Προς το περιεχόμενο

Παρατάω τις σπουδές λόγω πόλης (Χανιά)

tsekouratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόταση προς τους mods:

Καταφέραμε να αλλάξουμε μυαλλά και τρόπο σκέψης στον τσεκουράτο και να τον βάλουμε στον ίσιο δρόμο.Κάντε το topic sticky στην αρχική σελίδα του site και αλλάξτε το αντικείμενο του insomnia. Θα μαστε παγκόσμια πρωτοτυπία, το πρώτο site κοινωνικός λειτουργός και παροχής ψυχολογικής στηριξης.

Θα χεστούμε στο τάληρο σε λεω....

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω τις εξής απορίες ρε φιλε...

BOO.jpgρδέλα δεν έχει στα Χανιά;

Δεν παίζει καμια σέξι milf γειτόνισσα, χήρα, ζωντοχήρα, γεροντοκόρη, κακο..παντρεμένη κλπ;

Εγώ όταν έκατσα 1 εξάμηνο Κομοτηνή, είχαμε μια που είχε ξ3σκίσει όλους τους φοιτητές :-D η τύπισσα ήταν ιδιοκτήτρια 1 πολυκατοικίας με γκαρσονιέρες που τις νοίκιαζε μόνο σε φοιτητές και κάθε μήνα το νοίκι έπεφτε...σε είδος :lol:

Δημοσ.
Πρόταση προς τους mods:

Καταφέραμε να αλλάξουμε μυαλλά και τρόπο σκέψης στον τσεκουράτο και να τον βάλουμε στον ίσιο δρόμο.Κάντε το topic sticky στην αρχική σελίδα του site και αλλάξτε το αντικείμενο του insomnia. Θα μαστε παγκόσμια πρωτοτυπία, το πρώτο site κοινωνικός λειτουργός και παροχής ψυχολογικής στηριξης.

Θα χεστούμε στο τάληρο σε λεω....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εγω παντως παντως φιλε χεστηκα στο γελιο....

Δημοσ.

Παρέες μπορείς να κάνεις όποια στιγμή το θελήσεις. Δε χρειάζεται να είναι τα άτομα του έτους σου. Δε χρειάζεται να είναι άτομα απ' τη σχολή σου. Απλά φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου (αυτός που δεν είσαι τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) και τα υπόλοιπα θα έρθουν (δηλαδή και οι παρέες και το τι πρέπει και μπορείς να κάνεις για να έρθουν οι παρέες).

Δημοσ.
πολυ "σοφος" δε νομιζεις οτι την ειδες ρε φιλε.Δε σε ξερω και απο χθες για να με λες τουβλο και χαραμοφαη.Αλλα αμα διαβαζες και τις παραπανω απαντησεις θα βλεπες οτι ειμαι απο τους φοιτητες που παταν στη σχολη και οτι αυτοι δεν ειναι καθολου γελοιοι λογοι αλλα εσυ δε μπορεις να καταλαβεις γιατι φαινεται οτι ζεις σε μεγαλη πολη και σου φαινονται δεδομενα ολα αυτα.Και παπαρα συμμαζεψε λιγο τα ποδια σου γιατι πολυ μεγαλος την ειδες με το να λες οτι επρεπε να χα φαει ξυλο μικρος.αλλος θελει το ξυλο.Εξαλλου ο pablo_hasan ειδες τι ειπε οτι αν δεν πηγαινε φλεβαρη δε θα εγραφε τις πιπες τις δικες σου.Τα εγραψες ολα χωρις να ξερεις...

Φίλε μου καλά στα είπε, απλά στα είπε χοντρα!!! Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί αν σκάσει μια γκόμενα, σου πάρει μια π***α και ξεσκιστείτε για κανένα εξάμηνο...

