trelofanis Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια μεχρι προτεινος ημουν απ αυτους που οταν ακουγε να λενε xp και παλι xp και μακρια απο vista τους θεωρουσα υπερβολικους!ομως τελευταια αρχιζω και καταλαβαινω γιατι το λενε.... Εχω στον υπολογιστη τα vista buisness english edition και δεν εχω internet....Στον υπολογιστη λοιπον οτι memory stick και αν δοκιμασω να βαλω τα vista δεν το αναγνωριζουν,μου ζητανε συνεχως drivers,φυσικα δεν υπαρχουν για τα ολα τα stick drivers (ημαρτον) και ετσι δεν μπορω να ανοιξω κανενα memory stick...και εφοσον δεν εχω και internet δεν γινεται τιποτα.... Εχει κανεις να προτεινει καμια λυση???? Ημαρτον μα να μη δεχονται ουτε τα stick....
alerasta Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τους drivers της μητρικής τους έχεις περάσει;
kdiamant Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εγώ αντίθετα ότι memory stick έχω δοκιμάσει στα windows vista ΠΑΝΤΑ το αναγνωρίζει κανονικότατα ΧΩΡΙΣ να ζητάει drivers. Για να σε βοηθήσω θα σου έλεγα κάνε όλα τα updates στα Windows Vista καθώς και εγώ μια φορά δοκίμασα να συνδέσω κάτι control στο PC μου με Windows Vista για να παίξω ένα game και ενώ στο PC μου δεν τα ανγνώριζε κατευθείαν (δηλαδή ζήταγε drivers) στο PC του αδελφού πάλι με Windows Vista τα ανγνώριζε κατευθείαν.Ti έκανα.... Format και μετά όλα OK! Εσύ όμως πρώτα δοκίμασε να κάνεις update και SP1... Edit: A! επισης δες μπάς και έχεις κανένα ιο
trelofanis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 δυστηχως δεν εχω internet προς το παρον....το sp1 απο που το κατεβαζουμε?εννοω μπορω να το κατεβασω απο υπολογιστη με ιντερνετ και υστερα να το μεταφερω στο δικο μου?/
jakegate7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ο sp1 απο που το κατεβαζουμε?εννοω μπορω να το κατεβασω απο υπολογιστη με ιντερνετ και υστερα να το μεταφερω στο δικο μου?/ Φίλε μου κοίτα εδώ, κάτω κάτω έχει τα link για την 32 bit και την 64bit έκδοση.Τα κατεβάζεις από κανένα net cafe και τα κάνεις εγκατάσταση στο σπίτι σου.
trelofanis Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 φιλε μου το κατεβασα το αρχειο μονο που εχω την εξης απορια...Το service pack 1 στο site λεει ειναι 465mb ενω εγω το αρχειο exe που κατεβασα ειναι μονο 50mb....Ειναι συμπιεσμενο να υποθεσω?τι ακριβως γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.