GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδια . Εχω το Systran 6 ΓΝΗΣΙΟ απο εναν φιλο που δεν το ηθελε αλλο γιατι δεν εκανε σωστη δουλεια . Επειδη ομως εχω 2.500 σελιδες στα Αγγλικα και εστω και λιγο θα μπορουσε να με βοηθησει ξερει κανεις που μπορω να βρω ΕΛΛΗΝΙΚΟ patch ? γιατι μεταφραζει μονο απο Αγγλικα σε κορεατικα γερμανικα κινεζικα γιαπωνεζικα και κατι αλλα ασχετα
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει αυτό που ζητάς; Όπως μπορείς να δεις κι εδώ, δεν υπάρχει υποστήριξη Ελληνικών στη Desktop έκδοση του Systran, ούτε αναμένεται σύντομα (Πίνακας: available soon). Θα πρέπει να πας στη λύση της Enterprise Server έκδοσης, που υποστηρίζει Ελληνικά. Για περιστασιακή χρήση: http://systran.otenet.gr
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το θεμα ειναι οτι 2500 σελιδες με το Online ειναι λιγο προβλημα
yellow-black madness Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα! παιδιά έχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα, έχω το systran 6 Premium Translator και δεν μου μεταφράζει στα ελληνικά. μπορεί να βοηθήσει κανείς???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα