Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση για Games, τι προτείνετε;;;;vol.2

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε το email από Πλαίσιο και....ΝΑΙ!! χωράει μέσα η 9800 :-):-)

Θα πάω και την Πέμπτη από κει για τον δίσκο να το επιβεβαιώσω κιόλας...

Για τις 2 μητρικές που έχω στην αρχή για πείτε ρε παιδιά ποιά από τις 2 να πάρω; Έχουν καμμιά διαφορά ή μόνο το όνομα αλλάζει;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PSU, από reviews (για 500-800 watt που κοίταζα) έχω καταλήξει ότι τα καλύτερα είναι Tagan, Enermax, Corsair και μετά Seasonic, etc..

Τα πρώτα 3 έχουν από τις καλύτερες ψύκτρες της αγοράς, και μεγαλύτερα/καλύτερα πηνία από άλλα, που πιστεύω είναι από τα κυριότερα σημεία προσοχής για αξιόπιστη λειτουργία ενός psu όπως φυσικά και η προσεγμένη-σωστά δομημένη και όχι ατσούμπαλη τοποθέτηση των παραπάνω πάνω στην πλακέτα του τροφοδοτικού. Επίσης κοίτα το τροφοδοτικό της επιλογής σου να είναι πιστοποιημένο με 80plus.

Δημοσ.
PSU, από reviews (για 500-800 watt που κοίταζα) έχω καταλήξει ότι τα καλύτερα είναι Tagan, Enermax, Corsair και μετά Seasonic, etc..

Τα πρώτα 3 έχουν από τις καλύτερες ψύκτρες της αγοράς, και μεγαλύτερα/καλύτερα πηνία από άλλα, που πιστεύω είναι από τα κυριότερα σημεία προσοχής για αξιόπιστη λειτουργία ενός psu όπως φυσικά και η προσεγμένη-σωστά δομημένη και όχι ατσούμπαλη τοποθέτηση των παραπάνω πάνω στην πλακέτα του τροφοδοτικού. Επίσης κοίτα το τροφοδοτικό της επιλογής σου να είναι πιστοποιημένο με 80plus.

δηλαδή το Zalman να το αφήσω καλύτερα; Μάλλον για Corsair θα πάω... αυτό το AXP αξίζει; Βασικά την γνωρίζετε την μάρκα;

Για τις μητρικές απότι φαίνεται είναι οι ίδιες γιατί δεν βλέπω ανταπόκριση οπότε μάλλον πάω για την X48-DS5...

Δημοσ.
Απο προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω οτι αν η 9800 είναι σε μήκος ίδια με την ΕΝ8800GTX (asus) τότε δε χωράει στο Soprano. Πάρε κι ένα δισκοπρίονο μαζί για τις μόντες...

lol...

Λοιπον ρε παιδια αφου απ οτι ξερω πιο συμαντικο λογο παιζουν τα A που βγαζει γιατι να παρει ενα 750W αφου δεν ενδιαφερεται για cross..

Δηλαδη αν επαιρνε αυτο

520W

δεν θα ηταν καλο?

Δημοσ.

Τα παιδιά μου πρότειναν 750w σε περίπτωση που κάνω SLI με την 9800GTX...γι αυτό ένα δεις μου είπαν και για την 790i... για τα coolmaster δεν έχω ακούσει τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...