Προς το περιεχόμενο

Παρατάω τις σπουδές λόγω πόλης (Χανιά)

tsekouratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΥΓ2 Στα 2 χρόνια έχω περάσει 0 μαθήματα, χε

Το καταλαβαινω οτι θες γυναικες και χαβαλε αλλα μην ξεχνας ποιος ειναι ο βασικος λογος που πηγες εκει. Να παρεις ενα πτυχιο. Ουτε για διακοπες πηγες,ουτε για να βρεις νυφη.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου εάν ΔΕΝ το έχεις καταλάβει.

Εαν ίσχυε ότι σε 2 χρόνια χρωστάς 0 μαθήματα θα ήξερες ότι θα τη παλέψεις 2 χρονάκια ακόμα και μετά άντε γεια. Τώρα όμως...

Δημοσ.
δεν είπε "γιάντα" = γιατί, είπε "ίντα" = τι.

Γεια σου ρε Λούσιφερ, κρητικαάτσι!

Κερδίζεις επάξια το κλειδί της πόλης-κράτους Ζωνιανά πιστεύω :P

"Luciferάκης"

Δημοσ.

life is what you make of it....

τι να σου πούμε και μείς...

απλα μην περιμένεις ότι θα πάς σε μια μεγαλούπολη και θα τα περάσεις φίνα ή θα βρείς αυτά που ζητάς.

Σπούδασα στην Αθήνα, όχι ότι τα πέρασα άσχημα, υπέροχα ήταν, αλλά δεν είχα καθόλου φοιτητική ζωή, για να επισκευτώ μια συμφοιτήτριά μου που έμενε Αγία Παρασκεύη απο την Κυψέλη που έμενα εγώ έτρωγα 3 ώρες στα λεωφορεία, οπότε φαντάζεσαι ότι δεν καταλήξαμε να ήμαστε και κολλητές....

Ένα απόγευμα του Σαββάτου είχα τηλεφωνήσει σε 10 άτομα για να βγουμε για καμία μπύρα στα εξάρχεια και κανείς δεν μπορούσε.

Στην θεσσαλονίκη πάλι το κόσμο τον βλέπω, τους φοιτητές μέσα απο το αμάξι όταν εγώ σχολάω απο τη δουλεία και πτώμα γυρνάω στο σπίτι....

Στο Αμβούργο, πήγαινα μόνη μου κάθε Σαββάτο στη Reeperbahn σένα μπαράκι, όχι ότι περνούσα άσχημα, έπινα με τον τύπο εκεί στην γωνία ή χορεύα με καμία λεσβία, καλά ήταν... απλά δεν ξέρω, και γώ κάπως διαφορετικά τα φανταζομουνα πάντα και πάντα διαφορετικά ήταν...

Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις όσο γίνεται περισσότερο να την βρείς την άκρη στα Χανιά. Μια κοπέλα σου χρειάζεται όντως,κοίτα να την βρείς όχι ότι είναι ευκολο δύσκολο είναι, αλλά το ίδιο δύσκολο είναι παντού.

Και αν τελικά εσύ έχεις κάνει ότι μπορούσες και ακόμα δεν την παλευεις τότε φύγε

Δημοσ.

ρε σεις εγω με το θεμα της σχολης δε πολυαγχονομαι γιατι ξερω.Να σας πω οτι δε χρωσταω κανενα εργαστηριο ,οτι πηγαινω στη σχολη και παρακουλουθω και οτι εριχνα κανα διαβασμα μες στα εξαμηνα,ξερω οτι αμα διαβασω λιγο περισσοτερο θα τα περασω απλα στη περιοδο εξαταστικης εχουν γινει πολλες μαλακιες που με αποσπουσαν απο τη μελετη και πηγαινα με τη Μελετη χαχα καλο εεε( καλη μαλκεια)ειδικα αμα στωθω σοβαρα ξερω οτι δεν εχω κανενα προβλημα και οτι θα τα περασω ολα γιατι ξερω να διαβαζω και πιστευω οτι μπορω να ανταπεξελθω ανετα οχι με τις μλκιες που ελεγε ο DRLo οτι καλυτερα ηταν να περνουσε κανας πιο αξιος απο εμενα κτλ.αμα ηξερε τι μαθητης ημουν και πως ξερω να δουλευω δε θα τα λεγε αυτα

Δημοσ.
ρε σεις εγω με το θεμα της σχολης δε πολυαγχονομαι γιατι ξερω.Να σας πω οτι δε χρωσταω κανενα εργαστηριο ,οτι πηγαινω στη σχολη και παρακουλουθω και οτι εριχνα κανα διαβασμα μες στα εξαμηνα,ξερω οτι αμα διαβασω λιγο περισσοτερο θα τα περασω απλα στη περιοδο εξαταστικης εχουν γινει πολλες μαλακιες που με αποσπουσαν απο τη μελετη και πηγαινα με τη Μελετη χαχα καλο εεε( καλη μαλκεια)ειδικα αμα στωθω σοβαρα ξερω οτι δεν εχω κανενα προβλημα και οτι θα τα περασω ολα γιατι ξερω να διαβαζω και πιστευω οτι μπορω να ανταπεξελθω ανετα οχι με τις μλκιες που ελεγε ο DRLo οτι καλυτερα ηταν να περνουσε κανας πιο αξιος απο εμενα κτλ.αμα ηξερε τι μαθητης ημουν και πως ξερω να δουλευω δε θα τα λεγε αυτα

Ελπίζω να ξέρεις οτι υπάρχει διαφορά απ' την θεωρία στην πράξη (για τα τονισμένα μιλάω).

