danny.solberg Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ UBUNTU 8.04 BETA Κ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΤΑ XP.Ο GRUB ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ XP ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤHΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟ PC ΚΑΝΕΙ REBOOT.ΣΕ SAFE MODE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ DRIVER.ΧP Κ UBUNTU ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΒΟΗΘΕΙΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 1) Να μη γράφεις με κεφαλαία 2) Να μην εγκαθιστάς beta software αν δεν είσαι ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ και δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις 3) Πώς εγκατέστησες το Ubuntu; Από live-CD ή από Wubi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις κάτι, η τελευταία λύση είναι: Βάζουμε το cd των xp και κάνουμε fixmbr. http://www.tech-recipes.com/rx/483/xp_repair_fix_master_boot_record_recovery_console Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν έχει πρόβλημα με boot-sector. Αφού λέει ότι μπορεί να boot-άρει. Απλά χτυπάνε τα XP. Αν έχει κάνει εγκατάσταση από live-cd, απλά το συμβάν είναι τυχαίο. Δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το Ubuntu επειδή σου χτυπάει κάποιος driver στα XP. Μόνο σε περίπτωση εγκατάστασης μέσω WUBI μπορώ να αφήσω μια μικρή πιθανότητα να έχει πειράξει κάτι ο installer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν έχει πρόβλημα με boot-sector. Αφού λέει ότι μπορεί να boot-άρει. Απλά χτυπάνε τα XP. Αν έχει κάνει εγκατάσταση από live-cd, απλά το συμβάν είναι τυχαίο. Δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το Ubuntu επειδή σου χτυπάει κάποιος driver στα XP. Μόνο σε περίπτωση εγκατάστασης μέσω WUBI μπορώ να αφήσω μια μικρή πιθανότητα να έχει πειράξει κάτι ο installer. Ξεια σας. Εγώ πάντως έτσι το 'λυσα το πρόβλημα. Μετά ξαναγύρισα στην 7.10 και ησύχασα. 11 μέρες μόνο έχουνε μείνει. Τι καημός να πάμε στη beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ξεια σας.Εγώ πάντως έτσι το 'λυσα το πρόβλημα. Μετά ξαναγύρισα στην 7.10 και ησύχασα. 11 μέρες μόνο έχουνε μείνει. Τι καημός να πάμε στη beta... Το πρόβλημα είναι ότι πάντα περιμένουμε για κάποιον άλλο να διαγνώσει τυχόν σφάλματα, και στο τέλος είναι πιθανό να μη διορθωθεί για κανένα. Έγινε παραπάνω η ερώτηση αν το Ubuntu 8.04 εγκαταστάθηκε μέσω Wabi ή μέσω τυπικής εγκατάστασης σε ξεχωριστή κατάτμηση. Εδώ δεν έχει ληφθεί απάντηση ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nauseas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εάν ο driver στον οποίο κολλάει το loading σε safe mode είναι ο mup.sys τότε δες εδώ http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/31874/ Έχει διάφορες λύσεις για ένα πρόβλημα με drivers που τελευταία παρατηρείται συχνά. Προσωπική εκτίμιση είναι οτι δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα τα Ubuntu είτε beta είτε stable καθώς το έχω δεί αυτούσιο (rebootaρισμά όποτε πάνε να φορτώσουν τα windows και κόλλημα σε συγκεκριμένο driver) και σε pc που έχει μόνο xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ancientlight13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ UBUNTU 8.04 BETA Κ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΤΑ XP.Ο GRUB ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ XP ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤHΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟ PC ΚΑΝΕΙ REBOOT.ΣΕ SAFE MODE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ DRIVER.ΧP Κ UBUNTU ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΒΟΗΘΕΙΑ!! καλημέρα ο danny προσφέρθηκε να βοηθήσει σε δικό μου πρόβλημα μιας κ εγώ δεν μπορούσα να ποστάρω το ΣΚ. 1) Όντως είναι beta αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως θα αντιμετώπιζα τέτοιου είδους πρόβλημα 2) Θα δοκιμάσω με fixmbr αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει με boot sector η όλη φάση 3)Θα ελέγξω αμέσως τον driver που κολλάει και θα στείλω feedback, άλλωστε σκοπός του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.