21century Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Παντως καλα ειναι οπου κι αν πας, αρκει να κανεις καλους φιλους, φυσικα σημερα το κσοτος διαβιωσης εχει πεταξει στα υψη ομολογουμενως..
Finn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ στα Χανιά σπούδασα.Ομολογώ οτι τα πρώτα 2 χρόνια μισούσα τα χανιά,ήθελα και μετεγραφή αλλα απ τον 3ο χρόνο και μετα πέρασα ζάχαρη.Πολυ καλές παρέες,δουλειά με καλά λεφτα,είχα μπει στο κλίμα του ΤΕΙ για τα καλά και τέλειωσα μόνο με μισό χρονο καθυστέρηση και πέρασα πολύ καλα. Όντως είναι ήσυχα το χειμώνα αλλά στο χέρι σου είναι να βρεις που είναι το νταβαντούρι.Χανιά for the win
bolec Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 λες???παντως εσυ που εισαι θεσσαλονικη να ξερεις οτι εισαι απιστευτα κωλοφαρδος και μετα απο αυτο το τοπικ να το καταλαβες ακομα καλυτερα πιστευω.... Το χω καταλάβει φίλε και το γουστάρω. Θεσ/νικη γεννήθηκα , μεγάλωσα και τώρα σπουδάζω. Κατ εμέ και από οτι ακούω από φίλους μου φοιτητές σε όλη την Ελλάδα όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο ουι είμαστε η καλύτερη φοιτητούπολη. ΝΑΙ TO ΞΕΡΩ (για κάποιους νότιους κακοπροαίρετους:-))!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ!!!!Αλλά για φοιτητική ζωή δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονπ Πάντως αυτά που σου λενε τα παιδιά παραπάνω είναι σωστά. Σκέψου ώριμα και μη κάνεις μ@λ@κίες
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 1. Δεν έχω πάει ποτέ στα χανιά. nuff said αν δεν ειχα παει και εγω Γεναρη-Φλεβαρη, μπορει να του εγραφα και εγω τα αλλα 8 σημεια που αναφερεις... Τα χανια εχουν την κακη παραδοση να διωχνουν τον νεο κοσμο απο εκει και να προσελκυουν ηλικιωμενους. Σχεδον ολους τους γερους που ειναι στα Χανια αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι οταν ηταν νεοι ειχαν παει σε αλλες πολεις, πολλοι στο εξωτερικο και τωρα ηρθαν σαν συνταξιουχοι πισω. o Fillipos εχει δικιο, αν μπορεις ψαξου για κανα Ερασμους ή φυγε για κανα 1 χρονο να δουλεψεις και μετα αποφασιζεις...
tsekouratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 1. Δεν έχω πάει ποτέ στα χανιά. 2. Οι λόγοι που αναφέρεις για να παρατήσεις τις σπουδές σου είναι γελίοι. 3. Είχες πολύ διαστρεβλωμένη άποψη για το τι θα πει να είσαι φοιτητής. 4. Στη καλύτερη περίπτωση είσαι απαράδεκτος. Σε δυο χρόνια για να μη περάσεις μάθημα ή είσαι τούβλο ή κακομαθημένος χαραμοφάης που δεν έχει πάρει μυρωδιά το τι θα πει πανεπιστήμιο. Και στη τύχη να κατέβαινες 1 μάθημα θα έπρεπε να το περάσεις 5. Λυπάμαι που το κράτος σπατάλησε έστω και μια δραχμή (~0,003 ευρώ - και το 1/10.000.000 το έδωσα εγώ ! ) για τις μέχρι τώρα "σπουδές". Κάτι τύποι σαν και εσένα είναι το καλύτερο επιχείρημα των υποστηρικτών της ιδιωτικής παιδείας και ... της εξελικτικής μας προέλευσης από τους πιθήκους. 6. Έπρεπε να έχεις φάει λίγο παραπάνο ξύλο μικρός. 7. Είναι πολύ καλή ιδέα το να φύγεις και με το απολυτήριο λυκείου σου να πας σε μια άλλη πόλη να δουλεψεις και με τα 700 ευρώ που θα πέρνεις όλες οι γκόμενες που ΔΕΝ υπάρχουν στα Χανιά θα είναι στα πόδια σου. 8. Αν έχεις καταλάβει τι κουμπούρα είσαι και ότι δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ τη σχολή σου πάρτο απόφαση και κόψε τις προφάσεις ότι και καλά φταίει η πόλη. 9. Όσα δε φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια πολυ "σοφος" δε νομιζεις οτι την ειδες ρε φιλε.Δε σε ξερω και απο χθες για να με λες τουβλο και χαραμοφαη.Αλλα αμα διαβαζες και τις παραπανω απαντησεις θα βλεπες οτι ειμαι απο τους φοιτητες που παταν στη σχολη και οτι αυτοι δεν ειναι καθολου γελοιοι λογοι αλλα εσυ δε μπορεις να καταλαβεις γιατι φαινεται οτι ζεις σε μεγαλη πολη και σου φαινονται δεδομενα ολα αυτα.Και παπαρα συμμαζεψε λιγο τα ποδια σου γιατι πολυ μεγαλος την ειδες με το να λες οτι επρεπε να χα φαει ξυλο μικρος.αλλος θελει το ξυλο.Εξαλλου ο pablo_hasan ειδες τι ειπε οτι αν δεν πηγαινε φλεβαρη δε θα εγραφε τις πιπες τις δικες σου.Τα εγραψες ολα χωρις να ξερεις...
