ni_psis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια παλιά 17 (CRT) οθόνη που το καλώδιο που συνδέεται με το desktop έχει πρόβλημα,Συγκεκριμένα όταν κουνάω την οθόνη (με αποτέλεσμα να κουνιέται και αυτό) αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη. 1)Ξέρει κανείς αν μπορώ και πώς να αλλάξω αυτο το καλώδιο? 2)Που μπορώ να βρώ τετοιου είδους καλώδιο? και 3)αν δεν μπορώ να το αλλάξω μόνος μου ,τι κοστός θα έχει αν το πάω να μου το αλλάξουν ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
vagchrist Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το καλωδιο βγαινει μεσα απο το σασι η απλως συνδεεται επανω στην οθονη?
oneofthem Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 είσαι σίγουρος ότι είναι το καλώδιο γιατί αυτό είναι δύσκολο, πιο πιθανό είναι το βύσμα στο οποίο μπαίνει να έχει πρόβλημα να κρατήσει την επαφή, μπορείς να το ελέγξεις αυτό αντί να κουνήσεις το καλώδιο κούνησε το βύσμα
ni_psis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 δεν είναι το βυσμα που συνδέεται με την καρτα γραφικών.Το πρόβλημα είναι στο σημείο του καλωδίου που βγαίνει απο μέσα απο την οθόνη.Κουνωντας το καλώδιο σε εκείνο το σημείο αλλάζει χρώματα συνεχώς...
vagchrist Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 τοτε σου μενει να την ανοιξεις και να δεις αν εχει καποια χαλαρη συνδεση-κολληση θα καταλαβεις τι καλωδιο χρειαζεται προσεξε που βαζεις τα χερια σου διαφορετικα πηγαινε τη στο μαγαζι της γειτονιας και ρωτα ποσα θελουν μπορει να φταιει κατι αλλο σκεψου αν σε συμφερει...
ni_psis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 προσπάθησα να την ανοίξω αλλά δεν...Μαλλον με βλέπω σε τεχνικο.Ελπίζω να μην μου πάρει πολλά !!
vagchrist Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 τοτε κανε πατεντα σταθεροποιησε μερος του καλωδιου με μονωτικη η δεστρα επανω στην οθονη με οποιο τροπο μπορεις για να μη τραβιεται να ειναι σταθερο και να μη σου κανει και αλλη ζημια τα λεφτα του μαστορα στο κουμπαρα για καινουρια...
ni_psis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 με πατέντα την έχω τώρα...Δεν νομίζω να πάρει πολλά ένα καλώδιο είναι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γιατι την οθονη τοσο συχνα την κουνας? Θελω να πω, ξερω οτι ειναι ενοχλητικο, αλλα εαν δεν εχει προβλημα εκει που ειναι αστην και αρχισε να μαζευεις λεφτα για TFT.
ni_psis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 δυστηχως την μετακινω μπρος-πίσω γιατί βλέπω ταινίες και σειρές σε αυτη και δεν βολευει η θέση της έτσι όπως είναι
kifinas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Η βλάβη φτιάχνει εύκολα, το θέμα είναι αν αξίζει οικονομικά να την φτιάξεις. Πήγαινε σε 2,3 εργαστήρια τηλεοράσεων, ρώτα πόσο θα πάει το μαλλί και αποφάσισε.
REALZEUS Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αν είναι καλή οθόνη τότε αξίζει. Δεν θα βρεις την ποιότητα απεικόνισης μιας Trinitron σε LCD με τίποτα. Απλά είναι πιο μεγάλες οι LCD.
oneofthem Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 όπως είπε ο vag λογικά είναι η σύνδεση αλλά από την άκρη της οθόνης και όχι της κάρτας - όπως είπα το καλώδιο ενδιάμεσα δύσκολα να χει πρόβλημα, λογικά μπορείς να κάνεις και μόνος σου την κόλληση αλλά δε νομίζω να σε γδύσουν αν πας σε ένα ηλεκτρολόγο ή κάτι τέτοιο και όχι σε service για οθόνες, ένα άνοιγμα θα κάνουν και θα το κολλήσουν λογικά
ni_psis Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ναι το πρόβλημα δεν είναι στο ενδιάμεσο αλλά στην άκρη που βγαίνει από την οθόνη.Πήγα και ρώτησα σήμερα σε αρκετά καταστήματα για την επισκευή.Οι περισσότεροι δεν αναλάμβαναν καν να την φτιάξουν λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολο. Στην sony που πήρα και ΄ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται αλλαγή στο καλώδιο αλλά μπορεί να κοστίσει μέχρι και 80 ευρώ. Ένας μόνο μου είπε ότι μπορεί να βάλει καλώδιο από άλλη οθόνη αλλά δεν είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει προβλήματα μετά από 2 μήνες . Η δυσκολία που έχει (απ'οτι μου λένε)είναι ότι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικο και ότι τα μικρότερα καλωδιάκια από το μεγάλο καλώδιο ότι είναι κολλημένα πάνω στην πλακέτα. Αξίζει να του την πάω η θα την καταστρέψει?? Να την πάω στην μαμά εταιρία δύσκολο είναι πολλά τα χρήματα Δεν ξέρω τι να κάνω ακούω γνώμες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.