Όλοι τα περάσαμε αυτά, αλλά το κακό με την φοιτητική ζωή του Έλληνα νέου είναι πως σε βγάζει εκτός πορείας ζωής. Πανεπιστήμιο δεν πήγες για να γα**σεις αλλά για να διαβάσεις και να πάρεις ένα κολ***χαρτο, ώστε μετά να βρεις μια δουλειά. Η γνώμη μου είναι:

1) Γκόμενες υπάρχουν παντού, αλλού πολλές αλλού λίγες. Όποιος όμως τις κυνηγά σα λυσασμένος δεν τις βρίσκει. Η γκόμενα θα βρεθεί από το πουθενά, σε μια δουλειά, στο περίπτερο, σε μια εκδρομή, σε μια παρέα. Νόμος δεν υπάρχει. Ξέρω παιδιά που γύρισαν από θεσσαλονίκη Αθήνα γιατί βαρέθηκαν να τριγυρνούν στις ίδιες καφετέρειες με τις ίδιες χαζογκόμενες. Είναι να σου κάτσει.... Πάντως η γνώμη μου είναι πψς η καλύτερη φοιτητική ζωή είναι στην Αθήνα, αλλά για τους επαρχιώτες!!

2) Εκτός και αν τα έχεις, οι γονείς σου δουλέυουν για να σου παρέχουν αυτήν την καλοπέραση που έχεις τώρα. Τίμησέ τα. Ξέχνα γκόμενες και μαλακίες και τίμησέ τα. Εϊμαστε πολύ καλομαθημένη γεννιά. Άλλοι στην ηλικία σου (παγκοσμίως μιλάω) δουλέυουν σε ορυχεία, σε καράβια, δεν έχουν να φορέσουν παπούτσι. Άλλοι, παίρνουν δάνειο , όπως στην Αμερική, για να σπουδάσουν. Μόνο και μόνο που έχεις τον ελεύθερο χρόνο και αναρωτιέσαι γιατί δεν περνάω καλά είναι δείγμα της καλοπέρασής σου. Απλά δεν ξέρεις να την εκμεταλευτείς. Ξέρεις τι σημαίνει να ειναι 11am και εσύ να είσαι στην πλατεία και να πίνεις καφέ στα 20 χρόνια σου?? Ούτε πασάς δε ζούσε έτσι. Το κακό είναι πως με τις έγνοιες που έχεις για γαμήσια δεν βλέπεις το πραγματικό εφιάλτη που σε περιμένει, την αγορά εργασίας. Εκεί να δεις sex που έχει να πέσει....και θα νοσταλγείς στην Κρήτη.

2) Σίγουρα υπάρχουν και φοιτητές με καλές σχολές που έκαναν καλούς φίλους και είχαν και γκόμενες. Υπάρχουν και αυτά. Αλλά η ζωή δεν είναι 4 χρόνων. Αυτοί δεν υπέγραψαν συμβόλαιο ότι θα περνάνε καλά πάντα....Θα γυρίσει ο τροχός. Εγώ είμαι Αθηναίος και πέρασα Αθήνα. Φοιτητική ζωή μηδέν. Ίδιοι φίλοι. Ο πατέρας μου μου έδινε 20 ευρώ να περάσω τη βδομάδα. Πως να κυκλοφορήσω γκόμενα?? Ακόμα θυμάμαι μια γκόμενα που τα χάλασα μια μέρα πριν την επαίτιο για να μην της πάρω δώρο....πίκρα σου λέω!!

Σπαρτιάτικα...Όταν όμως ήρθε η ώρα για μαστερ, πήγα Αγγλία και εκεί πέρασα γαμάτα. Μη φαντάζεσαι, ένας χρόνος να τα σπάσεις αρκεί....και δεν χρειάζεται καν να γίνει στο χρονικό διάστημα της φοιτητικής ζωής! Δες το 3)

