nikos2027 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γεια χαρα παιδες. Θελω να αντιγραψω μερος μιας εικονας και να το βγαλω σε παραθυρο... Μου αντιγραφει λοιπον το κοματι της εικονας που θελω αλλα μαζι με αυτο βγαζει και επιπλεον λευκο περιγραμα.... ο κωδικας μου ειναι ο εξης... public Bitmap Copy_part_image(Bitmap original) { Bitmap bmp = new Bitmap(300, 300); Rectangle part = new Rectangle(0, 0, 300, 300); Graphics g = Graphics.FromImage(bmp); g.DrawImage(original, 0, 0, part, GraphicsUnit.Pixel); g.Dispose(); return bmp; } και private void Form3_Load(object sender, EventArgs e) { Bitmap b = new Bitmap("C:\\Documents and Settings\\Nikos\\Desktop\\42.jpg"); b = Copy_part_image(; int w; int h; w = b.Width; h = b.Height; Size tempSize = pictureBox1.Size; tempSize.Width = w; tempSize.Height = h; this.Size = new System.Drawing.Size((w) + 50, (h) + 50); pictureBox1.Size = tempSize; pictureBox1.Image = b; } Παρακαλω δοκιμαστε το και εσεις... Επισης πειτε μου αν υπαρχει αλλος τροπος να αντιγραψω μερος εικονας.(εκτος απο pixer-pixel που ειναι πολυ αργος.) Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.