gus Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλα το βιντεάκι όλα τα λεφτά! Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως άμα θες να κλέψεις ποδήλατο, τότε κάντο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Είναι το πιο safe bet!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ο κόσμος φοβάται και είναι γεγονώς ότι οι "ξένες εγκληματικές κουλτούρες" φταίνε για αυτό. Όχι "εγκληματική κουλτούρα", αλλά κουλτούρα γενικότερα. Ο άνθρωπος που ήρθε από τη χώρα που λιθοβολούσαν στην πλατεία γυναίκες επειδή δεν φορούσαν κάλτσα στη Σαχάρα δεν βρίσκουν και τρομερό να βιάζουν 11χρονες στην πυλωτή πολυκατοικίας εν ώρα αιχμής (παιντί από Πάκισταν, καμίνια) Εκτός αυτού κανένας πονόψυχος δεν έχει διάθεση να τους ταίσει άσε που κανείς δεν σκέφτεται ότι έχουν σοβαρό σεξουαλικό πρόβλημα (κάνουν τρενάκια και οι 10 στη παράγκα). Μόνο λόγια θ' ακούσεις. Στα λόγια όλοι καλοί είναι, διαμαρτύρονται που το κράτος, οι αμερικανοί, οι εξωγήινοι, δεν ενδιαφέρονται γι' αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς όμως που ενδιαφερόμαστε είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε πούλμαν, ψύχραιμα και πολιτισμένα, θα έχει κλιματιστικό και DVD.
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αστειευομουνα εννοειται.για να μην προκληθουν και παρεξηγησεις για πλακα το ειπα. Άσε τα μπούλσιτ censOred. Εκαρφώθης. Πουτ δε κοτ ντάουν - γιου χαβ δε ράιτ του ριμέιν σάιλεντ και τα ρέστα. * ( το βιντεάκι τα σπάει....ειδικά εκεί που οι cops την λένε στον ΑΛΛΟΝ που τράβαγε γιατί καθόταν στη μέση του δρόμου...)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Τα συστήματα ασφαλείας έχουν κερδοφόρους ορίζοντες, αυτά συμβαίνουν γιατί δεν έχει σκεφτεί κανείς το ποδήλατο με χρονικό διακόπτη της έκπληξης των 10.000Volt Αλλά οι μοναδικές πατέντες είναι οι καλύτερες έτσι με δύο αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ μπορεί κανείς να φτιάξει το πιο διασκεδαστικό ποδήλατο του κόσμου.
DarkOrion Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αστειευομουνα εννοειται.για να μην προκληθουν και παρεξηγησεις για πλακα το ειπα. Δεν παρεξήγησα, απλά δεν καταλάβαινα τι εννοείς. no problem.... Άμα το πιάσω όμως το μλκσιμένο που μου το έκανε.... Καλά, το βιντε'ακι είναι απίστευτο...
jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Στα λόγια όλοι καλοί είναι, διαμαρτύρονται που το κράτος, οι αμερικανοί, οι εξωγήινοι, δεν ενδιαφέρονται γι' αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς όμως που ενδιαφερόμαστε είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε πούλμαν, ψύχραιμα και πολιτισμένα, θα έχει κλιματιστικό και DVD. Η χώρα μου ήταν αξιοπρεπής χιλιάδες χρόνια. Τη φτώχεια που βλέπεις δε τη δημιουργήσαμε εμείς. Αυτοί που είναι τώρα δυνάμεις με τις αποικιοκρατίες τους και τις λαλακίες τους φταίνε κατά κύριο λόγο. Ας τη φάνε αυτοί στη μάπα, όχι εγώ!!! Δέχομαι ο ξένος να έρχεται στη χώρα μου αλλά όχι να μου αλλάζει την κουλτούρα. Όσοι έχετε ταξιδέψει ανατολικά (και δυτικά) σε Ινδίες, Κίνες, Αραβίες, Αμερικές θα νοιώσετε τι σημαίνει κουλτούρα ΜΗΔΕΝ και το κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η χώρα μας από την υπογεννητικότητα!!
bolec Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλά αυτό δε περίμενα ότι θα το δω ποτέ. Πάω σήμερα το πρωί να πάρω το μηχανάκι μου (ένα παπάκι 125cc) και μου είχανε κλέψει το μπροστινό τροχό ! Δηλαδή τρελαθήκαμε τελείως πια; Και το είχα πέντε μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου, στη γωνία κεντρικού δρόμου. Χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα που γύρισα σπίτι το άφησα και σήμερα στις εφτά που βγήκα έξω πάει η ρόδα !Και εντάξει ακούμε συνέχεια για μηχανάκια που κλέβουνε, αλλά και για τις ρόδες καταντά γελοίο. Κωλόφαρδος ήσουν.Συνήθως κλέβουν όλο το μηχανάκι και αφήνουν τη ρόδα
kostastnt Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Φίλε παίξε λόττο που μπήκαν στον κόπο να πάρουν μόνο την ρόδα και όχι όλο το μηχανάκι που σχεδόν όλα παίρνουν μπρος σε 20 δευτερόλεπτα. Όσο για τους ξένους και τους μετανάστες, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές το 50%+ είναι αλλοδαποί. Ας μας δώσει κάποιος που δεν είναι ρατσιστής μια λογική εξήγηση σε αυτό χωρίς να πει μαλακίες του στυλ το κράτος δίνει ψεύτικα στοιχεία επίτηδες και λοιπές πίπες... Α, τώρα θυμήθηκα και κάτι εκθέσεις της αστυνομίας που έδειχνε ότι αν και οι ξένοι είναι περίπου το 10% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος, έχουν τα ίδια ποσοστά με το 90% (Έλληνες) σε επιθέσεις, βιασμούς, εμπρησμούς κτλ. Ποιός θα μου δώσει μια λογική εξήγηση για όλα αυτά?
