Προς το περιεχόμενο

Πρόβλιμα με Windows Vista με τα Ελληνικά

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω τα Windows Vista Home Premium και συναντώ πρόβλημα με τα ελληνικά δηλαδή: να γράψω ελληνικά όλα ok αλλά σε κάποια αρχεία πχ τραγούδια όπου είχα γράψει παλαιότερα (πριν το format) στα tags με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μου τα βγάζει ελληνικά τώρα στο iTunes αλλά "κινέζικα". Τι φταίει? Να πώ ότι έχω επιλέξει ελληνικά απο το menu με τις γλώσσες.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Έχω τα Windows Vista Home Premium και συναντώ πρόβλημα με τα ελληνικά δηλαδή: να γράψω ελληνικά όλα ok αλλά σε κάποια αρχεία πχ τραγούδια όπου είχα γράψει παλαιότερα (πριν το format) στα tags με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μου τα βγάζει ελληνικά τώρα στο iTunes αλλά "κινέζικα". Τι φταίει? Να πώ ότι έχω επιλέξει ελληνικά απο το menu με τις γλώσσες.

Blame MS που δεν τηρεί τα standards για unicode tags και σου τα έκανε μαντάρα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα παρατηρώ το πρόβλημα με τα Ελληνικά και όταν πάω να κατεβάσω ένα πρόγραμμα π.χ. Firefox μου τον κατεβάζει στα Αγγλικά και όχι όπως παλιά πρίν το Format στα Ελληνικά.Τι γίνεται?

Δημοσ.

Δοκίμασε το tag mp3 rename για να δεις αποτέλεσμα αλλα συνήθως ευθύνονται οι mp3 players όπως αναφέρθηκε που δεν αναγνωρίζουν σωστά την ελληνική γλώσσα..

Δημοσ.

Το ξέρω ότι μπορείς να επιλέξεις γλώσσα αλλά θυμάμαι παλιά σαν default γλώσσα download έιχε την ελληνική ενώ τώρα τα αγγλικά...Επίσης και μέσα απο τον Windows Explorer στα τραγούδια πάλι τα βλέπω κινέζικα τα tags

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...