Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boot

stonehead612

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα τον υπολογιστη και ενω δουλευε σταματησε να δειχνει η οθονη. τον εκανα reboot και δεν ανοιγε καθολου παρα μονο τα λαμπακια. ανοιξα το κουτι και παλι τιποτα. μετα απο καποια ωρα χωρις να κανω κατι εκκινησε κανονικα και δουλεψε, εκλεισα το κουτι και και τον εβαλα στη θεση του και παλι ειχε το ιδιο προβλημα αλλα τωρα ακουγεται και ενας ηχος απο την μητρικη. Οποιος εχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ας βοηθησει!

Δημοσ.

κοιταξε τα καλωδια οθονης καρτας γραφικων τροφοδοτικου αν ειναι ενταξει συνδεδεμενα επισης αν δουλευουν τα fan σε cpu και vga τις θερμοκρασιες με καποιο προγραμμα και μια ερωτηση το pc δουλευει κανονικα και δεν δειχνει η σβηνει?

Δημοσ.

τα κοιταξα οκ μου φαινονται. μαλλον καρτα γραφικων πρεπει να ειναι απλως μου κανει εντυπωση οτι δουλεψε για λιγο και μετα ειχε το ιδιο προβλημα

ο υπολογιστης ειναι λιγο παλιος

P4 2.8Ghz

ATI RADEON 9200 128mb

motherboard QDI SUPERB 4FX-6A

Δημοσ.

το "συνδρομο της μαυρης οθονης" οπως το εχω ονομασει:P μου εμφανιζοταν ενιοτε στον παλιο μου υπολογιστη, και μου εχει συμβεικαι σε αυτον που εχω τωρα, αλλα μονο μια-δυο φορες. εχει αρκετο καιρο να ξαναεμφανιστει. απο οτι εχω καταλαβει και οπως σου ειπαν τα παιδια μαλλον εχει να κανει με το καλωδιο της οθονης ή την καρτα γραφικων. Δεν εχω καταληξει ακομα στο τι ακριβως φταιει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...