Προς το περιεχόμενο

προγραμματάκι για να κατεβάζω μουσική

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω κανένα προγραμματάκι για να κατεβάζω μουσική κάτι σαν το lime wire αλλα χωρίς να μου πετάει συνεχεια ασκετα θέματα από αυτά που του ζητάω.

όπως π.χ του τύπου web cam sex και τα λοιπά.

έλεος ποια μπαίνω στο lime wire και ότι και να του δώσω πρώτα βρισκι όλα τα σέξο βίντεο και ένα σορό άχρηστα αρχεία με ιούς μεσα.

και μετά ίσος μπορεί να σου βρει κάτι με αυτό που του ζητάς????

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο σαυτο που λες.παω να κατεβασω τις προαλλες ενα του chris cornell και μου βγαζει πρωτο πρωτο chris cornell web cam sex.και λεω μωρε μπραβο ο chris...

δοκιμασε και το frost wire αν και μια απο τα ιδια ειναι.

Δημοσ.

ενταξει, μπορει να ειναι ετσι το πρωτο ή και το δευτερο αρχειο. Κοιταζε που πατας, στην τυχη τα κατεβαζεις? Εμενα το limewire με βολευει αφανταστα κυριως στα ξενα τραγουδια. Μπορει πανω πανω να λεει web cam sex αλλα αυτο που θελω το κατεβαζω. Και απ οτι ξερω στα αρχεια ηχου, βιντεο και εικονας δεν υπαρχουν ιοι. Επισης, εχει δοκιμασει το filter?

Δημοσ.

ναι εχει δικιο ο marantonis(ωραιο νικ) να βλεπεις το μεγεθος του αρχειου.αν λεει kb προφανως και δεν ειναι αυτο που ψαχνεις... επισης εγω προτιμω να κατεβαζω αυτα που λενε ταχ. Τ3

Δημοσ.
ενταξει, μπορει να ειναι ετσι το πρωτο ή και το δευτερο αρχειο. Κοιταζε που πατας, στην τυχη τα κατεβαζεις? Εμενα το limewire με βολευει αφανταστα κυριως στα ξενα τραγουδια. Μπορει πανω πανω να λεει web cam sex αλλα αυτο που θελω το κατεβαζω. Και απ οτι ξερω στα αρχεια ηχου, βιντεο και εικονας δεν υπαρχουν ιοι. Επισης, εχει δοκιμασει το filter?

Oντως,το limewire ειναι αρκετα καλο.Εξαλλου,αν στην αναζητηση βαλεις μονο "ηχους" πώς σου βγαζει βιντεο?

Δημοσ.

Σου βγάζει και σου παραβγάζει. Καταρχάς απλά καταλαβαίνεις οτι αν είναι βίντεο άσχετο δεν το κατεβάζεις. Σίγουρα και απο το μέγεθος του αρχείου. Επίσης πολλές φορές αν βάλεις keywords "artist" στον καλλιτέχνη και "title" στο πεδίο του τίτλου, θα σου βγάλει αποτελέσματα mp3 με όνομα αρχείου ARTIST_TITLE ή κάτι παρόμοιο, με μέγεθος παραπλανητικό, αλλά εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι είναι απο bot.

Δεν είναι δύσκολο να προσέχεις. Για μένα είναι απο τα καλύτερα για να κατεβάζω μεμονωμένα mp3, ελληνικά αλλά ειδικά ξένα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εδω και μερικες μερες,δεν μου δουλευει το lime wire,δηλαδη δεν συνδεεται στο δικτυο,οι κατω μπαρες ειναι στο κοκκινο,τι συμβαινει? Υπαρχει κανα αλλο σαν το lime wire?

Δημοσ.

Θα διορθωθεί αυτό μάλλον. Κι εμένα μου έεχει τύχει. Προσωπικά, χρησιμοποιώ πάντα dc++ για μουσική. Ελληνική και ξένη. Ή θα κατεβάσω όλο το άλμπουμ αν δεν ζητάω κάτι σπάνιο

Δημοσ.

limewire, emule k.l.p. θα πιεις πολλους ιους............ το πιο ενημερωμενο p2p και ασφαλες που χρησιμοποιει ολη η υφηλιος ειναι το soulseek

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...