Κάθεσαι και κλαίγεσαι για το περιβάλλον που ζεις και σπουδάζεις, αλλά πέφτεις και σε αντιφάσεις.

Πχ δεν υπάρχουν γυναίκες αλλά κάποιοι (που είναι σε παρατάξεις) τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Σου λένε για Ρέθυμνο, δε θες (που είναι και η ΠΚΨ εκεί).

Στο χέρι σου είναι να αλλάξει το περιβάλλον σου και να γίνει πιο φιλικό. Αυτό που απαιτεί η αλλαγή είναι να έχεις την θέληση να την κάνεις.

EDIT: Και αν κλαίγεσαι εσύ που είσαι και σε νησί με κόσμο, τι να πουν τα παιδιά που είναι στο Καρλόβασι Μαθηματικό?

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε δεν είναι στα Χάνια τόσο άσχημα όσο τα λές.Εμένα μου αρέσουν πάντως πολύ και είναι πολύ όμορφη πόλη.Μήπως βαριέσαι να διαβάσεις και το βρίσκεις ώς δικαιολογία?:-(

Δημοσ.
EDIT: Και αν κλαίγεσαι εσύ που είσαι και σε νησί με κόσμο, τι να πουν τα παιδιά που είναι στο Καρλόβασι Μαθηματικό?

Χαχα, ξακουστή η Ουγκάντα έ;

Δημοσ.

Εγώ πάλι πανεπιστήμιο Μακεδονίας σπούδασα και δεν πολύ πατούσα, αλλά καθώς είμαι από Θεσσαλονίκη δεν με ένοιαζε τι γινόταν εκεί. Η συμβουλή που θα σου έδινα είναι να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα σε ωφελήσει μακροχρόνια.

Αν νομίζεις ότι πρέπει να φύγεις από ένα ΑΕΙ και να πας να δουλέψεις μια οποιαδήποτε δουλειά ανειδίκευτου σε μεγάλη πόλη για να βλέπεις κόσμο και γκόμενες είναι κάτι που δεν θα μετανιώσεις σε 5 - 10 χρόνια κάντο.

Σε 2-3 χρόνια αν το νιώσεις θα μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ που τόσο αγαπάς (ειδικά αφού δεν έχεις τι να κάνεις ανετα στρώνεσαι και τελειώνεις την σχολή με 7,5+ ώστε να μπείς για master σίγουρα). 21 χρονων θα είσαι όχι κανας παπούς.. Αν δεν το νιώσεις πάλι θα μπορείς να είσαι ΑΠΘ σε 3 χρόνια απλά θα δουλεύεις στο κυλικείο.

Δημοσ.

Στο Αμβούργο, πήγαινα μόνη μου κάθε Σαββάτο στη Reeperbahn σένα μπαράκι, όχι ότι περνούσα άσχημα, έπινα με τον τύπο εκεί στην γωνία ή χορεύα με καμία λεσβία, καλά ήταν...

Αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον το thread

πιστευω οτι μπορω να ανταπεξελθω ανετα οχι με τις μλκιες που ελεγε ο DRLo οτι καλυτερα ηταν να περνουσε κανας πιο αξιος απο εμενα κτλ.αμα ηξερε τι μαθητης ημουν και πως ξερω να δουλευω δε θα τα λεγε αυτα

Δεν είπα πιο άξιος, είπα πιο σοβαρός. Σοβαρέψου και πατσίζεις.

ΥΓ : Αν δεν γουστάρεις να σπουδάσεις γιατί το θεωρείς χάσιμο χρόνου ή επειδή θες να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου, να γίνεις καλόγερος ή δε ξέρω και 'γω τι, ΟΚ πάω πάσο. Αλλά μη μου λες για μπαράκια και μ0ni@ ! Δεν είναι μόνο ο βαθμός στις πανελλαδικές που πιστοποιεί την εξυπνάδα σου.

Σε 2-3 χρόνια αν το νιώσεις θα μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ που τόσο αγαπάς (ειδικά αφού δεν έχεις τι να κάνεις ανετα στρώνεσαι και τελειώνεις την σχολή με 7,5+ ώστε να μπείς για master σίγουρα). 21 χρονων θα είσαι όχι κανας παπούς.. Αν δεν το νιώσεις πάλι θα μπορείς να είσαι ΑΠΘ σε 3 χρόνια απλά θα δουλεύεις στο κυλικείο.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα χρησιμοποιούσα μια τόσο trendy ατάκα αλλά πραγματικά ... respect

Δημοσ.
.

Στο Αμβούργο, πήγαινα μόνη μου κάθε Σαββάτο στη Reeperbahn σένα μπαράκι, όχι ότι περνούσα άσχημα, έπινα με τον τύπο εκεί στην γωνία ή χορεύα με καμία λεσβία, καλά ήταν...

bibibo, έχεις καμιά φώτο απ τα φοιτητικά σου χρόνια?:devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...