Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για μπλε οθονη κατα το start up


georgepao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα στα ΧΡ μου.

Πατώντας το power ανοίγουν τα windows μέχρι την μπάρα κύλισης με το λογότυπο. Κάποια στιγμή σταματάει και μου εμφανίζει μπλέ οθόνη με κάτι κωδικούς και μου ζητάει να το κάνω restart οταν το κάνω μου βγάζει ξανά το ίδιο. Επειδή έχω σημαντικά έγγραφα αποθηκευμένα μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και την βοηθειά σας .

Δημοσ.

Φίλε αυτή είναι πολύ μεγάλη διαδικασία! Η πρέπει να Βάλης δεύτερο σκληρό σαν master στον υπολογιστή με windows και να τon αλλο slave(αυτο εχεις τορα) κανείς αντιγραφεί ή υπάρχει και μια άλλη διαδικασία αλλά είναι πιο δύσκολη.

Δημοσ.

Σε safe mode δοκίμασες να μπεις? Ίσως αν έκανες κανένα πρόγραμμα εγκατάσταση να σου κάνει αυτά τα κολλήματα.

Δημοσ.
Νομίζω ότι η μπλε οθόνη είναι πριν την ερώτηση για ασφαλή λειτουργία.

 

Επανεκκίνηση και πάτα F8 και μπες σε safe mode (ασφαλής λειτουργία). Αλλιώς μπορείς να ανακτήσεις αυτά τα έγγραφα, μπαίνοντας και μέσω ενός Linux live cd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...