Panos83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Χαιρετω ολο το φορουμ.Εχω μια απορια.Μπορω να κανω forward ολο το Internet traffic(π.χ σε καποιο firewall) σε μια Ip απο το fritz box fon?Eυχαριστω!
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 δεν ξερω για το συγκεκριμενο απλα σε πολα ρουτερακια μπορεις να ορισεις εσι το επομενο hop μετα τλ lan.επισης μπορεις σε πολλα firewall μπορεις να βαλεις εκει τα στοιχεια σου ωστε να γινετε κληση pppoe πανω στον ρουτερ οποτε την ip 8α την παρει το firewall.επισης αν τα pc βλεπουν τα firewall και το firewall βλεπει σαν gateway to fritz ολα 8α παιξουν μια χαρα.ελπιζω να βοηθησα.με την τελευτεα λυση δεν αλλαζεις κατι στοfritz αλλα στο firewall δινεις gateway
Panos83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Συμφωνω ετσι το εχω τωρα αλλα δεν παιζει σωστα γιατι θελει 2 Port forward για καθε service Που θελω να του βαλω.Ενα απο το router στην ip του firewall και αλλο απο το firewall σε καθε Pc.Εγω θελω να τα στελνει ολα το Router στο firewall Και αυτο να κανει διαχειριση
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 κανε dmz η port forward ολες τις θυρες στο firewall.η αλλιως βαλε το firewall να κανει pppoe κληση πανω στο fritz οποτε δεν 8ες διπλο port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.