3) Όταν με το καλό πήγα για δουλειά, εκεί η πίκρα ήταν μεγάλη. Όλοι το ξέρουν και το περνάνε αλλά άλλο να το ζεις. Αν θες μια παριγοριά, όσο καλή φοιτητική ζωή περάσεις, τόσο μεγάλο κα***λι θα φας μετά. Μόνο και μόνο που θα σηκώνεσαι κάθε μέρα 7αμ , και ελεύθερη καθημερινή θα βλέπεις μόνο στην άδεια, τα λέει όλα.... Ωστόσο όταν τελικά καταλήξεις σε δουλειά που να σου αρέσει, τότε φιλαράκι ξεκινάει κάτι καλύτερο από τη φοιτητική ζωή, η ίδια η ζωή!!!! Λεφτά να χαλάς, να αγοράζεις ότι γουστάρεις, γκόμενες κυριλέ όσες θες. Γιαυτό σου λέω πέσε με τα μούτρα και πάρε το χαρτί και ξέχνα ότι είσαι στην κρήτη. Βρες ίσως και μια δουλειά να ξεχνιέσαι και όλα θα έρθουν....

Τι προτείνω?

1) Πάρε πτυχείο το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

2) Πήγαινε φαντάρος ΠΡΙΝ το μάστερ

3) Μη ψάχνεις για γκόμενα, θα έρθει μόνη της....Βασικά γά***σέ τις.Είναι το πιο προσβάσιμο πράγμα στον πλανήτη, θα το δεις όταν έθει η ώρα σου.

4) Πάρε λαπτοπ με πρόσβαση στο internet

5) Πάρε proficiency αν δεν έχεις

6) Μάθε να μαγειρέυεις

7) Γράψου σε φοιτητική παράταξη για γνωριμίες, στο χαλαρό όμως

8) Gym οπωσδήποτε, η αλλαγή στο σώμα σου θα σου δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση.

9) Σεβάσου τους γονείς σου και τα λεφτά τους, μη ξεχνάς ότι είσαι άντρας. Άσε τις μαλακομαλακίες σαν τα τα μωρά που νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα που πήγαν με 10 ψόφιες γκόμενες.

Δημοσ.

αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα!

ας κάνει φίλους από μόνος του, όχι τα βλαμμένα που διορίζει η κάθε παράταξη σαν δημοσιοσχετίστες για να φέρνουν ψήφους.

Δημοσ.

Τι προτείνω?

3) Μη ψάχνεις για γκόμενα, θα έρθει μόνη της....Βασικά γά***σέ τις.Είναι το πιο προσβάσιμο πράγμα στον πλανήτη, θα το δεις όταν έθει η ώρα σου.

6) Μάθε να μαγειρέυεις

9) Σεβάσου τους γονείς σου και τα λεφτά τους, μη ξεχνάς ότι είσαι άντρας. Άσε τις μαλακομαλακίες σαν τα τα μωρά που νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα που πήγαν με 10 ψόφιες γκόμενες.

Βάλε άλλη μια να συμπληρώσεις το "Δεκάλογο του Πετυχημένου Δαπίτη"

Τι θα έλεγες για το

10) Μάθε παιδί μου μπάσκετ (με τον Κώστα Τσάκωνα)

Ε, ρε γλέντια...

Δημοσ.
Βάλε άλλη μια να συμπληρώσεις το "Δεκάλογο του Πετυχημένου Δαπίτη"

η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρό και άβγαλτο πρωτοετό, μέσα στα όλα έντυπα που μου έδιναν -τότε νόμιζα ότι είχαν χρήσιμες πληροφορίες για τη σχολή και τα έπαιρνα- είχα εντοπίσει και ένα τέτοιο μαργαριτάρι.

ευτυχισμένες μέρες εκείνες, πλέον μοιράζουν μόνο εκπτωτικά κουπόνια για σουπερ μαρκετ...

Δημοσ.

Τι προτείνω?

6) Μάθε να μαγειρέυεις

+1.... εκτός απ το μαγείρεμα.Τη γ@μ@ς που τη γ@μ@ς την γκόμενα, βάλτηνα να κάνει και κάνα φαϊ....

Δημοσ.

Σπουδαζω κ εγω στα χανια, ειμαι 4 χρονια εκει. Διαβαζα τοσο καιρο τα post και ειδα ποικιλες αποψεις.

