darknemus01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Λοιπόν είμαι αναμεσα σε αυτους τους 2 σε καινούργιο σύστημα που θα φτιάξω,το pc προορίζεται για τα κλασσικά και δεν είμαι και φανατικός gamer(θελω όμως ενα καλο σύστημα).Δεν με νοιάζει η διαφορά τιμής τους το θέμα ειναι ποιον να παρω και σαν πιο καλη επενδυση,δεν θέλω να αλλαζω cpu καθε τόσο.Παρεπιπτόντως το κουτι θα εχει γυρω στα 1100 e, οπότε δεν είνα το θέμα να γλυτώσω καποια λεφτα για την cpu Υ.Γ. Ξέρω οτι ο 8400 ειναι ποιο γρηγορος και καλύτερος σε εφαρμογές με 2 πυρηνες και στα παιχνίδια ενω ο 9300 σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4(που ειναι λιγες), αλλα κατα ενα περιεργο τρόπο μου γεμίζει το μάτι περισσότερο απο τον 8400:rolleyes: χμμ τι λετε?οσο και να ψάχνω σε forum και συγκριτικά ακρη δεν βγαζω...
vagchrist Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 επενδυση σε pc χαμενος απο χερι....τις απαντησεις τις δινεις μονο σου και οι δυο ειναι καλοι τυχον διαφορες αναφερονται σε χιλιοστα 2λεπτου follow your heart...
21century Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αρκετό το ποσο οπου θα δπανήσεις αλλά φίλε μου όλα εξαρτώνται απο τις πραγματικές σου ανάγκες και δεν υπαγορεύονται απο τους επεξεργαστές που έχουν μικρές διαφορές στην απόδσοση..
Innersense Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 συμφωνώ απολύτος με τους προλαλήσαντες "επένδυση" σε βάθος χρόνο και pc building είναι δύο εντελώς ετερώνημες έννοιες. Οι επεξεργαστές που κοιτάς είναι πολύ καλοί οπότε προτίμησε τον επεξεργαστή που πιστεύεις καλύπτει τις απαιτήσεις σου και αντέχει η τσέπη σου να τον αγοράσεις.
Vice Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 αν σκοπεύεις να το κρατήσεις καιρό πάρε τον q9300. όσο για τα παιχνίδια μην ανησυχείς καθόλου. δεν έχει βγεί ακόμα παιχνίδι που να "ζορίzει" επεξεργαστή core
darknemus01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 1)Δλδ στην ουσία αν οι 2 cpu ειχαν ίδια τιμή θα προτιμούσατε τον Q9300? 2)Η διαφορα που έχουν στην συχνότητα (2,5 - 3,0) πόσο σημαντική είναι τελικά?
disqualified Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Λοιπόν είμαι αναμεσα σε αυτους τους 2 σε καινούργιο σύστημα που θα φτιάξω,το pc προορίζεται για τα κλασσικά και δεν είμαι και φανατικός gamer(θελω όμως ενα καλο σύστημα).Δεν με νοιάζει η διαφορά τιμής τους το θέμα ειναι ποιον να παρω και σαν πιο καλη επενδυση,δεν θέλω να αλλαζω cpu καθε τόσο.Παρεπιπτόντως το κουτι θα εχει γυρω στα 1100 e, οπότε δεν είνα το θέμα να γλυτώσω καποια λεφτα για την cpu Υ.Γ. Ξέρω οτι ο 8400 ειναι ποιο γρηγορος και καλύτερος σε εφαρμογές με 2 πυρηνες και στα παιχνίδια ενω ο 9300 σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4(που ειναι λιγες), αλλα κατα ενα περιεργο τρόπο μου γεμίζει το μάτι περισσότερο απο τον 8400:rolleyes: χμμ τι λετε?οσο και να ψάχνω σε forum και συγκριτικά ακρη δεν βγαζω... η εντυπωση που μου δημιουργειται απο τα λεγομενα σου ειναι πως δινεις παρα πολλα μονο για κουτι
iced Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ξέρω οτι ο 8400 ειναι ποιο γρηγορος Δεν ισχυει αυτο... Αυτο το λενε διαφοροι που ζηλευουν τους Q ή εχουν καλο στο κεφαλιΤωρα αν ενοεις 1,5 δευτερολεπτο μονο θα τρελαθω... Να πας σε οτιδηποτε εχχει 4 πυρηνες ενοειται και θα τον κλοκαρεις στον 60%. Οταν οι δυο θα δουλευουν full τι θα κανεις? Θα καθεσαι και θα τους κοιτας μη μπορωντας να κανεις τπτ? Ενω αν εχεις 4 θα κανεις και τπτ αλλο.
darknemus01 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν ισχυει αυτο... Αυτο το λενε διαφοροι που ζηλευουν τους Q ή εχουν καλο στο κεφαλιΤωρα αν ενοεις 1,5 δευτερολεπτο μονο θα τρελαθω... Να πας σε οτιδηποτε εχχει 4 πυρηνες ενοειται και θα τον κλοκαρεις στον 60%. Οταν οι δυο θα δουλευουν full τι θα κανεις? Θα καθεσαι και θα τους κοιτας μη μπορωντας να κανεις τπτ? Ενω αν εχεις 4 θα κανεις και τπτ αλλο. Το λεω επειδη εχω ψαξει σε συγκριτικά κλπ, το κακο iced είναι οτι δεν μπορω να ξέρω πόσες εφαρμογές θα βγουν σύντομα που να αξιοποιούν τους 4 πυρήνες(στα επομενα 1-2 χρόνια δλδ)
nickolas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αφού δε θες να αλλάζεις συχνά πάρε τον 4πύρηνο.
iced Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αμα βγουν εφαρμογες που να χρησιμοποιουν και τους τεσσερις 100% την βαψαμε, γιατι το συστημα απλα δεν θα ανταποκρινεται, μετα θα θελουμε 8. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν βγουν για 4 σιγουρα θα εχουμε 16αριδες και θα πηγαινουμε για παραπανω ο θέμα ειναι ποιον να παρω και σαν πιο καλη επενδυση,δεν θέλω να αλλαζω cpu καθε τόσο Εκει βασιστηκα, ξερω ατομο και βλεπω εδω μεσα να που λανε 4πυρηνους και να παιρνουν 2πυρηνους. Σεβομαι οτι θελουν να "παιξουν" με bechmarks κτλ αλλα οχι και να πρτεινουν σε ανθρωπο που θελει κατι σταθερο και το δηλωνει 2πυρηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.