρώτα και αν είναι σε λογικά πλαίσια άλλαξε τροφοδοτικό. Αν είναι θέμα θερμοκρασίας άλλαξε πάστα και καθάρισε τον υπολογιστή σου.
ntountou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 @ SwAToNeR οι 60+ δεν είναι σε idle αλλά όταν έτρεχα εφαρμογές τύπου dreamweaver. Aυτό που με απομακρύνει απ' το ενδεχόμενο να φταίει η cpu είναι αυτό που περιέγραψα ότι προχθές βράδυ πάλι έσβησε απότομα και μετά από μια ολόκληρη νύχτα σβηστός (χωρίς να αποσυνδέσω το τροφοδοτικό από το δίκτυο της ΔΕΗ) το πρωί δεν άνοιγε παρά μόνο για 5-6 δευτερόλεπτα. Παρουσίαζε δλδ το ίδιο πρόβλημα.... Με άλλα λόγια, η cpu ήταν σίγουρα παγωμένη αλλά το τροφοδοτικό δεν είχε αποσυνδεθεί από τη πρίζα. Και μόνο όταν αποσυνδέθηκε από τη πρίζα το επόμενο πρωί για 10-15 λεπτά έπαιξε ξανά.
mohic4n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ..... Επίσης, μια ερώτηση που μ' ενδιαφέρει πολύ... Υπάρχει περίπτωση η κακή απόδοση του τροφοδοτικού να επηρεάζει και την απόδοση όλου του συστήματος, όσο αυτό δουλεύει ??? Δλδ, να μη δίνει σταθερές τάσεις και να προκαλεί προβλήματα στην απόδοση της cpu, των μνημών κτλ, και αυτό να γίνεται αντιληπτό από εμάς... Εννοειται !! Για αυτο το πραγμα που κοιταμε πρωτα απο ολα σε ενα νεο συστημα ειναι ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο το οποιο θα "σηκωνει" το hardware που θελουμε χωρις προβληματα ακομη και σε πληρες φορτο. Οποτε +1 και απο μενα στην αλλαγη του τροφοδοτικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.