tab0u Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Προσπαθώ να εγκαταστησω την beta kubuntu 8.04 στο συγκεκριμένο φορητό.Το πρόβλημα είναι ότι με το που επιλέγω "try kubuntu.." ή "install" κολλάει!Δοκίμασα να αλλαξω τις παραμέτρους όπως διάβασα στα fora του ubuntu : ...noacpi nolacpi splash ή noirqpoll nosmp αλλά τίποτα.Έχει κανείς καμία ιδέα? Σκέφτηκα να δοκιαμάσω να βάλω την 7.10 και μετά αναβάθμιση στην 8.04.Θα είναι όμως όλα οκ μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν δοκιμάζεις εγκατάσταση σε text mode. Kαι πες μας τι κάρτα γραφικών έχεις. Αν δεν πετύχει η εγκατάσταση έτσι όπως σου είπα δοκίμασε να κατεβάσεις το alternate iso και να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί. Μια άλλη καλή λύση είναι να περιμένεις να βγεί stable πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Πως κάνω εγκατασταση σε text mode?Δοκίμασα και με το alternate αλλά μου έβγαλε λάθος στην εγκατάσταση kernel.Αλλά δεν πιστεύω οτι δεν είναι συμβατός ο kernel αφού στο φόρουμ του Ubuntu πάρα πολλοί με λαπτοπ σειράς dv6000(σαν το δικό μου δηλ) το εγκατέστησαν κανονικά. nvidia 8400 m gs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Είναι το δισκάκι. Πρέπει να το κάψεις στην μικρότερη δυνατή ταχύτητα που υποστηρίζει ο burner. Όπως λένε και οι οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterisin Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 φιλε εγω εκανα εγκατασταση τα 7.10 και μετα το εκανα update και δουλεβουνε μια χαρα δεν μου εκανε προβλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.