Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καλώδιο

ni_psis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω μια παλιά 17 (CRT) οθόνη που το καλώδιο που συνδέεται με το desktop έχει πρόβλημα,Συγκεκριμένα όταν κουνάω την οθόνη (με αποτέλεσμα να κουνιέται και αυτό)

αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη.

1)Ξέρει κανείς αν μπορώ και πώς να αλλάξω αυτο το καλώδιο?

2)Που μπορώ να βρώ τετοιου είδους καλώδιο?

και 3)αν δεν μπορώ να το αλλάξω μόνος μου ,τι κοστός θα έχει αν το πάω να μου το

αλλάξουν ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι είναι το καλώδιο γιατί αυτό είναι δύσκολο, πιο πιθανό είναι το βύσμα στο οποίο μπαίνει να έχει πρόβλημα να κρατήσει την επαφή, μπορείς να το ελέγξεις αυτό αντί να κουνήσεις το καλώδιο κούνησε το βύσμα

Δημοσ.

δεν είναι το βυσμα που συνδέεται με την καρτα γραφικών.Το πρόβλημα είναι στο σημείο του καλωδίου που βγαίνει απο μέσα απο την οθόνη.Κουνωντας το καλώδιο σε εκείνο το σημείο αλλάζει χρώματα συνεχώς...

Δημοσ.

τοτε σου μενει να την ανοιξεις και να δεις αν εχει καποια χαλαρη συνδεση-κολληση θα καταλαβεις τι καλωδιο χρειαζεται προσεξε που βαζεις τα χερια σου διαφορετικα πηγαινε τη στο μαγαζι της γειτονιας και ρωτα ποσα θελουν μπορει να φταιει κατι αλλο σκεψου αν σε συμφερει...

Δημοσ.

τοτε κανε πατεντα σταθεροποιησε μερος του καλωδιου με μονωτικη η δεστρα επανω στην οθονη με οποιο τροπο μπορεις για να μη τραβιεται να ειναι σταθερο και να μη σου κανει και αλλη ζημια τα λεφτα του μαστορα στο κουμπαρα για καινουρια...

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι την οθονη τοσο συχνα την κουνας?

Θελω να πω, ξερω οτι ειναι ενοχλητικο, αλλα εαν δεν εχει προβλημα εκει που ειναι αστην και αρχισε να μαζευεις λεφτα για TFT.

Δημοσ.

δυστηχως την μετακινω μπρος-πίσω γιατί βλέπω ταινίες και σειρές σε αυτη και δεν βολευει η θέση της έτσι όπως είναι

Δημοσ.

Η βλάβη φτιάχνει εύκολα, το θέμα είναι αν αξίζει οικονομικά να την φτιάξεις.

Πήγαινε σε 2,3 εργαστήρια τηλεοράσεων, ρώτα πόσο θα πάει το μαλλί και αποφάσισε.

Δημοσ.

Αν είναι καλή οθόνη τότε αξίζει. Δεν θα βρεις την ποιότητα απεικόνισης μιας Trinitron σε LCD με τίποτα. Απλά είναι πιο μεγάλες οι LCD.

Δημοσ.

όπως είπε ο vag λογικά είναι η σύνδεση αλλά από την άκρη της οθόνης και όχι της κάρτας - όπως είπα το καλώδιο ενδιάμεσα δύσκολα να χει πρόβλημα, λογικά μπορείς να κάνεις και μόνος σου την κόλληση αλλά δε νομίζω να σε γδύσουν αν πας σε ένα ηλεκτρολόγο ή κάτι τέτοιο και όχι σε service για οθόνες, ένα άνοιγμα θα κάνουν και θα το κολλήσουν λογικά

Δημοσ.

ναι το πρόβλημα δεν είναι στο ενδιάμεσο αλλά στην άκρη που βγαίνει από την οθόνη.Πήγα και

ρώτησα σήμερα σε αρκετά καταστήματα για την επισκευή.Οι περισσότεροι δεν αναλάμβαναν καν να την φτιάξουν λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολο.

Στην sony που πήρα και ΄ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται αλλαγή στο καλώδιο αλλά μπορεί να κοστίσει μέχρι και 80 ευρώ.

Ένας μόνο μου είπε ότι μπορεί να βάλει καλώδιο από άλλη οθόνη αλλά δεν είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει προβλήματα μετά από 2 μήνες .

Η δυσκολία που έχει (απ'οτι μου λένε)είναι ότι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικο και ότι τα μικρότερα καλωδιάκια από το μεγάλο καλώδιο ότι είναι κολλημένα πάνω στην πλακέτα.

Αξίζει να του την πάω η θα την καταστρέψει??

Να την πάω στην μαμά εταιρία δύσκολο είναι πολλά τα χρήματα

Δεν ξέρω τι να κάνω ακούω γνώμες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...