The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν ειναι να κάνει γνωριμίες καλύτερα να παει σε μια σχολή αισθητικής ή κομμωτικής. Εκεί θα κάνει καλύτερο... «ψαροντούφεκο»
tsekouratos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ρε τι ψαροντουφεκο μου λετε τωρα.ειναι η πιο άκυρη ασχολία για ένα φοιτητη.εχω βρει το χομπυ μου εδω και καιρο.
kgian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ρε τι ψαροντουφεκο μου λετε τωρα.ειναι η πιο άκυρη ασχολία για ένα φοιτητη.εχω βρει το χομπυ μου εδω και καιρο. Αχ και να 'ξερες!
bolec Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν ειναι να κάνει γνωριμίες καλύτερα να παει σε μια σχολή αισθητικής ή κομμωτικής. Εκεί θα κάνει καλύτερο... «ψαροντούφεκο» Φιλε στα ΤΕΙ Θεσ/νικης υπάρχει μια σχολή που λέγεται ΣΕΥΠ.Εκει μέσα ,μέσα σε ένα κτίριο στεγάζονται τα ΤΕΙ αισθητικής,νοσηλευτικής,μαιευτικής, βρεφονηπιοκομίας,φυσιοθεραπείας,ιατρικάων εργαστηρίων. Μιλάμε για ένα κτίριο με μερικές χιλιάδες γυναίκες, μόνο γυναίκες. Εκεί να δεις ψαροντούφεκο....
jimarass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου.Πραγματικά μου τόνωσες για τα καλα το ηθικό.Όντως επειδή έχω οίκονομική άνεση και τα χω βρει όλα έτοιμα ίσως να ναι ο λόγος που σκέφτομαι τόσο ματαιόδοξα.Μεμψιμοιριστης κατέντησα γαμώτο.Επίσης φταίει σίγουρα ότι δεν μαμάω που συμφωνώ μαζί σου ό,τι αν τα φτιάξω με καμία και αρχίσουμε τα σούξου μούξου θα τα ξεχάσω όλα.Έχεις δίκιο πρέπει να πάρω πτυχίο το συντομότερο δυνατό και φυσικά να διασκεδάσω πράγμα που έχω να το ζήσω πάαααααααρα πολύ καιρό αλλά όπως λες και ένας χρόνος αρκεί για να τα "σπάσεις" και να το νοιώσεις....Και μετά πάω στίχοιμα ότι η ζωή του τριαντάρη θα ναι ακόμη πιο γαμάτη....(πλήρης ανεξαρτησία,δικά σου λεφτά,γαμάτες γκόμενες τριαντάρες και δώσε...χεχε καταλαβαίνω...ειναι και γαμώ).Α, να σου πω επίσης ότι ασχολούμαι χρόνια με τη γυμναστική(το τελευταιο χρόνο βέβαια μόνο με το γυμναστήριο και αν απ το σώμα μου μόνο εξαρτιόταν η αυτοπεποίθηση τότε θα πρεπε να μουν ο μπρατ πιτ...χεχε το ξέρω,είμαι ψωνάρα)Μ΄όλα καρασυμφώνησα αλλά το να μπω σε παράταξη είναι το τελευταιο πράμα που θα έκανα στο πλανήτη.εδώ με βρίσκεις φίλε μου τελείως αντίθετο. Και κάτι τελευταίο,η ιδέα του να πάρω λάπτοπ με ίντερνετ μου φάνηκε τελείως άκυρη ρε φίλε.Τι το ιδιαίτερο έχει το λάπτοπ με ίντερνετ?Έχω σταθερό με ίντερνετ... thnx και πάλι... με πόρωσες σου λέω... Απλά αν υπάρχει καφετέρια με wifi τότε θα διαβάζεις πίνωντας τον καφέ σου, και έχοντας και το λαπτοπ για τραγουδάκια, ταινίες και το φορουμ να σου κρατούν συντροφιά.. Όσο για τις παρατάξεις το πρότεινα καθαρά για λόγους δημοσίων σχέσεων και για φιλίες. Υπάρχουν και καλά παιδιά εκεί μέσα όπου μπορείς να γνωρίσεις, αλλά είπαμε χαλαρά! Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει εξωτερικό αλλά μόνο στην Ελλάδα υπάρχει το φαινόμενο οι γονείς να δίνουν λεφτά στα παιδιά για να χτίσουν το μέλλον τους. Το πολύ πολύ να πληρώσουν τη σχολή και αυτό αν είναι πλούσιοι. Τα λεφτά των γονέων δεν ανήκουν και στα παιδιά και αν χρειαστούν λεφτά παίρνουν δανεικά από τους γονείς.... Είπαμε είμαστε πολύ κακομαθημένη γεννιά, αλλά τουλάχιστον αγνη!!