Αυτο που ειχα σκοπο να πω καιρο πριν αλλα το λεω τωρα, ειναι π.χ. οταν στο σπιτι σου δε σου αρεσει το δωματιο σου, για διαφορους λογους (οι τοιχοι εχουν αθλιο χρωμα, το ταβανι θελει βαψιμο, τα επιπλα παλιωσαν) δεν αλλαζεις σπιτι....ετσι δεν ειναι?! απλα διαμορφωνεις το δωματιο με τετοιο τροπο που να κανει τη διαμονη σου εκει καλυτερη. Αν στα χανια δε περνας "καλα".. δε χρειαζεται να αλλαξεις πολη... αλλαξε αντιληψη, κανε κατι γι αυτο, βρες τι φταιει και προσπαθησε να το διαμορφωσεις!

Θα σου πω κατι για να σε βοηθησω οσο μπορω. Ανεφερες διαφορα μερη στα χανια που τα βαρεθηκες ομως κανεις δε σου προτεινε μερη που αξιζουν... ψαξου φιλε μου, κατι εχει εκει εξω και για σενα.

Να πας: Πραξις, Σκουτελικο, Παραδα, Μπορορο, 2 Λουξ, Ιπποποταμο, μικρο καφε, κουκουβαγια, συναγωγη. Σκοπιμα δε θα σου πω που βρισκονται, βρες παρεες και μαθε που ειναι, θα σε βοηθησει περισσοτερο νομιζω.

Απο κει κ περα... βρισκεσαι σε πολυτεχνειο, και μαλιστα ειναι απο τα καλα. Αλλωστε εμεις τα παιδια του τει.. τι να πουμε? Που οι συνθηκες ειναι σιγουρα κατωτερες εν συγκρισει με το πολυτεχνειο και το επιπεδο σπουδων. Δε ξερω αν ασχολεισαι με τη μουσικη, αλλα το πολυτεχνειο σου διαθετει στουντιο μουσικης, ραδιοφωνικο σταθμο, και απο αθλητισμο... γηπεδα τενις, μπασκετ, βολλευ. Εχω παει απειρες φορες στο πολυτεχνειο για προβες με διαφορα μουσικα συνολα στο στουντιο και με τσατιζει το οτι τα παιδια στο πολυτεχνειο ....εχουν! εχουν πολλα αλλα δε τα εκτιμουν!

Στο θεμα της κοπελας (αν και ειναι καθαρα στον ανθρωπο, δεν υπαρχουν γενικοι κανονες) απο προσωπικες εμπειριες, το να ψαχνεις κοπελα στα χανια... ειναι σα να κυνηγας porsche με ποδηλατο! Κουλαρε, περνα καλα, και ολα θα ερθουν στην ωρα τους. Μη "λαχανιαζεις" ασκοπα κυνηγωντας γυναικες.. θα σε βρουν αυτες ;)

Τελος, το τμημα που επελεξες να σπουδασεις, ειναι αρκετα καλο με προοπτικες εξελιξης και επαγγελματικης αποκαταστασης. Αυτο νομιζω αξιζει να το κυνηγησεις αλλωστε.

Καλα κανεις και ποσταρεις παντως, αλλωστε το φορουμ αυτο εχει πολυ και καλο κοσμο που βοηθαει σχεδον παντα στην εκαστωτε περιπτωση..

Καλη τυχη με τις αποφασεις σου!

Δημοσ.
Φίλε μου καλά στα είπε, απλά στα είπε χοντρα!!! Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί αν σκάσει μια γκόμενα, σου πάρει μια π***α και ξεσκιστείτε για κανένα εξάμηνο...

