Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν , πρίν απο μία εβδομάδα ειχα ένα ατύχημα με τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο.

Για να μήν πολυλογώ εκεί ήταν όλη μου η ζωή...,για να φτιαχτεί χρειάζομαι εναν δίσκο ίδιο με τον δίσκο μου που χάλασε.

Όποιος έχει σκληρό δίσκο LACIE 500GB ή γνωρίζει κάποιον που έχει και μπορεί να τον ανοίξει (ανοίγει πολύ ευκολα..) να δεί αν έχει μέσα σκληρό δίσκο με τα εξής χαρακτηριστικά :

SEAGATE 500GB

MODEL: ST3500830AS

FIRMWARE: 3.AFD

SITE CODE: TK

PRODUCT OF THAILAND

του τον αγοράζω 140 EURO!!!,Δηλαδή του δίνω 50 euro παραπάνω απο ότι έχει...

Ευχαριστώ,και σας παρακαλώ προσέχετε μην σας πέσει κάτω ο δικός σας δίσκος...

Το τηλέφωνό μου είναι 6936108222...

Δημοσ.

Σου εύχομαι καλή τύχη, αλλά είσαι βέβαιος ότι έτσι θα λύσεις το πρόβλημα? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Ρωτάω διότι εάν έχουν πάθει κάποια ζημιά τα platters τότε δεν πιστεύω να υπάρχει ελπίδα. Εάν θέλεις να χρησημοποιείσεις με καποιο τρόπο τις "βελόνες" από το νέο δίσκο, τότε θα χρειαστείς όχι μόνο καλή αλλά και πολύ τύχη.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Εχω δώσει τον δίσκο μου σε μια εταιρία ανάκτησης δεδομένων και μου ζήτησαν να τους βοηθήσω κι εγώ στην αναζήτηση σκληρού δίσκου γιατι το συγκεκριμένο μοντέλο πρέπει να είναι λίγο δυσεύρετο..

Αυτό..:-)

Δημοσ.

Φιλε μου εχω τον ιδιο ακριβως σκληρο που ψαχνεις, οσον αφορα το μοντελο.

το firmware δεν ξερω πως να το βρω. (δεν τον ανοιξα για να δω απλα ειδα τα χαρ/κα στο EVEREST.)

Δημοσ.
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Εχω δώσει τον δίσκο μου σε μια εταιρία ανάκτησης δεδομένων και μου ζήτησαν να τους βοηθήσω κι εγώ στην αναζήτηση σκληρού δίσκου γιατι το συγκεκριμένο μοντέλο πρέπει να είναι λίγο δυσεύρετο..

Αυτό..:-)

Δεν εχω αυτο το δισκο δυστυχως αλλα θελω να ρωτησω κατι απο περιεργεια και μονο..ποσα σου ζητησαν απο την εταιρεια ανακτησης ?

Υ.Γ Ρε παιδια δισκος που τον θεωρειτε τοσο σημαντικο και τον εχετε χωρις backup ????

Δημοσ.

Προς koumos : Το firmware αναγράφεται επάνω στον σκλήρό δίσκο.Κάνε μου μια χάρη και άνοιξέ τον(lacie).Πρώτα θα βγάλεις το καπάκι απο πίσω τραβώντας το απλά προς τα κάτω , και μετά θα βγάλεις το μεταλλικό καπάκι απλά σέρνοντας το προς την μεριά που έβγαλες το πρώτο καπάκι..

Αμα δείς την φωτό εκει που είναι τα barcodes κάπου θα λέει FIRMWARE :

Προς bluesattack :700 ευρώ...

Προς bluesattack και _BASSstarlet_:Κι όμως..είχα να κάνω backup κανα μήνα λόγω φόρτου εργασίας ,αλλα είχα βάλει πολύ πράμα..Απο εδω και συνέχεια...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας..

post-100679-129062964009_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Kι εγω εναν Lacie εξωτερικο Porsche Design με αυτο το δισκο ST3500830AS.

Αλλα εξηγεις λιγο πως να το βγαλω?

Δημοσ.
Kι εγω εναν Lacie εξωτερικο Porsche Design με αυτο το δισκο ST3500830AS.

Αλλα εξηγεις λιγο πως να το βγαλω?

Πρώτα σε ευχαριστώ...

Λοιπόν ο δίσκος μου είναι μαύρος,ο δικός σου πρέπει να είναι ασημί αν δεν κάνω λάθος.

Απο porche design δεν ξέρω μην σε βάζω σε μπελά , κάνε μια προσπάθεια αλλά προς θεού μην επιχειρίσεις κάτι εάν δεν έχεις κάνει backup!!!:-D

post-100679-129062964012_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε ο δίσκος που ζητούσα απο ένα μέλος αυτού του forum.:-)

Για να μην βρεθέιτε κι εσείς σε παρόμοια κατάσταση...Backup!;)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες επαθα την ιδια φαση και εγω και αναζητω τον παρακατω δισκο .

Οποιος τον εχει ας ριξει κανα μνμ η κανα post.

Eυχαριστω προκαταβολικα.

post-39207-129062985983_thumb.jpg

Δημοσ.

Kάηκε και μένα ο δίσκος μου και έχει πολύ σημαντικά πράγματα μέσα.

Ψάχνω παντού να βρω ίδιο για να αλλάξω πλακέτα και να πάρω τα data αλλά τίποτα.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.
Μήπως θες να μαντέψουμε ποιόν δίσκο έχεις;

Συγνώμη, υπέθεσα ότι εννοείται, αλλά έχεις δίκιο. Είναι ακριβώς ο ίδιος με του φίλου παραπάνω.

LACIE 500GB USB external Porsche design, με δίσκο Seagate Barracuda 7200.10 με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά όπως στη φωτογραφία λίγα posts παραπάνω.

Είναι πολύ σημαντικό, οπότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...