Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ποντικι και το Update των βιστα...

NickLloris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα τεραστιο προβλημα...μια ενημερωση των windows vista...με εχει ανγκασει εδω και δυο μερες να μην εχω ποντικι...ειναι σκετη κολαση...

δεν υπαρχει ουτε κερσορας...προσπαθω απεγνωσμενα να βρω μια λυση αλλα τιποτα και πουθενα...εχω βρει κατι παρομοια στο ιντερνετ αλλα οι λυσεςι που προτεινονται σε εμενα δε γινεται τπτ...

Το αρχειο που δημιουργει αυτη τη διενεξη ειναι το ενα απο τα δυο αρχεια για το sp1 των βιστα....

οταν κανω εγκατσταση τους οδηγους λεει οτι υπαρχει ενα προβλημα με αρχεια inf και κατι...οσες λυσεις εχω δει μου προτεινουν να βρω ενα αρχειο στο system 32 στους driverstore να μπω στο reposti...κατι και να βρω το msmouse.inf_xxxxxx και μετα να παω και να κανω τι;;;;

δεν μπορω να καταλαβω τι ζηταει και πραγματικα με λυπει πολυ να βγαζει τετοια πραγματα η μικροσοφτ...

με εχει βγαλει εκτος εαυτου οποιος μπορει σας παρακαλω να με βοηθησει...

Δημοσ.
Nai ame, bale XP mexri na bgoun ta epomena windows.Den to leo gia na gelasoume...(soz gia ta greeklish, den exei ellinika sto netadiko)

Τετοια ωρα στο νεταδικο τι κανεις ? ετοιμαζεσαι για κυνηγι νυχτεριδων ? :lol:

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε μου κάνε επαναφορά συστήματος σε σημείο πριν την εγκατάσταση-ενημέρωση που σου προκάλεσε το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...