Προς το περιεχόμενο

Επιλογή PSU 1000W.... HELP !!!!

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για τον κόπο και μόνο που μπήκατε να μου προτείνετε, τί να πω ... ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον ρε παιδιά !!!!

Ειλικρινά υπόχρεος !!!! :-) :-)

Παρεπιπτόντως, ψάχνοντας πέτυχα και αυτό το Chieftec. 145? για 1200W... Τoo good to be true ???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1018183

Tί σας λέει ?? :confused:

Aν ειχες αναγκη για τοσα watt θα προτεινα καλυτερα ενα tagan 1100 που παιζει στο e-shop με ~110 ευρω αν δεν κανω λαθος.

Αλλα για το συστημα που εχεις νομιζω πως αυτα που σου προτειναμε ειναι καλυτερες αγορες.

Δημοσ.

Eπιπλέον να πούμε ότι ένα μεγάλο τροφοδοτικό καίει και περισσότερο.

Αν το χρησιμοποιείς στο 40% της ισχύος του (κάπου εκεί θα χρησιμοποιείς το 1000) θα το λειτουργείς σε σημείο που το efficiency του θα είναι χαμηλό άρα πολύ ρεύμα θα "χάνεται" στο τροφοδοτικό.

Με 600άρι τροφοδοτικό θα είσαι υπερκαλυμμένος.

Βασικά και ένα 450 σε καλύπτει (με μόνο ερωτηματικό πόσο ρεύμα τραβά η κάρτα σου)

Για τους σκληρούς μην ανησυχείς. Εγώ για ένα διάστημα είχα 5 σκληρούς σε 300άρι τροφοδοτικό! (με Athlon XP και GF2MX κάρτα)

Δεν το συστήνω αυτό βέβαια, αλλά είναι κάτι που για ένα διάστημα τουλάχιστον λειτούργησε.

Δημοσ.
Eπιπλέον να πούμε ότι ένα μεγάλο τροφοδοτικό καίει και περισσότερο.

Αν το χρησιμοποιείς στο 40% της ισχύος του (κάπου εκεί θα χρησιμοποιείς το 1000) θα το λειτουργείς σε σημείο που το efficiency του θα είναι χαμηλό άρα πολύ ρεύμα θα "χάνεται" στο τροφοδοτικό.

Με 600άρι τροφοδοτικό θα είσαι υπερκαλυμμένος.

Βασικά και ένα 450 σε καλύπτει (με μόνο ερωτηματικό πόσο ρεύμα τραβά η κάρτα σου)

Για τους σκληρούς μην ανησυχείς. Εγώ για ένα διάστημα είχα 5 σκληρούς σε 300άρι τροφοδοτικό! (με Athlon XP και GF2MX κάρτα)

Δεν το συστήνω αυτό βέβαια, αλλά είναι κάτι που για ένα διάστημα τουλάχιστον λειτούργησε.

Δηλαδή, αν το PC γενικά, με όλα του τα περιφερειακά κάρτες, δίσκους, μνήμες, CPU κλπ. χρειάζεται 500W, το GALAXY 1000W θα καίει περισσότερο ??? :confused:

Κι αν ναι, πόσα περισσότερα Watt (έστω χοντρικά) ??? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν νομίζω...να ναι καλά το active pfc...(ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος)

Δημοσ.
Δηλαδή, αν το PC γενικά, με όλα του τα περιφερειακά κάρτες, δίσκους, μνήμες, CPU κλπ. χρειάζεται 500W, το GALAXY 1000W θα καίει περισσότερο ??? :confused:

Κι αν ναι, πόσα περισσότερα Watt (έστω χοντρικά) ??? :rolleyes:

Αν θέλεις να σου πω ένα νούμερο, ας πούμε 50Watt. Δε νομίζω να είναι πολύ παραπάνω, πιθανώς να είναι αρκετά λιγότερο.

Το active pfc δεν ξέρω τι είναι...ακόμα όμως και αν υπάρχουν σχετικές τεχνολογίες που να μειώνουν το πρόβλημα, καλό είναι να μην πέρνουμε τροφοδοτικά που δε θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ, απλά "για να έχουμε" γιατί αυτό το "για να έχουμε" κοστίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...