svatsM3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλημέρα παιδιά,θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το πρόγραμμα του DVD Shrink,επειδή εχω δει οτί πλέον δεν δουλεύει,υπάρχει κάποιο Free πρόγραμμα παραπλήσιο με το DVD Shrink ώστε να ξεκλειδώνει τα σημερινά DVD....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σπάσε τη διαδικασία σε δύο τμήματα: Στο πρώτο, μεταφορά της ταινίας στο σκληρό δίσκο με κάποιο πρόγραμμα που είναι πιο ικανό στο ξεκλείδωμα (DVDFab HD Decrypter, RipIt4Me). Στο δεύτερο, άνοιγμα της ταινίας από το σκληρό δίσκο με το DVD Shrink και δουλεύεις κατά τα γνωστά...
johnfocus Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Βαλε την τελευταια εκδοση του AnyDVD της Slysoft το οποιο ειναι κορυφη σε θεματα DVD (κραταει για 30 μερες δοκιμη ομως αν δε βαλεις key).Tο μονο που εχεις να κανεις ουσιαστικα ειναι να ξεκινας το anydvd ώστε να διαβάσει το DVD και μετα κανεις τα κολπα σου με DVDShrink
tonypapadovic Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν πάντως είσαι διατεθειμένος να προμηθευτείς εμπορικό προϊόν, νομίζω μία πολύ απλή αλλά πολύ καλή λύση είναι το DVD Fab Platinum.
svatsM3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ok thanks θα δοκιμάσω μερικά προγράμματα από αυτα που μου είπατε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.