Προς το περιεχόμενο

2 pc μια οθονη

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την philips 190x6 που εχει dvi και vga

μπορω να εχω ταυτοχρονα συνδεδεμενα 2 pc ?

ποιο θα δουλεψει αν τα ανοιξω και τα 2 ή θα τα τεζαρει?

(το ενα pc το εχω συνδεδεμενο και με την τιβι)

Δημοσ.

Ναι μπορείς. Συνήθως ελέγχει πρώτα την αναλογική σύνδεση (vga) κι αν δεν έχει σήμα από εκεί ελέγχει την dvi. Λογικά θα υπάρχει κάποιο κουμπάκι "source" στην πρόσοψη της οθόνης ώστε να αλλάζεις το input όποτε θες. Επίσης πιθανόν να υπάρχει στο συνοδευτικό CD της οθόνης software ώστε να πραγματοποιείς την παραπάνω αλλαγή και μέσω λογισμικού (πχ με κάποιο shortcut που θες).

Δημοσ.

Φίλε μου η οθόνη δεν παίζει κανένα ρολο σε αυτό που θέλεις να κάνεις (έτσι όπως τουλάχιστον το κατάλαβα). Απλά αγοράζεις έναν αντάπτορα (ή όπως αλλιώς λέγεται) πάνω στον οποίο συνδέονται οι δύο πύργοι απο τη μία πλευρά και η οθόνη από την άλλη. Ανοίγεις τα 2 pc ή όποιο εσύ θέλεις και με Ctrl+F1 (νομίζω) διαλέγεις το pc που θέλεις να βλέπεις στην οθόνη. Γίνεται σιγουρα αυτό γιατί το έχω δεί σε ένα φίλο μου. Αλπα δεν ξέρω ακριβώς πως λέγονται τα καλώδια και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί. Ακόμη δεν ξέρω εφόσον η οθόνη σου εχει dvi και vga εάν μπορείς να συνδέσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ το ένα pc με την dvi είσοδο και το άλλο pc με την vga είσοδο. Πάντως αν πας σε ένα κατάστημα με υπολογιστές λογικά θα ξέρουν να σε κατατοπίσουν ακριβώς.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη μαγκια αυτη η ιστορια βρε παιδια αλλα απο οτι κατακαβα δεν υποστηριζουν οθονες dvi και η αναλυση που βγαζουν ειναι πολυ χαμηλη, οποτε μαλλον δεν συνισταται για παιχνιδια. Εχει κανεις καμια προταση???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...