Ather Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Το δικό σου πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέω εγώ για το Καρλόβασι (Σάμος). Στη δική σου περίπτωση κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση σου είσαι εσύ. Σύγκριση μεταξύ Χανίων και Καρλόβασι δεν υπάρχει (ιδίως το χειμώνα). Το Καρλόβασι είναι πόλη φάντασμα το χειμώνα. Κατά κυριολεξία. Το βάρεσαν μπιέλα σημαίνει οτι ήρθαν οι τύποι με τα λευκά και τους μάζεψαν. Όντως ήρθαν οι τύποι με τα λευκά και το κουστούμι-δώρο και τους μάζεψαν. Προσωπικά ήμουν 7 χρόνια για σπουδές στη Σάμο. AKA Ουγκάντα. Το μέρος στάνταρτ κάτι σου αφήνει για πάντα και πώς να μη γίνει αυτό; Αυτό όμως που μετράει είναι οι παρέες. Δε θα ξεχάσω μία περίοδο από το τρίτο έτος στο νησί που είναι ότι καλύτερο έχω περάσει στη ζωή. Δε θα ξεχάσω που δεν έκανα καθόλου παρέα στο 7 έτος και για δύο εβδομάδες δε μιλούσα σε άνθρωπο. Όταν τελικά είδα ένα φίλο μου είχε κυριολεκτικά αγριέψει το μάτι μου, εγώ δεν το καταλάβαινα αυτός μου το είπε και τώρα που το σκέφτομαι... ναι είχε απόλυτο δίκιο. Όσο για το άλλο παιδί που είπε ότι όλη η παρέα είχε κοπέλες... Ως γνωστό οι δεσμευμένοι με τους δεσμευμένους... Το πώς περνάς είναι ΜΟΝΟ θέμα παρέας.
tsekouratos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε στα ΤΕΙ Θεσ/νικης υπάρχει μια σχολή που λέγεται ΣΕΥΠ.Εκει μέσα ,μέσα σε ένα κτίριο στεγάζονται τα ΤΕΙ αισθητικής,νοσηλευτικής,μαιευτικής, βρεφονηπιοκομίας,φυσιοθεραπείας,ιατρικάων εργαστηρίων. Μιλάμε για ένα κτίριο με μερικές χιλιάδες γυναίκες, μόνο γυναίκες.Εκεί να δεις ψαροντούφεκο.... έλα ρε φίλε τι μου το πες τωρα αυτο θες να αρχίσω πάλι.ευτυχως το πήρα ψύχραιμα(δείγμα ό,τι βελτιώθηκα,χεχε). αλλά να σου πω κάτι,εκεί πέρα δε θα πρέπει να έχει και πολύ κόσμο γιατί τα τει είναι έξω από τη θεσσαλονίκη και δε πολυπατάνε λόγω απόστασης και του ότι είναι μόνο θερητικές σχολες που σημαίνει καθόλου εργαστήρια οπότε γιατί να πάνε...
bolec Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Sorry τσεκουράτε παρασύρθηκα,anyway αμα έρθεις θεσσνίκη στείλε pm να σε πάω για καφέ στη ΣΕΥΠ να σου φύγει η μαγκιά με αυτά που θα δεις. Εχει κόσμο στα ΤΕΙ και μάλιστα πολύ και από εργαστήρια έχουμε πήξει....