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 2 χρονια και να μην περασεις μαθημα παντως ειναι....
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 1. Δεν έχω πάει ποτέ στα χανιά. Όπα ... ψέματα Έχω πάει μια εβδομάδα, ακριβώς μετά τη πρώτη φορά που έδωσα πανελλήνιες (καλοκαίρι '93) μαζί με δυο φίλους μου (ο ένας Χανιώτης). Δε θυμάμαι και πολλά. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι λες βλακίες.
dark_banishing Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... Αντιλαμβάνομαι την πίκρα σου αλλά το παράχεσες με τα χανιά. Υπερβολές απίστευτες !! Δεν θα έπρεπε καν να μπαίνω στον κόπο να απαντήσω με αυτά που άκουσα.. 1. Το καλοκαίρι δεν είναι 2 βδομάδες στα χανιά.. Είναι ο μισός χρόνος !! 2. Οι τουρίστριες είναι μόνο οικογένειες + Στις παραλίες δεν έχει "καλό" κόσμο... Απλά έλεος!! 3. Μια ώρα για ρέθυμνο, με το που φτάνεις σε κοιτάνε όλες σαν λουκούμι και παραπονιέσαι ότι δεν βρίσκεις κοπέλα. Άσε που είναι ωραία φάση να τα έχεις με κάποια σε μικρή απόσταση.. Το αναφέρεις μόνος σου ως τον σημαντικότερο λόγο και σε πληροφορώ ότι μετά από μια βόλτα στο ρέθυμνο θα βλέπεις τον κόσμο πολύ πιο όμορφο. nuff said αν δεν ειχα παει και εγω Γεναρη-Φλεβαρη, μπορει να του εγραφα και εγω τα αλλα 8 σημεια που αναφερεις... Γενάρη φλεβάρη είναι η εξεταστική.. ! Γενικά όλα μαύρα σε αυτό το τόπικ. Π.χ 15 άτομα στην τάξη. Το βλέπεις ως αρνητικό. Έχει και θετικά.. Γνωρίζεις πιο καλά τον καθηγητή, πιο καλό μάθημα. Για την σχολή σου έχω ακούσει τα καλύτερα, και δεν έχεις περάσει μάθημα. Άγιος νικόλαος - ηράκλειο - ρέθυμνο είναι μια χαρά για εκδρομούλες. Έχεις πράγματα να δεις και να κάνεις και στις 3 πόλεις.. Γενικά η κρήτη έχει μέρη. Εσύ θες να πας Θεσσαλονίκη, επειδή σου έχει κολλήσει. Είμαι σίγουρος ότι και πολλοί φίλοι σου θα θέλουν να έρθουν κρήτη όμως το καλοκαιράκι, όπως εσύ θες να ανέβεις το χειμώνα. Και αυτοί θέλουν πολλές ώρες.. Το καλοκαίρι πραγματικά είναι παράδεισος! Αντιλαμβάνεσαι πόσο γαμάτο είναι να έχεις σπίτι σε ένα ωραίο τουριστικό μέρος που όλοι θέλουν να έρθουν, ή νομίζεις ότι σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου που θα έχεις δουλειά και άλλες τόσες σκοτούρες θα μπορείς να απολαμβάνεις 3-4 μήνες full καλοκαιράκι άνετος και ωραίος.... Το χειμώνα ρε μαν πάρε πιο πολλά μαθήματα για να μην βαριέσαι + ταυτόχρονα είσαι πιο λάσκα και απολαμβάνεις το εαρινό εξάμηνο. Επίσης όμιλος αντισφαίρισης έχει τέννις σκάκι πόλο και διάφορα τέτοια σε υψηλό επίπεδο. Καλά σου είπαν επίσης ταινίες-σειρές (lost κλπ) μουσική gaming γυμναστήριο και διάβασμα για τους μήνες που δεν έχει ζωή.. Αν φυσικά δεν έχεις ανοίξει βιβλίο, οκ είναι δύσκολο 24 ώρες την μέρα για 2 χρόνια να βρίσκεις κάτι ωραίο να κάνεις !! Ελπίζω να μην περιμένεις από εμάς να σου βρούμε ενδιαφέροντα.. Σταμάτα σε παρακαλώ να σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά και να τονίζεις τα θετικά που βλέπεις αλλού. Έτσι δεν βγάζεις άκρη. Και εγώ έχω συνηθίσει να βλέπω συνεχώς θάλασσα και να είμαι όλο τον χρόνο με κοντομάνικα. Χανιά η πιο ωραία πόλη της ελλάδας. Περιττό να γράψω ότι συμφωνώ με DrLo, οι λόγοι είναι ούτως η άλλως γελοίοι.
