kdiamant Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Καλησπέρα! Έχω τα Windows Vista Home Premium και συναντώ πρόβλημα με τα ελληνικά δηλαδή: να γράψω ελληνικά όλα ok αλλά σε κάποια αρχεία πχ τραγούδια όπου είχα γράψει παλαιότερα (πριν το format) στα tags με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μου τα βγάζει ελληνικά τώρα στο iTunes αλλά "κινέζικα". Τι φταίει? Να πώ ότι έχω επιλέξει ελληνικά απο το menu με τις γλώσσες.
kdiamant Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Κάποια βοήθεια? Είναι πολύ εκνευριστικό.Πρέπει να τα αλλάζω ονομασία...
dimitris2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 δεν ειναι προβλημα του υπολογιστη αλλα στα περισσοτερα mp3 players ετσι ειναι. η λυση ειναι εδω (μαζικο rename με αγγ χαρακτηρες)
Manosdoc Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλησπέρα! Έχω τα Windows Vista Home Premium και συναντώ πρόβλημα με τα ελληνικά δηλαδή: να γράψω ελληνικά όλα ok αλλά σε κάποια αρχεία πχ τραγούδια όπου είχα γράψει παλαιότερα (πριν το format) στα tags με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μου τα βγάζει ελληνικά τώρα στο iTunes αλλά "κινέζικα". Τι φταίει? Να πώ ότι έχω επιλέξει ελληνικά απο το menu με τις γλώσσες. Blame MS που δεν τηρεί τα standards για unicode tags και σου τα έκανε μαντάρα.
kdiamant Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα παρατηρώ το πρόβλημα με τα Ελληνικά και όταν πάω να κατεβάσω ένα πρόγραμμα π.χ. Firefox μου τον κατεβάζει στα Αγγλικά και όχι όπως παλιά πρίν το Format στα Ελληνικά.Τι γίνεται?
21century Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δοκίμασε το tag mp3 rename για να δεις αποτέλεσμα αλλα συνήθως ευθύνονται οι mp3 players όπως αναφέρθηκε που δεν αναγνωρίζουν σωστά την ελληνική γλώσσα..
dimitris2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 kdiamant δε νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο, απλα αλλαζεις τη γλωσσα πριν το download
kdiamant Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Το ξέρω ότι μπορείς να επιλέξεις γλώσσα αλλά θυμάμαι παλιά σαν default γλώσσα download έιχε την ελληνική ενώ τώρα τα αγγλικά...Επίσης και μέσα απο τον Windows Explorer στα τραγούδια πάλι τα βλέπω κινέζικα τα tags
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.