Προς το περιεχόμενο

Test drive unlimited vs. Me - σημειωσατε 1

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Βαρεθηκα πλεον να ψαχνω σαν χαζος εδω και μια βδομαδα και ειπα να αναθεσω το προβλημα μου σε εσας.Εχω μια βδομαδα που εχς εγκαταστησει το test drive unlimited στο pc μου και ειμαι ενα βημα πριν το εγκεφαλικο. To συστημα μου ειναι το εξης... P4 HT 2.6ghz Geforce 8600GT 512 mb 1Gb ram με windows XP.Το προβλημα μου ειναι το εξης...σε οποια αναλυση και αν τρεξω το test drive (640x480-1680x1050) σε οτι details και αν το βαλω (low-medium-high) εκει που τρεχω ενω απο αποψης γραφικων δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα τρωει σκαλωματα...εχω τσεκαρει αν οταν μου κολαει αναβει το led του HDD και ναι ...μερικες φορες ναι αναβει αλλες παλι οχι... το game εχει suggested system requirements:

Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, graphic card 256MB (GeForce 6600GT or better), 8 GB HDD, Windows 2000/XP.

Πως ειναι δυνατον να μου κολαει;;;Τι μπορω να κανω για να δω τι παιζετε στο pc μου...μηπως τελικα να το βαψω μπλε και να το σουταρω στην θαλασσα;;;;plz help guys!!!!

Δημοσ.

το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο κακογραμμένα εγώ το έβαλα αυθεντικό σε 2 pc και μετά από κανένα 10λεπτο και τα 2 κολλάνε :P ενωείτε οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

@bill:μερικες φορες τετοιες φρικες τρωει και με το pro.

@becausE: αν ηταν ετσι δεν θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα στις υψηλες αναλυσεις...εχει τα ιδια κολληματα στα 640χ480 αλλα και στα 1680χ1050...

@vatos_locos:αυτο ειναι αληθεια το διαβαζα τις προαλες σε ενα siteακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...