Όλοι τα περάσαμε αυτά, αλλά το κακό με την φοιτητική ζωή του Έλληνα νέου είναι πως σε βγάζει εκτός πορείας ζωής. Πανεπιστήμιο δεν πήγες για να γα**σεις αλλά για να διαβάσεις και να πάρεις ένα κολ***χαρτο, ώστε μετά να βρεις μια δουλειά. Η γνώμη μου είναι:

1) Γκόμενες υπάρχουν παντού, αλλού πολλές αλλού λίγες. Όποιος όμως τις κυνηγά σα λυσασμένος δεν τις βρίσκει. Η γκόμενα θα βρεθεί από το πουθενά, σε μια δουλειά, στο περίπτερο, σε μια εκδρομή, σε μια παρέα. Νόμος δεν υπάρχει. Ξέρω παιδιά που γύρισαν από θεσσαλονίκη Αθήνα γιατί βαρέθηκαν να τριγυρνούν στις ίδιες καφετέρειες με τις ίδιες χαζογκόμενες. Είναι να σου κάτσει.... Πάντως η γνώμη μου είναι πψς η καλύτερη φοιτητική ζωή είναι στην Αθήνα, αλλά για τους επαρχιώτες!!

2) Εκτός και αν τα έχεις, οι γονείς σου δουλέυουν για να σου παρέχουν αυτήν την καλοπέραση που έχεις τώρα. Τίμησέ τα. Ξέχνα γκόμενες και μαλακίες και τίμησέ τα. Εϊμαστε πολύ καλομαθημένη γεννιά. Άλλοι στην ηλικία σου (παγκοσμίως μιλάω) δουλέυουν σε ορυχεία, σε καράβια, δεν έχουν να φορέσουν παπούτσι. Άλλοι, παίρνουν δάνειο , όπως στην Αμερική, για να σπουδάσουν. Μόνο και μόνο που έχεις τον ελεύθερο χρόνο και αναρωτιέσαι γιατί δεν περνάω καλά είναι δείγμα της καλοπέρασής σου. Απλά δεν ξέρεις να την εκμεταλευτείς. Ξέρεις τι σημαίνει να ειναι 11am και εσύ να είσαι στην πλατεία και να πίνεις καφέ στα 20 χρόνια σου?? Ούτε πασάς δε ζούσε έτσι. Το κακό είναι πως με τις έγνοιες που έχεις για γαμήσια δεν βλέπεις το πραγματικό εφιάλτη που σε περιμένει, την αγορά εργασίας. Εκεί να δεις sex που έχει να πέσει....και θα νοσταλγείς στην Κρήτη.

2) Σίγουρα υπάρχουν και φοιτητές με καλές σχολές που έκαναν καλούς φίλους και είχαν και γκόμενες. Υπάρχουν και αυτά. Αλλά η ζωή δεν είναι 4 χρόνων. Αυτοί δεν υπέγραψαν συμβόλαιο ότι θα περνάνε καλά πάντα....Θα γυρίσει ο τροχός. Εγώ είμαι Αθηναίος και πέρασα Αθήνα. Φοιτητική ζωή μηδέν. Ίδιοι φίλοι. Ο πατέρας μου μου έδινε 20 ευρώ να περάσω τη βδομάδα. Πως να κυκλοφορήσω γκόμενα?? Ακόμα θυμάμαι μια γκόμενα που τα χάλασα μια μέρα πριν την επαίτιο για να μην της πάρω δώρο....πίκρα σου λέω!!

Σπαρτιάτικα...Όταν όμως ήρθε η ώρα για μαστερ, πήγα Αγγλία και εκεί πέρασα γαμάτα. Μη φαντάζεσαι, ένας χρόνος να τα σπάσεις αρκεί....και δεν χρειάζεται καν να γίνει στο χρονικό διάστημα της φοιτητικής ζωής! Δες το 3)

