afentiko Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Παιδιά έχω πρόβλημα.Έχω μία ati 3870Χ2 και παρόλες τις προσπάθειες που έχω κάνει δεν λειτουργεί το CCC.Έκανα format εγκατάσταση netframework 1.1 και μετά το 2 αλλά πάλι τίποτα.Το CCC ανοιγοκλείνει μόνο του σε δευτερόλεπτα για κάμποση ώρα.Υπάρχει κάποια λύση;Και κάτι ακόμα χωρίς το CCC έχω λιγότερες επιδόσεις στα games; ps:το σύστημα μου είναι mobo:asus P5E3 Deluxe Wifi CPU:intel Q6600 GPU:Saphire 3870X2 Ram:2Gb DDR3
lasop Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 είναι πρόβλημα του catalyst.. ελπίζω να διορθωθεί σύντομα!
John-lamia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Να μαντέψω? Είναι οι fucking drivers από το cd της κάρτας ! Κατέσκαβε τους τελευταίους drivers μαζί με το CCC από δω http://ati.amd.com/support/driver.html σύμφωνα με το σύστημα σου win-xp H vista 32-64 Καταρχήν βγάλε ότι παλιό υπάρχει από drivers, ccc, κ ότι άλλο έχεις βάλει για την καρτα. Κάνε εγκατάσταση τους καινούριους κ πες μας…
kapodistrias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πάντως είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το ccc και δεν μου άνοιγε για κάποιο λόγο.Έκανα τα εξής:έβαλα το net framework 2 sp1,reboot,τον τελευταίο driver,και το προτελευταίο ccc.Όλα παίζουν normal τώρα. Η κάρτα όμως ήταν μια Χ800GT....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.