iced Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Κωλόφαρδος ήσουν.Συνήθως κλέβουν όλο το μηχανάκι και αφήνουν τη ρόδα Πλακα πλακα
pappous_soulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Κυριως οι ΞΕΝΟΙ πρεπει να τα κανουν αυτα καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχουν ξεπεσει ΑΚΟΜΗ εκει . Χα! Βρήκα επιτέλους αποδείξεις πως δεν χρειάζεται νοημοσύνη για την πλοήγηση στο ιντερνετ. χ0αχααχ0χαχα0χαχαχα0χααχχα0αχχααχαχ0χαχα το ποστ του 2008!
jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 χ0αχααχ0χαχα0χαχαχα0χααχχα0αχχααχαχ0χαχατο ποστ του 2008! Όχι, η απόδειξη!!!!
Socratis_g Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καλά αυτό δε περίμενα ότι θα το δω ποτέ. Πάω σήμερα το πρωί να πάρω το μηχανάκι μου (ένα παπάκι 125cc) και μου είχανε κλέψει το μπροστινό τροχό ! Δηλαδή τρελαθήκαμε τελείως πια; Και το είχα πέντε μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου, στη γωνία κεντρικού δρόμου. Χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα που γύρισα σπίτι το άφησα και σήμερα στις εφτά που βγήκα έξω πάει η ρόδα !Και εντάξει ακούμε συνέχεια για μηχανάκια που κλέβουνε, αλλά και για τις ρόδες καταντά γελοίο. είχες και κουλούρα μαζί? γιατι αλλιώς πιστεύω 8α στο είχανε σηκώσει ολοκληρο.
mayhem1999 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Φίλε παίξε λόττο που μπήκαν στον κόπο να πάρουν μόνο την ρόδα και όχι όλο το μηχανάκι που σχεδόν όλα παίρνουν μπρος σε 20 δευτερόλεπτα. Όσο για τους ξένους και τους μετανάστες, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές το 50%+ είναι αλλοδαποί. Ας μας δώσει κάποιος που δεν είναι ρατσιστής μια λογική εξήγηση σε αυτό χωρίς να πει μαλακίες του στυλ το κράτος δίνει ψεύτικα στοιχεία επίτηδες και λοιπές πίπες... εσυ θα μας δωσεις μια εξηγηση στο πως γινεται κι αν εισαι μεταναστης μπορει να βασανιστεις η και να πεθανεις μεσα σ ενα Τμημα, ενω αν εισαι ελληνας δεν παιζει και πολυ αυτο; (οπως ειναι το φυσιολογικο δηλ.) μαλλον επειδη παραειναι παλιοπαιδα αυτοι ε; οτι δεν καταλαβαινεις κανεις ρε φιλε;
kostastnt Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Φίλε, αν αυτά που λές τα πιστεύεις σου δίνω τα 10 Ευρώ που χρειάζεται για να κάνεις μήνυση στους ενόχους και να πάνε μέσα. Στο δικαστήριο όμως θα πρέπει να παρουσιάσεις αποδείξεις και όχι απλές υποθέσεις... Όσο για τους βασανισμούς έχω την εντύπωση ότι αναγνωρίστηκε ο αστυφύλακας και δικάστηκε ήδη. Αν η απόφαση του δικαστηρίου δεν σε ικανοποιεί αυτό είναι πρόβλημα σου...
rodi Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Από τις περιπτώσεις που αναφέρανε και τα άλλα παιδιά εδώ, μου φαίνεται ότι παρόμοια περιστατικά μάλλον συμβαίνουν συχνότερα από ότι νόμιζα. Εγώ πάντως δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια στη γειτονιά μου ποτέ δεν έτυχε το παραμικρό και γι' αυτό δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα που άφηνα το μηχανάκι έξω (kage το κλείδωνα μόνο αλλά δεν έβαζα κάποια αλυσίδα ή κλειδαριά). Το κακό είναι πως αν δεν έχεις χώρο δικό σου για τη μηχανή ή το αυτοκίνητο τότε πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο. Τέλος πάντων, με τα χιουμοριστικά σας σχόλια μου έφτιαξε η διάθεση. Εμείς να είμαστε καλά ... Α, και ρε παιδιά, σας παρακαλώ μη μαλώνουμε μεταξύ μας για το θέμα των αλλοδαπών. Εντάξει, να πει αν θέλει κάποιος μια άποψη αλλά δεν είναι σωστό να αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο ή να το κάνουμε θέμα για το ρατσισμό. Κι εγώ για αυτό που έγινε μόνο υποθέσεις κάνω από προχθές και τελικά σκέφτομαι ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι ο κλέφτης , Έλληνας ή ξένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.