rodi Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλά αυτό δε περίμενα ότι θα το δω ποτέ. Πάω σήμερα το πρωί να πάρω το μηχανάκι μου (ένα παπάκι 125cc) και μου είχανε κλέψει το μπροστινό τροχό ! Δηλαδή τρελαθήκαμε τελείως πια; Και το είχα πέντε μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου, στη γωνία κεντρικού δρόμου. Χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα που γύρισα σπίτι το άφησα και σήμερα στις εφτά που βγήκα έξω πάει η ρόδα ! Και εντάξει ακούμε συνέχεια για μηχανάκια που κλέβουνε, αλλά και για τις ρόδες καταντά γελοίο.
bibibo Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 λυπάμαι φίλε που σε κλέψανε... πάλι καλά που πήραν μόνο τη ρόδα.. μπορεί να θέλαν να το πάρουν ολόκηρο και να άρχισαν πρώτα απο κεί.. (έλα εντάξει αστειευομαι) όντως πολύ μαλακία να σε κλέβουν, ξενερώνεις αφάνταστα.. εγώ θα χρησιμοποιήσω λίγο το topic σου για να κάνω μια άλλη ερώτηση (αν μου επιτρέπεις) Πόσο συχνά κλέβουν αμάξια... προχτές καθώς πηγαίναμε με τη φίλη μου να πάρουμε το αμάξι απο κεί που το είχα παρκάρει της λέω "κάθε φορά που πηγαίνω να πάρω το αμάξι κοίταζω με ανυσηχία αν είναι ακόμα εκεί που το άφησα ή αν μου το έχουν κλέψει, εσύ δεν φοβάσαι μην σου κλέψουν το αυτοκίνητο? " Και τέλος πάντων ξεκινήσαμε μια συζήτηση για το πόσο πιθανόν είναι να κλέψουν σε καποιον το αυτοκίνητό του... ποια η άποψή σας?
axaxouxas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Οπως εχουμε γινει πια ΟΛΑ ειναι πιθανα .... ΞΕΦΤΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ που τραγουδουσε ο Στρατος Διονυσιου .... Κυριως οι ΞΕΝΟΙ πρεπει να τα κανουν αυτα καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχουν ξεπεσει ΑΚΟΜΗ εκει .
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Κυριως οι ΞΕΝΟΙ πρεπει να τα κανουν αυτα καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχουν ξεπεσει ΑΚΟΜΗ εκει . Το είπε και στην τηλεόραση?
frenzy Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Κυριως οι ΞΕΝΟΙ πρεπει να τα κανουν αυτα καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχουν ξεπεσει ΑΚΟΜΗ εκει . Χα! Βρήκα επιτέλους αποδείξεις πως δεν χρειάζεται νοημοσύνη για την πλοήγηση στο ιντερνετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Η αλήθεια είναι πως η φράση "κλέβω εκκλησία" που έχει τυποποιηθεί δεν είναι καθόλου τυχαία. Όσο ξεφτιλισμένος και να ήταν ένας Έλληνας κακοποιός, εκκλησία δεν έκλεβε. Τώρα τα Ρουμάνια κλέβουν και ρόδα, και γριά παράλυτη, και πιτσιρίκι, και παστέλι άμα λάχει. Με κολινός βγάζεις γκόμενα. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο και κατηγορεί τους άλλους για ρατσισμό απλώς γίνεται ο ίδιος γελοίος. Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως μέχρι την ώρα που θα τον κλέψουνε. Μετά αλλάζει φιλοσοφία.
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Η αλήθεια είναι πως η φράση "κλέβω εκκλησία" που έχει τυποποιηθεί δεν είναι καθόλου τυχαία. Όσο ξεφτιλισμένος και να ήταν ένας Έλληνας κακοποιός, εκκλησία δεν έκλεβε. Τον κλέφτη δεν τον κλέβεις. Τον κλέβεις? Τώρα τα Ρουμάνια κλέβουν και ρόδα, και γριά παράλυτη, και πιτσιρίκι, και παστέλι άμα λάχει. Με κολινός βγάζεις γκόμενα. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο και κατηγορεί τους άλλους για ρατσισμό απλώς γίνεται ο ίδιος γελοίος. Το σχόλιο σου είναι ρατσιστικό, και σεξιστικό.Και μπορώ να σου εξηγήσω γιατί. Εσύ άραγε μπορείς να μου πεις με ποια λογική θα με χαρακτηρίσεις γελοίο? Αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως μέχρι την ώρα που θα τον κλέψουνε. Μετά αλλάζει φιλοσοφία. Το γεγονός πως ακολουθούν κάποιοι την συγκεκριμένη (ηλίθια) λογική να κρίνουν από απόλυτα προσωπική εμπειρία τελείως υποκειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις, δεν σημαίνει πως την ακολουθούν όλοι.
