Προς το περιεχόμενο

Μου κλέψανε τη ρόδα από το μηχανάκι !

rodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ τι να πω που είχα κλειδώσει ένα Z50 (140 κυβικά) που είχα απο την μπροστά ρόδα και βρήκα ένα πρωι ΜΟΝΟ την ροδα?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οπως εχουμε γινει πια ΟΛΑ ειναι πιθανα ....

ΞΕΦΤΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ

που τραγουδουσε ο Στρατος Διονυσιου ....

Κυριως οι ΞΕΝΟΙ πρεπει να τα κανουν αυτα καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ

δεν εχουν ξεπεσει ΑΚΟΜΗ εκει .

Και πριν είκοσι χρόνια που δεν τολμούσες να αφήσεις παπί στο δρόμο πιοι ξένοι κλέβανε τα μηχανάκια;

Δημοσ.
Σε ένα φίλο μου είχε τύχει το εξής: Είχε ένα μικρό fiat-άκι για να κινείται άνετα μέσα στην πόλη και να κάνει τις δουλειές του και να μην καίει και πάρα πολύ. Το είχε 2-3 χρόνια, οπότε σε κάποια φάση άλλαξε ζάντες και ελαστικά. Την επόμενη μέρα το βρήκε το αυτοκίνητό του πάνω σε 4 πέτρες, και ό,τι καινούριο του είχε βάλει έγινε άφαντο....

Αν είναι ποτέ δυνατόν, που έχουμε φτάσει... Τελικά δεν αξίζει να έχεις καλό αυτοκίνητο ή μηχανή στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα από τους δρόμους που είναι σε μαύρο χάλι, όλο και κάποιος μαλάκας θα στο χτυπήσει, γρατζουνίσει κλπ. ή στην χειρότερη θα στο κλέψει άμα το αφήνεις στον δρόμο.

Πριν από κανα χρόνο, είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στην Κηφισσιά, μιας και είχα βγει εκεί, ένα βράδυ. Όταν γύρισα, κάποιο μαλακισμένο μου είχε χαρακώσει με κλειδί καπώ, φτερό, πόρτα. Και μιλάμε για βαθύ χαράκωμα, όχι απλά περνούσε και το έξυσε.. Δεν εμπόδιζα κανέναν, δεν είχα παρκάρει παράνομα, μια χαρά ήμουν παρκαρισμένος. Απλά του αλλουνού του την κ@@@λωσε και είπε τι να κάνω, ας του το γδάρω....

η αληθεια είναι ότι ηθελα να γραψω το ονομα μ αλλα βαρεθηκα και απλα το 'ξυσα λιγο το αμαξακι σου.αλλα δν θυμαμαι να ηταν και "πολύ νομιμα" παρκαρισμενο.:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το φαινόμενο του "κλέβω και γιαγιά" το φέρανε οι αλλοδαποί στην Ελλάδα. Όχι ότι οι Έλληνες δεν είναι εγκληματίες αλλά κάθε λαός έχει δικιά του "εγκληματική" κουλτούρα. Στην Αγγλία σε κατεβάζουν από το αμάξι και σε κλέβουν, στην Αμερική, Καναδά έρχονται 4 παιδιά με ποδήλατα και nike παπούτσια και σε κλέβουν, στην Ελλάδα μπαίνουν στο σπίτι και σε κλέβουν.

Το χάλι αυτό ήρθε στην Ελλάδα από έξω και πότησε και τους Έλληνες, αλλά γενικά οι Έλληνες κλέβουν πιο εύκολα στις συναλλαγές παρά τσάντα στο δρόμο. Το χάλι του δρόμου το φέρανε άλλοι λαοί.

Αλλά εγώ δε θα σταθώ εκεί, θα σταθώ στο ότι ο Έλληνας είναι πια λιγότερο ασφαλής λόγω των αλλοδαπών. Παλιά έβλεπες στις πλατίες παιδιά να παίζουν, σήμερα θα δεις το πολύ ένα. Παλιά οι γειτονιές ήταν γεμάτες, τώρα άδειες. Ο κόσμος φοβάται και είναι γεγονώς ότι οι "ξένες εγκληματικές κουλτούρες" φταίνε για αυτό. Προσοχή, δε λέω ότι οι Έλληνες κλέβουνε λιγότερο, απλά κλέβουνε με άλλους τρόπους. Προφανώς το πρόβλημα είναι στο ότι εισάγουμε "κακής ποιότητας" αλλοδαπούς οι οποίοι εκπροσωπούν την χειρότερη εικόνα της πατρίδας τους.

