falos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 στο pc αρχικα ειχα ενα σκληρο σατα οπου εβαλα τα windows. τωρα θελω να βαλω linux (ubuntu) και εβαλε ενα μικροτερο δισκο ide. ομως οταν κανω install μου λεει μονο για τον πρωτο δισκο ενω εγω θελω να τα βαλω στο δευτερο, στον ide. πως γινεται να το κανω αυτο? να του πω να τα εγκαταστησει εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 στο BIOS φαινεται κανονικα ο ΑΤΑ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ο ide σου είναι Master??? Και γιατί δεν κάνεις ένα partition στον Sata δίσκο σου και να βάλεις εκελι τα Ubuntu ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
falos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 κανονικα φαινεται ο σκληρος στο bios. απλα στο install de το εμφανιζει. den jerv an einai μαστερ ή slave. λες να εχει σημασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ας ειμαστε καλυμενοι.βαλτον σαν μαστερ τοσο στο καλωδιο,οσο και στο jumperακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σε ide δίσκους παίζει ρόλο. Άμα ο δίσκος δεν είναι Master δεν μπορείς να του εγκαταστήσεις λειτουργικό Εγώ στη θέση πάντως θα έκανα partition όπως λέω και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
falos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 το προβλημα ακριβως ειναι οτι τονσκληρο δισκο τον βλεπουν τα windows ενω τα ubuntu δεν τον βλεπουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ας ειμαστε καλυμενοι.βαλτον σαν μαστερ τοσο στο καλωδιο,οσο και στο jumperακι αυτο το εκανες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
falos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 nai. τελικα εκανα partition ston sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.