rodi Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Πραγματικά παιδιά κι έγω δε ξέρω τι να υποθέσω. Να το κάνανε τίποτα πιτσιρίκια αμφιβάλω. Αν και δεν έχω προκαταλήψεις με τους ξένους, μάλλον κάποιος ξένος θα την έκανε τη δουλειά. Τώρα για το αυτοκίνητο που λες bibibo, εγώ πιο πολύ φοβάμαι έτσι στο δρόμο που το αφήνουμε να μην του κάνουνε ζημιά. Για να κλέψουνε αυτοκίνητο είναι πιο δύσκολο νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Το σχόλιο σου είναι ρατσιστικό, και σεξιστικό.Και μπορώ να σου εξηγήσω γιατί. Εσύ άραγε μπορείς να μου πεις με ποια λογική θα με χαρακτηρίσεις γελοίο? Mε τη λογική της ανταπόδοσης. Γιατί πριν απ' όλους εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισες έναν άλλον χρήστη ρατσιστή, χωρίς αυτός όμως να σ' ενοχλήσει ούτε να σε κατηγορήσει για κάτι, ούτε και να σε χαρακτηρίσει κάπως ή να σε κατηγοριοποιήσει. Υπάρχει πιο μέγιστη μορφή ρατσισμού από αυτή;
washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Kαλά, χαλαρώστε λίγο, το να είναι κάποιος ξένος στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και κλέφτης, όμως ένας κλέφτης εδώ, συνήθως είναι ξένος...Και δεν πά' να πει ότι φταίει η ράτσα του, ούτε ότι όλοι οι συντοπίτες του εδώ είναι μία από τα ίδια. Απλά μαζί με τους μεροκαματιάρηδες, πλακώσαν και οι "νυχτοκαματιάρηδες". Έχω φίλο Αλβανό πολιτικό μηχανικό. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι Αλβανοί είναι πολιτικοί μηχανικοί.
frenzy Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ρατσισμός είναι η αυθαίρετη απόδοση χαρακτηριστικών της προσωπικότητας βάσει της καταγωγής και της γονιδιακής ταυτότητας. Η φράση "οι ξένοι θα το έκαναν οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια" περικλείει όλα τα παραπάνω. Ναι είναι ρατσιστής.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα με τους ξένους είναι ότι πεινάνε.
BLISS Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ...αλλά και για τις ρόδες καταντά γελοίο. Μπορει ομως να ελυσες το ουσιαστικο προβλημα καποιου αλλου, οποτε αν το δεις απο την ανθρωπιστικη πλευρα του το θεμα... Εκτος αυτου μπορεις ακομα, να... το ερωτημα ειναι αν μπορεις...
DarkOrion Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σε ένα φίλο μου είχε τύχει το εξής: Είχε ένα μικρό fiat-άκι για να κινείται άνετα μέσα στην πόλη και να κάνει τις δουλειές του και να μην καίει και πάρα πολύ. Το είχε 2-3 χρόνια, οπότε σε κάποια φάση άλλαξε ζάντες και ελαστικά. Την επόμενη μέρα το βρήκε το αυτοκίνητό του πάνω σε 4 πέτρες, και ό,τι καινούριο του είχε βάλει έγινε άφαντο.... Αν είναι ποτέ δυνατόν, που έχουμε φτάσει... Τελικά δεν αξίζει να έχεις καλό αυτοκίνητο ή μηχανή στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα από τους δρόμους που είναι σε μαύρο χάλι, όλο και κάποιος μαλάκας θα στο χτυπήσει, γρατζουνίσει κλπ. ή στην χειρότερη θα στο κλέψει άμα το αφήνεις στον δρόμο. Πριν από κανα χρόνο, είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στην Κηφισσιά, μιας και είχα βγει εκεί, ένα βράδυ. Όταν γύρισα, κάποιο μαλακισμένο μου είχε χαρακώσει με κλειδί καπώ, φτερό, πόρτα. Και μιλάμε για βαθύ χαράκωμα, όχι απλά περνούσε και το έξυσε.. Δεν εμπόδιζα κανέναν, δεν είχα παρκάρει παράνομα, μια χαρά ήμουν παρκαρισμένος. Απλά του αλλουνού του την κ@@@λωσε και είπε τι να κάνω, ας του το γδάρω....
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μπορει ομως να ελυσες το ουσιαστικο προβλημα καποιου αλλου,οποτε αν το δεις απο την ανθρωπιστικη πλευρα του το θεμα... Εκτος αυτου μπορεις ακομα, να... το ερωτημα ειναι αν μπορεις... και για πιό τρελά αγόρια, υπάρχει και αυτό: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.