Προς το περιεχόμενο

Γράψιμο υπο βροχή!

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μπορεί να κάνει κανείς για να γράφει σε πλαστικοποιημενο καρτελακι

η σε χαρτονι - χαρτι υπο βροχή ? και να μη σβηνει ενοειται χωρις ασετον

οινοπνευμα κτλ?

το μονο που βρηκα ειναι ενα "χοντρο" μαρκαδορο μπλε που οντως

γραφει σε πλαστικοποιηση βρεγμενη εντελως με πολυ νερο πανω!

κυριολεκτικα γραφει σε λιμνη μεσα...

ομως οπως ειπα ειναι χοντρος και δε βολευει...

θελω κατι σε μορφη "στυλου" (μεγεθος) ωστε να κρεμιεται στα τσεπακια

και να ειναι σταθερο ωστε με τρεξιμο να μην πεφτει...

Η αν δεν υπαρχει τετοιο εστω κατι σαν ηλεκτρονικη αντζεντα

με στυλο οδηγο που να γραφει με επαφη κτλ.

Φυσικα χωρις πλαστικοποιηση οποιοδηποτε χαρτι λιωνει

Δημοσ.

Η στη σχολή, γιατί απο ότι καταλαβαίνω είσαι συνάδελφος ερασιτέχνης διαιτητής (ενεργός γιατί εγώ έχω δηλώσει κωλυόμενος ;p)

Δημοσ.
Ρώτα σε καμιά σχολή καταδύσεων... Είχα δει ένα βίντεο που γράφαν με κάτι κάτω από το νερό...

space pen :P

The ballpoint is made from tungsten carbide and is precisely fitted in order to avoid leaks. A sliding float separates the ink from the pressurized gas. The thixotropic ink in the hermetically sealed and pressurised reservoir is claimed to write for three times longer than a standard ballpoint pen. The pen can write at altitudes up to 12,500 feet (3810 m). The ink is forced out by compressed nitrogen at a pressure of nearly 35 pounds per square inch (340 kPa). Operating temperatures range from -30 to 250 degrees Fahrenheit (-35 to 120 degrees Celsius). The pen has an estimated shelf life of 100 years

Δημοσ.
Ρώτα σε καμιά σχολή καταδύσεων... Είχα δει ένα βίντεο που γράφαν με κάτι κάτω από το νερό...

Με απλό μολύβι πάνω σε ματ πλαστικο εγραφαν μαλλον....

Δημοσ.
Με απλό μολύβι πάνω σε ματ πλαστικο εγραφαν μαλλον....

μηπως ηταν λαδομπογια?

γιατι πριν τη δημιουργια του space pen οι αστροναυτες εγραφαν σε πλαστικο με λαδομπογιες....

Previously both the Russian and American astronauts used grease pencils and plastic slates

Δημοσ.

εγω το θεμα με τον στυλο στο διαστημα το ξερω ως ανεκδοτο με τους αστροναυτες της αμερικης vs rwsias.

οι 1οι ξοδεψαν ενα καρο λεφτα για να βρουν λυση ωστε να γραφει ο στυλος κ στο διαστημα...

ή 2οι απλα γραφαν με μολυβι

Δημοσ.
μηπως ηταν λαδομπογια?

γιατι πριν τη δημιουργια του space pen οι αστροναυτες εγραφαν σε πλαστικο με λαδομπογιες....

Previously both the Russian and American astronauts used grease pencils and plastic slates

Σιγα μην κουβαλάμε λαδομπογια εκει κάτω.Απλό μολυβάκι και ενα πλαστικό ταμπελάκι. Εγώ επειδη σε κάθε βουτιά έχανα το μολυβάκι τσίμπισα καμια δεκαρια απο τα ικεα και έδινα και στους αλλους...

Δημοσ.
εγω το θεμα με τον στυλο στο διαστημα το ξερω ως ανεκδοτο με τους αστροναυτες της αμερικης vs rwsias.

οι 1οι ξοδεψαν ενα καρο λεφτα για να βρουν λυση ωστε να γραφει ο στυλος κ στο διαστημα...

ή 2οι απλα γραφαν με μολυβι

αυτο ειναι οπως ειπες ανεκδοτο :P

το space pen παραυτα υπαρχει κανονικα.

αχ λιακοπουλε τι μας κανεις με τους @@ τους ρωσους :P

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω απο εδω εχω αγορασει ειναι official distributor και με φτηνα μεταφορικα για ελλαδα

http://stores.ebay.com/Cyber-Space-Pens_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d33QQftidZ2QQtZkm

Στο κατάστημα με τα φωτογραφικά στην αρχή της Σταδίου (απάναντι από το Ζάρα) έβρισκα παλιότερα τα στυλό Fisher καθώς και αναλώσιμα. Έχω 2-3 χρόνια όμως να πάω και δεν ξέρω αν εξακολουθεί να τα φέρνει.

:-)

Δημοσ.

αυτα τα fisher pen ειναι στυλος η μαρκαδορος?

γραφει πανω σε πλαστικοποιηση η οχι?

και περιπου τι τιμη κανει το 1 ?

οποιος εχει πληροφοριες

για καταστημα στην Αθηνα που να φερνει ας μας

πει. Ευχαριστω.

Δημοσ.
αυτα τα fisher pen ειναι στυλος η μαρκαδορος?

γραφει πανω σε πλαστικοποιηση η οχι?

και περιπου τι τιμη κανει το 1 ?

οποιος εχει πληροφοριες

για καταστημα στην Αθηνα που να φερνει ας μας

πει. Ευχαριστω.

ειναι στυλο και γραφει παντου λογικα και σε πλαστικο. μπορεις να αγορασεις μονο το μελανι και να το ενσωματωσεις σε parker pen. ετσι εχεις space pen parker :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...