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 πολυ "σοφος" δε νομιζεις οτι την ειδες ρε φιλε. Ναι' date=' η αλήθεια είναι ότι αυτό μου το λένε πολλοί. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι έχουν λάθος. Δε σε ξερω και απο χθες για να με λες τουβλο και χαραμοφαη. Είναι στατιστικά αναμενόμενο να υπάρχουν και τέτοιοι που δε με γνωρίζουν. Αλλα αμα διαβαζες και τις παραπανω απαντησεις θα βλεπες οτι ειμαι απο τους φοιτητες που παταν στη σχολη ... Δεν είπα ότι δεν πατάς στη σχολή. Είπα ότι δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι πάει να πει πανεπιστήμιο. ... και οτι αυτοι δεν ειναι καθολου γελοιοι λογοι αλλα εσυ δε μπορεις να καταλαβεις γιατι φαινεται οτι ζεις σε μεγαλη πολη και σου φαινονται δεδομενα ολα αυτα. χμ ... κάτσε να μετρήσω Είναι αλήθεια ότι έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Αθήνα (Πειραιά' date=' Νίκαια για την ακρίβεια). Έχω κάνει 6 μήνες φοιτητής θεσαλονίκη, 12 μήνες στρατό Πάτρα + Χίο, 1.5 χρόνια δουλειά Κέρκυρα-Αγρίνο. Τώρα όντως ζω σε μεγάλη πόλη (~15 εκατομυρίων) και ευχαρίστως θα ερχόμουν Κρήτη εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι λόγοι [b']για να αφήσεις τη σχολή σου[/b] σου είναι γελίοι Μπορεί να είναι καλοί λόγοι για να επιλέξεις να μην εγκατασταθείς μόνιμα στα Χανιά αλλά μέχρι εκεί Και παπαρα συμμαζεψε λιγο τα ποδια σου γιατι πολυ μεγαλος την ειδες με το να λες οτι επρεπε να χα φαει ξυλο μικρος.αλλος θελει το ξυλο. Το "ξύλο" η μάλλον το κεφάλι του στον τοίχο πρέπει να χτυπάει αυτός που φρόντησε να καταφέρεις να περάσεις σε μια σχολή καθώς κι αυτός σου επιτρέψε να πιάσεις μια θέση στο συγκεκριμένο ίδρυμα' date=' αποκλείοντας ένα σοβαρό παιδί που θέλει να πάει στο πανεπιστήμιο για ... να πάει στο πανεπιστήμιο. Εξαλλου ο pablo_hasan ειδες τι ειπε οτι αν δεν πηγαινε φλεβαρη δε θα εγραφε τις πιπες τις δικες σου. Καλά αφού το λέει το pablo o hasan πάω πάσο. Άλλωστε το λέει και ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τάκης ο γκοτζίλας, όλοι το λένε. Τα εγραψες ολα χωρις να ξερεις... α. δε τα έγραψα όλα. Έγραψα πολύ λιγότερα από όσα σκέφτηκα. Μάλλον εσύ τα έχεις "γράψει" όλα. β. πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν τα ξέρω όλα
konnak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Στα 2 χρόνια έχω περάσει 0 μαθήματα, χε ειμαι απο τους φοιτητες που παταν στη σχολη Με τέτοια αρχή, δε νομίζω ότι είναι τόσο πιθανό να παρατήσεις εσύ τη σχολή, αλλά να σε παρατήσει αυτή...