3) Όταν με το καλό πήγα για δουλειά, εκεί η πίκρα ήταν μεγάλη. Όλοι το ξέρουν και το περνάνε αλλά άλλο να το ζεις. Αν θες μια παριγοριά, όσο καλή φοιτητική ζωή περάσεις, τόσο μεγάλο κα***λι θα φας μετά. Μόνο και μόνο που θα σηκώνεσαι κάθε μέρα 7αμ , και ελεύθερη καθημερινή θα βλέπεις μόνο στην άδεια, τα λέει όλα.... Ωστόσο όταν τελικά καταλήξεις σε δουλειά που να σου αρέσει, τότε φιλαράκι ξεκινάει κάτι καλύτερο από τη φοιτητική ζωή, η ίδια η ζωή!!!! Λεφτά να χαλάς, να αγοράζεις ότι γουστάρεις, γκόμενες κυριλέ όσες θες. Γιαυτό σου λέω πέσε με τα μούτρα και πάρε το χαρτί και ξέχνα ότι είσαι στην κρήτη. Βρες ίσως και μια δουλειά να ξεχνιέσαι και όλα θα έρθουν....

Τι προτείνω?

6) Μάθε να μαγειρέυεις

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου.Πραγματικά μου τόνωσες για τα καλα το ηθικό.Όντως επειδή έχω οίκονομική άνεση και τα χω βρει όλα έτοιμα ίσως να ναι ο λόγος που σκέφτομαι τόσο ματαιόδοξα.Μεμψιμοιριστης κατέντησα γαμώτο.Επίσης φταίει σίγουρα ότι δεν μαμάω που συμφωνώ μαζί σου ό,τι αν τα φτιάξω με καμία και αρχίσουμε τα σούξου μούξου θα τα ξεχάσω όλα.Έχεις δίκιο πρέπει να πάρω πτυχίο το συντομότερο δυνατό και φυσικά να διασκεδάσω πράγμα που έχω να το ζήσω πάαααααααρα πολύ καιρό αλλά όπως λες και ένας χρόνος αρκεί για να τα "σπάσεις" και να το νοιώσεις....Και μετά πάω στίχοιμα ότι η ζωή του τριαντάρη θα ναι ακόμη πιο γαμάτη....(πλήρης ανεξαρτησία,δικά σου λεφτά,γαμάτες γκόμενες τριαντάρες και δώσε...χεχε καταλαβαίνω...ειναι και γαμώ).Α, να σου πω επίσης ότι ασχολούμαι χρόνια με τη γυμναστική(το τελευταιο χρόνο βέβαια μόνο με το γυμναστήριο και αν απ το σώμα μου μόνο εξαρτιόταν η αυτοπεποίθηση τότε θα πρεπε να μουν ο μπρατ πιτ...χεχε το ξέρω,είμαι ψωνάρα)

Μ΄όλα καρασυμφώνησα αλλά το να μπω σε παράταξη είναι το τελευταιο πράμα που θα έκανα στο πλανήτη.εδώ με βρίσκεις φίλε μου τελείως αντίθετο.

Και κάτι τελευταίο,η ιδέα του να πάρω λάπτοπ με ίντερνετ μου φάνηκε τελείως άκυρη ρε φίλε.Τι το ιδιαίτερο έχει το λάπτοπ με ίντερνετ?Έχω σταθερό με ίντερνετ...

thnx και πάλι...

με πόρωσες σου λέω...

Δημοσ.
+1.... εκτός απ το μαγείρεμα.Τη γ@μ@ς που τη γ@μ@ς την γκόμενα, βάλτηνα να κάνει και κάνα φαϊ....

χαχαχαχαχαχα έχεις πολύ χιούμορ τελικά ρε bolec

Δημοσ.

Και όπως έγραψε κάποιος παραπάνω μια καλή ασχολία είναι να ξεκινήσεις το ψαροτούφεκο!

Δεν κάνω πλάκα! Υπάρχουν φόρουμς ελληνικά με πάρα πολύ κόσμο, και θα γνωρίσεις ανθρώπους απο Χανιά και θα κάνεις παρέες και θα περνάς γαμάτα! Αλλά οπωσδήποτε προτεραιότητα είναι να τελειώσεις τις σπουδές σου!

Μπες πχ στο http://www.greekdivers.com ή στο http://www.spearfishingforum.gr και δες τι κόλημα τρώει ο κόσμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...