Προς το περιεχόμενο

Ποιά τηλεόραση

thodoris1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ δυο τηλεοράσεων...

Samsung LCD LE40M86BD

και

Philips 42PFL9632

έχω ακούσει ότι η σειρά 9 της philips είναι πολύ καλά μοντέλα (η 42PFL9632 από το όνομα υποθέτω οτι είναι σειρά 9)

καλά χαρακτηριστικά βλέπω και στις δυο. Δεν έχω δει καμία να παίζει. Θέλω να δω αν κάποιος από εσάς έχει δει (η έχει δική του) κάποιες από αυτές της τηλεοράσεις και έχει να μου προτίνει κάτι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και οι δυό από ότι έχω δει είναι αρκετά καλές. Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν βάβαια στη τιμή. Υπάρχει και η διαφορά των 2 ιντσών μεταξύ τους αλλά μικρό το κακό.

Δημοσ.

Την philips την έχω βρεί 1400 ευρώ και την samsung την έχω βρεί 1450 ευρώ (σε διαφορετικά μαγαζιά όμως).

Βέβαια την samsung την έχω βρεί στον ίντερνετ 300 ευρώ φτηνότερη άρα η διαφορά γίνεται 250 ευρώ

τώρα το ζήτημα περί αγοράς από το ίντερνετ είναι άλλο (καμμένα πίξελ κτλ) δεν ξέρω αν θα αγοράσω από ιντερνετ, απλά θέλω μια σύγκριση των τηλεοράσεων

Δημοσ.

η phillips,σαν εταιρία,βγάζει προβληματικές crt.Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με τις lcd,αλλά υποθέτω πως ναι.Η samsung φημολογείται πως είναι η καλύτερη στις lcd μαζί με την lg και την sony.Εγώ σου προτείνω την samsung.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...