Fidelio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 tsekoyratos δεν ξέρω αν είσαι κανα πυροτέχνημα ή κατι αναλογο , ωστόσο ακόμα και αυτο να παίζει, το οτι οι παραπάνω users (DrLo) στα λενε ..τσεκουράτα , πρέπει με λίγο σκέψη να τα εκτιμήσεις. Κάνε μια ενδοσκόπηση , βρες τα λίγο με τον εαυτό σου και δες ρε παιδί αν σου αρέσει τουλάχιστον το αντικείμενο το οποίο διάλεξες να σπουσάσεις - αν δεν σου αρέσει το πανεπηστίμιο τουλάχιστον συγκεντρώσου στην επιστήμη σου. και λιγο πιο χύμα - ρε φίλε . δηλαδή έλεος , τα Χανιά είναι απο τις πιο όμορφες πολεις που έχω βρεθεί ποτέ - και όχι για τις γκόμενες ή τα κλάμπς ξέρω γω- μαζι με Γιάννενα , Ναυπλιο, Καβάλα , Καστοριά, (εξαιρώ τα νησιά ) είναι απο τις πολεις που θα έμενα ..για τον φενγκ σουι τους δηλαδή ... Εχεις δίπλα σου το ρέθυμνο , έχεις τα φαλάσαιρνα , εχεις την ελαφόνησο , εχεις την πρεβέλης , έχεις τον ΜΠΑΛΟ ! έχεις σφακιά .... έχεις .... Αποψή μου - συνελθε λιγο και δες σαν την βάση της τωρινής σου ύπαρξης :-p , το αντικείμενο των σπουδών σου άσχετα με το αν σου αρέσει το συγκεκριμένο τμήμα ή οχι . Αν σου πω εγώ το τι γαμωσταυρίδια έχω ρήξει για το δικό μου το μπουρδέλο (τότες ) και ποσες φορες τα παρατούσα , θα απορούσες τελικά πως κατέληξα να το τελειώσω , άλλαξα βέβαια τις απαιτήσεις μου , στην ελλάδα είμαστε !
kx5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Έχω φάει τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής μου...... ... Χμμ... δε θα αναλύσω αν οι λόγοι που δεν σου αρέσουν τα Χανιά είναι σοβαροί ή όχι. Είναι δικό σου θέμα. Πριν χρόνια πέρασα Ηράκλειο στους Ηλεκτρολόγους. Πρώτη (και μοναδική) επιλογή μου η σχολή, όχι η πόλη. Έμεινα για λίγους μήνες, δε μου άρεσε και στο εξάμηνο έφυγα για Πάτρα. Δε το μετάνιωσα ποτέ. ΥΓ2 Στα 2 χρόνια έχω περάσει 0 μαθήματα, χε Μη παρατάς τη σχολή σου, είναι το χειρότερο λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμος. Δυστυχώς θα το καταλάβεις πολύ αργά. Οι μεταγραφές δεν υπάρχουν όπως παλιά ώστε να φύγεις εύκολα. Αν είναι να κάνεις κάτι, κάνε το σύντομα. Πάρε μια απόφαση ή θα συνεχίσεις ή θα βρεις κάτι άλλο. Τα χρόνια περνάνε
bolec Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αυτά τα 2 χρόνια μαλακιζόσουν τζάμπα και άδικα, δε περνάς που δε περνάς μαθήματα, δε πήγαινες τουλάχιστον στρατό, να λεγες οτι τουλάχιστον κάτι έκανες, να μην περνούσε τελείως στην κούτρα ο καιρός
tsekouratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 παιδια tnx πολυ για τις απαντησεις σας.πιστεψτε με μεσα σε ενα βραδυ αλλαξα κατι πολυ.θα αλλαξω κυριολεκτικα τροπο ζωης.τις σκεφτηκα πολυ τις απαντησεις σας και με επηρεασαν προς το καλυτερο.thnx.always look on the bright side of life..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.