V for Vagelis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα το παν είναι να σου αρέσει η σχολή, μετά έρχεται η καλοπέραση, εξάλλου γι αυτό υπάρχουν και οι διακοπές. Απ' ότι κατάλαβα εσένα δε σε ενδιαφέρει η σχολή σου, για να μην έχεις περάσει κανένα μάθημα. Οπότε εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Μη νομίζεις πάντως ότι όλοι οι φοιτητές είναι καλοπερασάκιδες, άλλοι δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές. Στη περίπτωση όμως που σπουδάζεις αυτό που θες είναι μεγάλη βλακεία να τα παρατήσεις. Πάντως δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα Χανιά (δεν έχω πάει)
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι θα σταθώ στο ότι πέρασες 0 μαθήματα σε 2 χρόνια. Αν ήξερες τι συνέχεια σε περιμένει δεν θα έλεγες "χε".Θα έκλαιγες. Ναι,είναι πιθανό να μην βρεις γκόμενα ούτε σε 8 χρόνια από τώρα στα Χανιά. Οπότε ή σκίσου να τελειώσεις και να φύγεις όσο πιο σύντομα μπορείς και να γκομενιαστείς αλλού ή φύγε τώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Η Msquito πάντως είναι φίνο γκομενάκι, ξεκίνα τα pm.
tsekouratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρ παιδιά το πρόβλημα δεν είναι τα μαθήματα εξάλου τε εργστηρια τα έχω περάσει όλα και για τα μαθήματα ξέρω ότι άμα διαβάσω λίγο θα τα περάσω.εξάλλου είμαι απο τους φοιτητες που πατάν στη σχολή...
zaxoys Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 lol έλα αν είναι και συνάδελφος θα καβατζώσεις και σημειώσεις μπας και περάσεις κανα μάθημα :-p . Καλα ρε ούτε στα ΚΕΠ δεν κατέβηκες ?lol Εμείς τουλάχιστον περνάγαμε ΚΕΠ και Αγγλικά :-p Msquito ΗΜΜΥ είσαι?
slipknot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Η μαγεία του να είσαι φοιτητής...κάθεσαι και γράφεις στο insomnia ότι εκεί που είσαι δεν έχει ΡΕ, ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
Garnele Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Το μέγιστο λάθος σου είναι ότι δίνεις βαρύτητα σε ανούσια πράγματα. Θα σου φέρω παράδειγμα την κομοτηνή, μιας που την ανέφερες και τυχαίνει να την ξέρω: είναι μία πόλη γεμάτη, αλλά γεμάτη γυναίκες. Για την ακρίβεια, έχει ΜΟΝΟ γυναίκες και καφετέριες. Δηλαδή εσύ, δε θα μπορούσες να κάνεις τίποτε άλλο πέρα από το να γαμ** και να πίνεις καφέ. Ε μέχρι πότε θα την πάλευες έτσι ρε συ... Ενώ εκεί έχεις τη ρακή σου, τη θαλασσίτσα σου, το "γραφικό" της υπόθεσης (ακα νησί)... Μπορείς να βρεις πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το γυμναστήριο -ακόμη και χειμερινή κολύμβηση αν σου αρέσει- μην τα τραγικοποιείς τόσο πολύ... εκτός αν -αη ριπήτ- δε σου αρέσει η σχολή.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή εσύ, δε θα μπορούσες να κάνεις τίποτε άλλο πέρα από το να γαμ** και να πίνεις καφέ.Ε μέχρι πότε θα την πάλευες έτσι ρε συ... Λοιπόν, καλή η παρηγοριά, αλλά η παραπάνω ερώτηση είναι αστεία ε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρ παιδιά το πρόβλημα δεν είναι τα μαθήματα εξάλου τε εργστηρια τα έχω περάσει όλα και για τα μαθήματα ξέρω ότι άμα διαβάσω λίγο θα τα περάσω.εξάλλου είμαι απο τους φοιτητες που πατάν στη σχολή... Πίστεψέ με,έτσι λες τώρα επειδή είσαι στην αρχή ακόμα. Απλά κάποια στιγμή θα σιχαθείς τα πάντα απίστευτα πολύ και κυρίως το γεγονός ότι δεν πηδ@ς,που μπορεί να κάτσει και στην τελική. Το θέμα είναι τι θα κάνεις γι ααυτό.Αν σε πάρει από κάτω,θα αργήσεις να τελειώσεις.Αυτό να μην το υποψιάζεσαι,να το ξέρεις. @Luci : δε σου λέω ρε
Garnele Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 λουσιφερ, μετά αναφέρομαστε στην εγκεφαλική επικοινωνία και στραβώνετε.
flo1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη ειμαι και εγω σε ιδια σχολη, επαρχιακη πολη, αν δεν σε ενδιαφερει η σχολη πηγαινε αλλου, γιατι οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι, δεν φταιει η πολη.
