giankar Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γκόμενες;;;; Το άλλο με τον τοτό; Ένα πράγμα θα σου πω. 15.000 φαντάροι στο νησί. Σχολή εμποροπλοιάρχων.
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γκόμενες;;;; Το άλλο με τον τοτό; Ένα πράγμα θα σου πω. 15.000 φαντάροι στο νησί. Σχολή εμποροπλοιάρχων. Αυτό είναι δύο πράγματα. Ξέχασες την σχολή της αστυνομίας.
bibibo Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 όπως σου είπα και την άλλη φορά, δεν έχει σημασία αν έχει λίγες ή πολλές "γκόμενες", σημασία έχει εσύ να βρείς την μια και μοναδική.... την έψαξες καθόλου τη φάση? Παίζει να είναι και πιο δύσκολο εκεί αφου η αναλογία "γκόμενας"- "ψωλαράς" είναι τόσο μεγάλη, αλλά, άρχισε να εξασκήσε το καμάκι, όταν τελειώσουν απο κεί όλες και δεν σου έχει κάτσει καμία, τότε πές "φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρήμια" Κοίτα και γώ είμαι εδω και αρκετούς μήνες σε αντίστοιχο δίλλημα, να κάτσω ή να φύγω απο την δουλεία. Και γω δεν την παλεύω καθόλου, κάθε μέρα υποφέρω που πρέπει να περνάω τη ζωή μου με ενα τρόπο που καθόλου δεν με εκφράζει... το ότι δεν έφυγα ακόμα είναι γιατί ξέρω ότι τίποτα απο όσα μπορώ ευκολά στον ιδιωτικό τόμεα να βρώ δεν είναι για μένα και δεν ταιρίαζουν στην φύση της προσωπικότητά μου... και τελικά είπα... θα φύγω όταν.... και τελικά έβαλα ένας όρο.. όταν το καταφέρω αυτό τότε θα φύγω.. κάνε και σύ κάτι αντίστοιχο Ας πούμε πές... θα φύγω όταν έχω πρώτον αποφασίσει που θα πάω, δεύτερον έχω βρεί τι ακριβώς θα κάνω εκεί που θα πάω, και τρίτον έχω εξασφαλίσει ότι εκεί που θα πάω στο μέλλον θα είναι τα πραγματα πολύ καλά και πότε δεν θα το μετανιώσω που παράτησα τη σχολή.... και δεν μιλάμε να τα πείς αυτά θεωρητικά αλλά να κάνεις ένα πλάνο που να περιλαμβάνει την κάθε κίνησή σου,... οι κινήσεις σου να είναι με ακρίβεια υπολογισμένες για να καταλάβεις, ο στόχος που έβαλα εγώ... είναι να διαβάσω ότι γερμανικό βιβλίο έχω στο σπίτι ( και είναι αρκετά) ώστε όταν τα τελείωσω τα γερμανικά να είναι για μένα σαν μητρική γλώσσα.. έχω πολύ δουλεία ακόμα, αλλά όταν τα καταφέρω τότε θα φύγω με ανακούφιση απο τη δουλεία που είμαι τώρα... καλή επιτυχία!!!
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γκόμενες;;;; Το άλλο με τον τοτό; Ένα πράγμα θα σου πω. 15.000 φαντάροι στο νησί. Σχολή εμποροπλοιάρχων. ευτυχως που το ειπες να μη περασω ποτε απο κει.... θα το πω ομως σε κατι ξαδερφες που αυτες δε τις παιρνει ουτε ο υπνος στη κατασταση που ειναι μπας και δουνε μια ασπρη μερα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 πριν 5 μέρες επέστρεψα από κρήτη όπου ήμουν 4 μέρες Ρέθυμνο και 2 Χανιά. Η διαφορα είναι χαώδης, στο Ρέθυμνο είναι λιγότεροι οι άντρες και στα Χανιά σπανίζουν οι νέες γυναίκες..
Fidelio Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Στα χανιά δεν έχει μπουρδε.. ; teskoyratos αν όντως δεν κάνεις την πλακα σου , ΔΕΝ σε βλέπω καλά όχι τώρα που εισαι στα Χανια αλλά γενικότερα στην ζωή σου.. φιλικα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 μπου έχει παντού αλλα δεν νομίζω ότι θα το πρότεινες και στον αδερφό σου η τον πατέρα σου αν δυσκολευόταν... και εν πάση περίτωση, μην τον βγάλουμε και τρελό, δεν είναι αμαρτία να θέλει να ζήσει σαν άλλους συνομηλικους του. H σχέση με κοπέλες δεν μονο για να σπρώχνεις, υπάρχουν και άλλες ανάγκες ειδικά αν ζεις μακριά από το σπίτι σου. και δεν μιλάμε για κάτι μήνες η κάνα χρόνο, αλλα πλέον στην καλύτερη αλλα 5 χρονια...
Fidelio Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αν μου έλεγε ο αδερφός μου οτι δεν αντέχει άλλο χωρίς γκόμενα και θέλει να παρατήσει τις σπουδές θα του πρότεινα επειγόντως να παει σε μπουρδε.. :S
user12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Αν μου έλεγε ο αδερφός μου οτι δεν αντέχει άλλο χωρίς γκόμενα και θέλει να παρατήσει τις σπουδές θα του πρότεινα επειγόντως να παει σε μπουρδε.. :S xaxaxa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
elena blue Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ας μη γελιοματσε, δεν ειναι ολες οι επαρχιακες πολεις καταλληλες για φοιτητικη ζωη. ανοιγουν ενα σωρο σχολες μονο και μονο για τις ψηφους των ντοπιων, για τα καφε και τα ντελιβερι και για να νοικιαζουμε και την σοφιτα καμια 400 ευρω. τους εφυγε η μαγκια με τη βαση του 10. παντως ειναι αναμενομενο να κλεισουν πολλες επαρχιακες σχολες (κυριως τει), αφου ουσιαστικα δεν εχουν λογο υπαρξης. tsekourate, η σχολη σου ειναι παρα πολυ καλη, αλλα εφοσον δεν την παλευεις, πραγμα που το καταλαβαινω απολυτα εχοντας την εμπειρια της επαρχιας οσο αφορα τις σπουδες (καλαματα), σε συμβουλευω να κανεις μηχανογραφικο για το 10% φετος. μην αφηνεις το χρονο να παει χαμενος.
