Προς το περιεχόμενο

Μου κλέψανε τη ρόδα από το μηχανάκι !

rodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε, αν αυτά που λές τα πιστεύεις σου δίνω τα 10 Ευρώ που χρειάζεται για να κάνεις μήνυση στους ενόχους και να πάνε μέσα. Στο δικαστήριο όμως θα πρέπει να παρουσιάσεις αποδείξεις και όχι απλές υποθέσεις...

Όσο για τους βασανισμούς έχω την εντύπωση ότι αναγνωρίστηκε ο αστυφύλακας και δικάστηκε ήδη. Αν η απόφαση του δικαστηρίου δεν σε ικανοποιεί αυτό είναι πρόβλημα σου...

μηπως πιστευεις οτι οι αυτοκτονιες των φανταρων στον Εβρο, ειναι πραγματι αυτοκτονιες κιολας;

οσο για τον αστυφυλακα, κυκλοφορει ηδη ελευθερος.

αφου δεν το κατεχεις, ασ'το.. και δεν το λεω ειρωνικα..

για μηνυσεις, αντε πες το στην οικογενεια του τυπου που "κρεμαστηκε" στο Τμημα στο Ιλιον.. Κατι ακουσα οτι θα ερθουν για μαρτυρες υπερασπισης οι ιδιοι οι "αστυφυλακες"..:X

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το 1991 όταν ήμουν έφηβος είχα αγοράσει ένα suzuκi TS ο θεός να το έκανε μηχανάκι. Μετά έβγαλα και κάτι περιττά εξαρτήματα από πάνω και μετά με σταμάτησε ένα μπλόκο στο Χαλάνδρι. Ζήτησαν ταυτότητα και έγραφε "Πειραιά". Πήγα κάτι να πω στον μπάτσο και μου 'χωσε μια μπούφλα στα καλά καθούμενα (εντάξει, σχεδόν στα καλά καθούμενα)

Απαπα!

Ξαναβαράνε οι μπάτσοι;

Πάει χάλασε ο κόσμος. Τους καημένους τους πακιστανούς!

Νόμιζα πως το είχαν κόψει....

Δημοσ.
εσυ θα μας δωσεις μια εξηγηση στο πως γινεται κι αν εισαι μεταναστης μπορει να βασανιστεις η και να πεθανεις μεσα σ ενα Τμημα, ενω αν εισαι ελληνας δεν παιζει και πολυ αυτο; (οπως ειναι το φυσιολογικο δηλ.)

μαλλον επειδη παραειναι παλιοπαιδα αυτοι ε;

οτι δεν καταλαβαινεις κανεις ρε φιλε;

Ναι βέβαια μόνο οι ξένοι τρώνε ξύλο στα αστυνομικά τμήματα ανά την Ελλάδα. Κανένας Έλληνας και ποτέ δεν έχει νιώσει κάτι τέτοιο.

/irony off

Τώρα για να είμαστε και σοβαροί, οι περισσότεροι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τα βασικά (όσον αφορά νομικά και όχι μόνο δικαιώματα) οπότε και λογικό είναι να μπορούν να αποφύγουν να βρεθούν σε τέτοια κατάσταση.

Οι αλλοδαποί και κυρίως αυτοί που είναι εντός της Ελλάδας παράνομα, ούτε τη γνώση έχουν και λόγω των καθεστώτων που ζούσαν πριν σκέφτονται οτι και πάλι χαλαρά τη γλυτώνουν.

Και αν θέλεις τη γνώμη μου κανονικά θα έπρεπε να τους στέλνουν όλους αυτούς πίσω στη πατρίδα τους. Λόγοι πολλοί υπάρχουν γι' αυτό.

Δημοσ.

@Aigeas: Αν θες, μπορείς να μου πεις το κόλπο με τις μπαταρίες ΑΑ και το ποδήλατο; Αν είναι too extreme, στείλε το σε pm. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Eίναι κάτι μυγοσκοτώστρες υψηλής τάσης που μοιάζουν με ρακέτες, ιδανικές για σφήκες και άλλα μεγαλύτερα έντομα. Πωλούνται ελεύθερα στα... πανηγύρια, τώρα που καλοκαιριάζει θα τις βρεις κι αλλού. Με λίγη δημιουργική φαντασία εγώ δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...