Προς το περιεχόμενο

fritz box fon

Panos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολο το φορουμ.Εχω μια απορια.Μπορω να κανω forward ολο το Internet traffic(π.χ σε καποιο firewall) σε μια Ip απο το fritz box fon?Eυχαριστω!

Δημοσ.

δεν ξερω για το συγκεκριμενο απλα σε πολα ρουτερακια μπορεις να ορισεις εσι το επομενο hop μετα τλ lan.επισης μπορεις σε πολλα firewall μπορεις να βαλεις εκει τα στοιχεια σου ωστε να γινετε κληση pppoe πανω στον ρουτερ οποτε την ip 8α την παρει το firewall.επισης αν τα pc βλεπουν τα firewall και το firewall βλεπει σαν gateway to fritz ολα 8α παιξουν μια χαρα.ελπιζω να βοηθησα.με την τελευτεα λυση δεν αλλαζεις κατι στοfritz αλλα στο firewall δινεις gateway

Δημοσ.

Συμφωνω ετσι το εχω τωρα αλλα δεν παιζει σωστα γιατι θελει 2 Port forward για καθε service Που θελω να του βαλω.Ενα απο το router στην ip του firewall και αλλο απο το firewall σε καθε Pc.Εγω θελω να τα στελνει ολα το Router στο firewall Και αυτο να κανει διαχειριση

Δημοσ.

κανε dmz η port forward ολες τις θυρες στο firewall.η αλλιως βαλε το firewall να κανει pppoe κληση πανω στο fritz οποτε δεν 8ες διπλο port forward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...