Houston Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 να σου πω ρε tsekouratos … σου εχει μπει ποτε η ιδέα να τη βρίσκεις με μεγάλες? για δεστο αλλιώς…χαχα έχεις και συ τα δίκια σου, αλλά κράτα αυτά όμως 2. Οι λόγοι που αναφέρεις για να παρατήσεις τις σπουδές σου είναι γελίοι. 3. Είχες πολύ διαστρεβλωμένη άποψη για το τι θα πει να είσαι φοιτητής. 4. Στη καλύτερη περίπτωση είσαι απαράδεκτος. Σε δυο χρόνια για να μη περάσεις μάθημα ή είσαι τούβλο ή κακομαθημένος χαραμοφάης που δεν έχει πάρει μυρωδιά το τι θα πει πανεπιστήμιο. Και στη τύχη να κατέβαινες 1 μάθημα θα έπρεπε να το περάσεις 5. Λυπάμαι που το κράτος σπατάλησε έστω και μια δραχμή (~0,003 ευρώ - και το 1/10.000.000 το έδωσα εγώ ! ) για τις μέχρι τώρα "σπουδές 9. Όσα δε φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ρε σεις εγω με το θεμα της σχολης δε πολυαγχονομαι γιατι ξερω.Να σας πω οτι δε χρωσταω κανενα εργαστηριο ,οτι πηγαινω στη σχολη και παρακουλουθω και οτι εριχνα κανα διαβασμα μες στα εξαμηνα,ξερω οτι αμα διαβασω λιγο περισσοτερο θα τα περασω απλα στη περιοδο εξαταστικης εχουν γινει πολλες μαλακιες που με αποσπουσαν απο τη μελετη και πηγαινα με τη Μελετη χαχα καλο εεε( καλη μαλκεια)ειδικα αμα στωθω σοβαρα ξερω οτι δεν εχω κανενα προβλημα και οτι θα τα περασω ολα γιατι ξερω να διαβαζω και πιστευω οτι μπορω να ανταπεξελθω ανετα οχι με τις μλκιες που ελεγε ο DRLo οτι καλυτερα ηταν να περνουσε κανας πιο αξιος απο εμενα κτλ.αμα ηξερε τι μαθητης ημουν και πως ξερω να δουλευω δε θα τα λεγε αυτα Είσαι 2ο έτος έτσι? Νομίζεις ότι τα μαθήματα στα επόμενα εξάμηνα ειναι το ιδιο εύκολά? Σε πολυτεχνική σχολή είσαι, αει τει δε ξέρω, αλλά θα μαζευτούν πολλά ρε φίλε…κάνε κάτι και άσε τις γκόμενες.
tsekouratos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά δε παλεύεται το μέρος,έχω τρελαθεί.Τώρα που άρχισα και κάπως να κυκλοφορώ περισσότερο διαπίστωσα ότι είναι ακόμη χειρότερα...Όσες φορές πήγα σε club δεν έβλεπα και κανα γκομενάκι....Άντε δύο-τρία στις 100 ψωλές....Παίρω όρκο πως δεν είναι παραμύθι αυτό που σας λέω.Πιστέψτε με,είναι στη παράνοια το μέρος.Καλά όσον αφορά το θέμα της ζωής αυτή η πόλη είναι κάτι μεταξύ χωριού και κωμόπολης.Μη σας ξεγελάει ότι έχει 70.000 κατοίκους.Αυτη τη στιγμή ,Σάββατο βράδυ,πάνω από 4 μαγαζιά δεν είναι ανοιχτά...όσοι είναι χανιά ξέρουν.και μη πούμε για καθημερινές...μετά τις 1 το βράδυ κλειστά..τα πάντα..ακόμη και το ιλ νοστρο(μπαρ στη παραλία των χανίων).Και τέλος η ζωή εδώ στο πολυτεχνείο είναι όπως είναι και η ζωή του νεκροταφείου...στην αίθουσα πάνω από 10 άτομα δεν πατάνε...και γενικά βλέπεις ελαχιστότατο κόσμο.Πολύ ερημιά μιλάμε. Ρε παιδιά εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου,θα φεύγατε ή θα καθόσασταν να συνεχίσετε? ΥΓ1 Δε φαντάζεστε πόσο πολύ σας ζηλεύω εσάς τους φοιτητές εκεί πάνω στη Σαλόνικα..Κάθε μέρα και κάθε ώρα σκέφτομαι πώς θα ταν η ζωή μου εκεί πάνω.Είστε πολύ τυχεροί. ΥΓ2 Ένας γνωστος μου από καβάλα που σπουδάζει εδώ χανιά είπε ότι είναι λίγο καλύτερα εκεί πάνω,λίγο,αλλά βαριέμαι τ΄ςρα να γράψω γιατί...sorry... YΓ3 Δε φαντάζεστε πόσο πολύ έχω ξενερώσει...
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 γιατι δεν συνεχιζες στο αλλο? ρε φιλε δεν παιρνεις καμμια βιζιτα να το ξεχασεις?
giankar Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Φίλε πρέπει να είσαι σε τραγική κατάσταση. Διάβαζε να τελειώσεις να φύγεισ..
tsekouratos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Φίλε πρέπει να είσαι σε τραγική κατάσταση. Διάβαζε να τελειώσεις να φύγεισ.. φιλε μου αν ερθεις ποτε χειμωνα χανιά τότε θα με καταλάβεις...
giankar Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Φίλε αν έρθεις Χειμώνα στη Χιο που σπουδάζω θα με καταλάβεις καλύτερα..
tsekouratos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ξερεις,εσεις στη Χίο ναι μεν δεν έχετε ζωή το χειμώνα αλλά έχετε και γκόμενες επειδή έχει οικονομικό εκεί,ε?Εμείς τίποτε απ τα δύο... άσε άκρως τραγική η κατασταση κ γι αυτο με έχει πάρει απο κάτω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.