Δημοσ.
εγώ τι να πω που είχα κλειδώσει ένα Z50 (140 κυβικά) που είχα απο την μπροστά ρόδα και βρήκα ένα πρωι ΜΟΝΟ την ροδα?

ο ιδιος πρεπει να σας εκλεψε και τους δυο!!! επειδη δεν ειχε ροδα την εκλεψε απο τον rodi :mrgreen:

Δημοσ.
Mε τη λογική της ανταπόδοσης.

Δεν υπάρχει τέτοια λογική. Οι νοήμονες άνθρωποι συζητούν, όταν υπάρχουν κάποιες βάσεις να στηριχτεί κουβέντα.

Γιατί πριν απ' όλους εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισες έναν άλλον χρήστη ρατσιστή, χωρίς αυτός όμως να σ' ενοχλήσει ούτε να σε κατηγορήσει για κάτι, ούτε και να σε χαρακτηρίσει κάπως ή να σε κατηγοριοποιήσει. Υπάρχει πιο μέγιστη μορφή ρατσισμού από αυτή;

Βασικά δεν μπήκα καν στον κόπο να χαρακτηρίσω. Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται.

Εσυ προχαρακτήρισες γελοίους αυτούς που θα ισχυριστούν το αυτονόητο.

Επίσης κάνε ένα κόπο και διάβασε τον ορισμό του ρατσισμού που σου έχουν παραθέσει παραπάνω,και προσπάθησε να καταλάβεις μόνος σου τι είναι ρατσισμός, και ποια η μέγιστη μορφή του.

Δημοσ.

Ετσι μου έκλεψαν πιο παλιά το καρμπυρατερ απο ένα μηχανάκι που είχα , απο ένα διχρονο kdx. Μάλλον για να παει σε κάποιο κωλοφτιαγμένο παπί ή κάτι τέτοιο. Παραδόξως το υπόλοιπο μηχανάκι άθικτο , καλά μας έκατσε....

Βάλτο σε κανα πάρκινγκ γιατί σε βλέπω να ανοίγεις και άλλο thread σε καμια βδομάδα... :P

Δημοσ.

Και εδώ μια απο τα ίδια. Μου κλέψανε τους αεραγωγούς απο το Runner χωρίς να πειράξουν τίποτα άλλο:mad:. Και μια άλλη φορά μου άνοιξαν την σέλα και μου πήραν 3 βιβλία με θέμα τον Calatrava....Και του κολητού μου του κλέψανε το καρπυρατερ απο ενα ΧΤ του 84', αντε να βρεί τώρα άλλο. Πάντος αμα σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και πιάσω κανενα τσογλ@@ι να ξαναπειράζει το μηχανάκι μου η ζημιά που θα του κάνω θα είναι πολύ παραπάνω απο τα 46Ε που αξίζουν οι αεραγωγοί.

Πάντος επειδη στο να γκρινιάζουμε όλοι καλοί είμαστε, αναρωτιέμαι ποιος απο εμάς αμα δεί κάποιον-ους να κλέβουν κάτι απο ένα ξένο μηχανάκι θα βάλει μια φωνή ή θα φωνάξει την αστυνομία ή απλά θα ενδιαφερθεί έστω. Στις πόλεις που ζούμε πλέον μας ενδιαφέρει μόνο για τον κ@λο μας. Για ότι είναι ξένο δείχνουμε πλήρη αδιαφορία...

Δημοσ.
η αληθεια είναι ότι ηθελα να γραψω το ονομα μ αλλα βαρεθηκα και απλα το 'ξυσα λιγο το αμαξακι σου.αλλα δν θυμαμαι να ηταν και "πολύ νομιμα" παρκαρισμενο.

Θες να πείς κάτι με αυτό? Δεν κατάλαβα??

Δημοσ.
Θες να πείς κάτι με αυτό? Δεν κατάλαβα??

Αστειευομουνα εννοειται.για να μην προκληθουν και παρεξηγησεις για πλακα το ειπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...