BIAP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Eφοσον το αντικειμενο με το οποιο επελεξες να ασχοληθεις δεν αποτελει την βαση και ουσια του προβληματος σου, καιρος να παρεις αποφαση, οτι οταν βαζουμε εναν στοχο [που υποτιθεται ειναι για μας σημαντικος και εχουμε και μια οικογενεια απο πισω να μας στηριζει και να παιρνει ενα ιδιαιτερα μεγαλο μερος ευθυνων απο την πλατη μας], παιρνουμε παραλληλα αποφαση οτι για να τον επιτυχουμε προσπαθουμε τα μεγιστα και δεν περιμενουμε σαν παιδακια που εχασαν το γλυφιτζουρι να ειναι ο δρομος στρωμενος μονον με ροδα. Σε οποια πολη και να βρισκεσαι, το να βγαλεις την σχολη σου υπευθυνα και να φροντισεις με αυτο το πρωτο βηματακι για το μελλον σου, προυποθετει εναν αγωνα, για αλλον μικροτερο για αλλον μεγαλυτερο. Και σε μερος με μεγαλυτερη δραστηριοτητα και ζωντανια να εισαι, θα απολαυσεις ισως κατι παραπανω σε κοινωνικες παραστασεις, αλλα ειναι εξισου δυσκολο να συγκεντρωθεις σε αυτο που πρεπει, και παλι θα εχεις κατι να αντιμετωπισεις, οσοι σπουδασαμε το γνωρισαμε ο καθενας απο την δικη του ιδιοσυγκρασια και ιδιαιτεροτητα. Πιστευω πως κανεις ενα βασικο σφαλμα. Προσπαθεις να τα δεις ολα μαυρα για να κατευνασεις την συνειδηση σου φευγοντας. Εγω προτεινω να αναλογιστεις-και να απαντησεις σε εσενα, οχι σε μενα-αν πραγματικα προσπαθησες τα μεγιστα, χρησιμοποιησες ολες τις βοηθειες που μπουρουσες να εχεις, ωστε να πεις με ηρεμια, ναι, φευγω, δεν ειναι αυτο για μενα. Μιλησε και με την οικογενεια σου. Μην αποκλειεις πιθανους συμμαχους που ισως δεν φανταζεσαι.
tsekouratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε msquito princess πες πραγματικά εσένα σου αρέσει η ζωή στα Χανιά???? μη πεις ναι,θα τρελαθω....
tsekouratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Eφοσον το αντικειμενο με το οποιο επελεξες να ασχοληθεις δεν αποτελει την βαση και ουσια του προβληματος σου,καιρος να παρεις αποφαση, οτι οταν βαζουμε εναν στοχο [που υποτιθεται ειναι για μας σημαντικος και εχουμε και μια οικογενεια απο πισω να μας στηριζει και να παιρνει ενα ιδιαιτερα μεγαλο μερος ευθυνων απο την πλατη μας], παιρνουμε παραλληλα αποφαση οτι για να τον επιτυχουμε προσπαθουμε τα μεγιστα και δεν περιμενουμε σαν παιδακια που εχασαν το γλυφιτζουρι να ειναι ο δρομος στρωμενος μονον με ροδα. Σε οποια πολη και να βρισκεσαι, το να βγαλεις την σχολη σου υπευθυνα και να φροντισεις με αυτο το πρωτο βηματακι για το μελλον σου, προυποθετει εναν αγωνα, για αλλον μικροτερο για αλλον μεγαλυτερο. Και σε μερος με μεγαλυτερη δραστηριοτητα και ζωντανια να εισαι, θα απολαυσεις ισως κατι παραπανω σε κοινωνικες παραστασεις, αλλα ειναι εξισου δυσκολο να συγκεντρωθεις σε αυτο που πρεπει, και παλι θα εχεις κατι να αντιμετωπισεις, οσοι σπουδασαμε το γνωρισαμε ο καθενας απο την δικη του ιδιοσυγκρασια και ιδιαιτεροτητα. Πιστευω πως κανεις ενα βασικο σφαλμα. Προσπαθεις να τα δεις ολα μαυρα για να κατευνασεις την συνειδηση σου φευγοντας. Εγω προτεινω να αναλογιστεις-και να απαντησεις σε εσενα, οχι σε μενα-αν πραγματικα προσπαθησες τα μεγιστα, χρησιμοποιησες ολες τις βοηθειες που μπουρουσες να εχεις, ωστε να πεις με ηρεμια, ναι, φευγω, δεν ειναι αυτο για μενα. Μιλησε και με την οικογενεια σου. Μην αποκλειεις πιθανους συμμαχους που ισως δεν φανταζεσαι. πάω στίχοιμα ότι είσαι ψυχολόγος.τα λές ωραία.μπορει να μη χρισιμοποίησα και όλες τις δυνατότητες αλλά το λέω με απόλυτη ψυχραιμία το ναι ότι αυτό δεν είναι για μένα.πραγματικά με τρελαίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.