Houston Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μπου έχει παντού αλλα δεν νομίζω ότι θα το πρότεινες και στον αδερφό σου η τον πατέρα σου αν δυσκολευόταν... και εν πάση περίτωση, μην τον βγάλουμε και τρελό, δεν είναι αμαρτία να θέλει να ζήσει σαν άλλους συνομηλικους του. H σχέση με κοπέλες δεν μονο για να σπρώχνεις, υπάρχουν και άλλες ανάγκες ειδικά αν ζεις μακριά από το σπίτι σου. και δεν μιλάμε για κάτι μήνες η κάνα χρόνο, αλλα πλέον στην καλύτερη αλλα 5 χρονια... Ξέρεις εσύ πολλές κοπέλες που να χρίζουν άλλης αντιμετώπισης?
BritGreek Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ξέρεις εσύ πολλές κοπέλες που να χρίζουν άλλης αντιμετώπισης? Εγώ ξέρω. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, έτσι; Παιδιά, ας σοβαρευτούμε λίγο και ας κοιτάξουμε την ουσία. Δηλαδή κάποιοι που σπούδασαν στη Μ.Βρετανία σε πανεπιστήμια όπως το Dundee στη μέση του πουθενά, με τις αγελάδες να τους περιτριγυρίζουν, μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο είναι ανόητοι; Δηλαδή η ζωή μας είναι μόνο τα χρόνια στο πανεπιστήμιο, σε μια περίοδο που συνήθως πληρώνουν άλλοι για μας; Δεν διαφωνώ στο ότι η ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα, αλλά ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Ή για να περάσει κανείς καλά πρέπει να υπάρχει λαοθάλασσα; Αν τα δει ο φίλος μας λίγο πιο ώριμα τα πράγματα θα καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απόλυτα. Αν ο ίδιος δεν πείσει τον εαυτό του για τους στόχους του -τους ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ- όπου και να πάει κάτι θα τον ξενερώνει. Αλλά έτσι είναι η ζωή πιστεύω. Μάλλον είμαι αρκετά μεγαλύτερος από κάποιους και βλέπω τα πράγματα πιο βαρετά. Στην εποχή που ζούμε, ακόμα κι όταν τα πτυχία είναι σκέτα χαρτιά, καλό είναι να τα έχεις. Ακόμα και για να βρεις μια δουλειά των 700 ευρώ. Εγώ και πολλοί άλλοι, είτε από επιλογή μας είτε επειδή δεν περάσαμε στις Πανελλήνιες πήγαμε στο εξωτερικό. Και μην πείτε ότι είχαμε λεφτά. Τα πανεπιστήμια στη Μ.Βρετανία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ και ένα ποσό που χρεώνουν (πολύ μικρό), το πληρώνει η ΕΕ. Μακριά από τα σπίτια μας, τους κολλητούς μας, την Ελληνική νυχτερινή ζωή. Όμως γίναμε. Δεν χάσαμε, ούτε παρακαλάμε σήμερα για δουλειά. Και μην ξεχνάτε ότι στην Αγγλία, αν δεν περάσει κανείς ένα μάθημα (module) 2 φορές, απλά ΦΕΥΓΕΙ. Και όχι ένα-δύο βιβλία ανά μάθημα. Μετά από κάθε διάλεξη, Α4 με reference list με 25-30 βιβλία (τουλάχιστον) για να πάμε στη βιβλιοθήκη και να ψαχτούμε μόνοι μας και να διαβάσουμε. Και εκεί δεν έχει ούτε καταλήψεις, ούτε χαβαλέ. Με τα παραπάνω, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Απλά τονίζω την ανάγκη να προσαρμόζεται κανείς για το δικό του όφελος και συμφέρον. Φίλε μου, κοίταξε να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο για να γίνεις ανταγωνιστικός στη ζούγκλα του εργασιακού χώρου γιατί αυτό θα σου δώσει ψωμάκι να φας. Κι αν είχες μια κοπελίτσα ή δυο-τρεις κολλητούς εκεί που είσαι, να δεις πόσο τέλεια θα σου φαίνονταν τα Χανιά. Μετά σε περιμένει και στρατός. Δηλαδή, εκεί τι θα πεις αν σε στείλουν στον Έβρο; Αν σου αρέσει αυτό που σπουδάζεις, προσπάθησε να προσαρμοστείς και να βάλεις τις ανάγκες και τους στόχους σου σε μια λογική σειρά. Ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν (αν και ξέρω ότι μερικοί θα πέσετε να με φάτε).
KWSN_Men Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον αποπάνω, απλά θα πω ότι υπάρχουν και χειρότερα από το Dundee όπως εκεί που σπούδασα εγώ: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4136342.stm http://www.youtube.com/watch?v=0xYq32d4IPs http://www.channel4.com/4homes/ontv/best&worst/2007/bottom20/Best-Worst-Kingstonuponhull.html http://www.blurtit.com/q439898.html http://www.worst-city.com/Hull-The-Worst-Place-to-live-in-England-City-Town-UK.htm Με άλλα λόγια προς τον topic starter: Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Το θέμα ξέφυγε με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο καθένας διατύπωσε την άποψή του. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.