Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση για Games, τι προτείνετε;;;;vol.2

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να συμπληρώσω και κάτι άλλο: Έχω αυτό το APC, δεν νομίζω να έχω καμμιά διένεξη με το το τροφοδοτικό ε; Άλλωστε γύρω στα 370w θα καίω, σύμφωνα με το PSU calculator...

Δημοσ.

χωρια που η APC ειναι εγγυηση, δεν τιθεται θεμα conflict μεταξυ τους..

αλλωστε οπως ειπες για τα βατ που θα καταναλωνεις ειναι οτι πρεπει ενα 500 ups..:-)

δεν το συζητω για πλαισιο-εσοπ....

και μονο η εγγυηση αμεσης αντικαταστασης χωρις πολλα πολλα καθιστα το πλαισιο να αξιζει τυχον 30-40 Ε παραπανω σ ολο το συστημα..

βεβαια αποψεις ειναι αυτες..

εγω διατυπωνω τη δικη μου..:-)

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω οτι αν η 9800 είναι σε μήκος ίδια με την ΕΝ8800GTX (asus) τότε δε χωράει στο Soprano. Πάρε κι ένα δισκοπρίονο μαζί για τις μόντες...

Δημοσ.

Δηλαδή δεν χοράει καθόλου; Η απόσταση από τα πράσινα κλιψάκια μέχρι τον μπροστινό ανεμιστήρα είναι περίπου 40cm, τότε η κάρτα θα μπαίνει, άντε μπορεί να μπαίνει λίγο μέσα από το σίδερο υποστήριξης, δηλαδή να με "τρώει" μια 3,5'' θύρα. Η 8800GΤΧ πόσο μήκος είχε ακριβώς θυμάσαι;

Δημοσ.

ουφ! ζορι που τραβας φιλε!!:confused:

να γιατι σε καθε νεο συστημα ολοι προτεινουν φουλ πυργο..:-)

να επιμεινω αλλη μια..

πηγαινε στο πλαισιο ( αν εχεις στην πολη σου ) και ρωτα τους..

θα σου πουν για σιγουρα....

Δημοσ.

Άσε, μέχρι και εφιάλτη είδα να πούμε...:-D. Το ξέρω,όταν πήγα για κουτί, αυτός από το Πλαίσιο μου είπε ότι είναι 100% "συμβατό" με όποια νέα κάρτα βγει, δηλαδή δεν θα υπάρξει πρόβλημα από άποψη χώρου κλπ...Θεσσαλονίκη μένω, έστειλα ένα email, έαν δεν απάντήσουν, θα πάω από 'κει...

Δημοσ.

χεχε..

με 3 πλαισια στην πολη σου, δεν ειναι να μην πας να τους ρωτησεις..

ειτε ευκαρπια, ειτε ανατολικα ειτε κεντρο..

καλυτερα καλαμαρια πηγαινε..;)

Δημοσ.

Εαν δεν απαντήσουν, θα πάω. Ναι Καλαμαριά πηγαίνω συνέχεια... Ξέρει κανείς ακριβώς τις διαστάσεις; Ψάνχω τόση ώρα αλλά τίποτα... Είμαι ικανός να κάνω κανένα μοντέλο από ξύλο αύριο με τις διαστάσεις της για να δω άμα χωράει :lol::lol:

EDIT: άκυρο τα βρήκα...10.5x4.376''

Δημοσ.

Μάλλον χωράει...ούτε πολιτικός μηχανικός να ήμουν...άρε nVidia τι μας κάνεις! λοίπον επείδη σας τα ΄πρηξα με το κουτί μου, πείτε κάτι άλλο: τελικά τον δίσκο από Πλαίσιο η Eshop;

Δημοσ.

ε τι λεμε τοση ωρα??

πλαισιο..

αμα παθει τιποτα (εκτος απο πεσιμο η χτυπημα) στον αλλαζουν την ιδια μερα, μξπορει την ιδια ωρα η το πολυ την επομενη....:-D:-D:-D

απο ε-σοπ μπορει και να προσπαθησουν να στον φτιαξουν!!!

αυτο σημαινει μεχρι και 2 βδομαδες αναμονη..

αλλωστε η διαφορα δε νομιζω να ναι μεγαλη στα φραγκα....

Δημοσ.
ε τι λεμε τοση ωρα??

πλαισιο..

αμα παθει τιποτα (εκτος απο πεσιμο η χτυπημα) στον αλλαζουν την ιδια μερα, μξπορει την ιδια ωρα η το πολυ την επομενη....:-D:-D:-D

απο ε-σοπ μπορει και να προσπαθησουν να στον φτιαξουν!!!

αυτο σημαινει μεχρι και 2 βδομαδες αναμονη..

αλλωστε η διαφορα δε νομιζω να ναι μεγαλη στα φραγκα....

Όχι ξέρεις, είναι και κάτι καλώδια που θέλω να πάρω (αντάπτορες βασικά, και το hardacano) τα όποια δεν τα έχει το Πλαίσιο, ή τουλάχιστον στην σελίδα. Στα φράγκα όντως δεν υπάρχει διαφόρα...Άντε πάλι θα το πλουτίσουμε το Πλαίσιο :lol:

Δημοσ.

παρε το δισκο απο πλαισιο και τ αλλα απο εσοπ αν δεις οτι στο πλαισιο δεν εχει..

(καλωδια στο πλαισιο εχει πισω, κοντα στις θεσεις με τα παιχνιδια, στις μικρες TFT TV..;))

Δημοσ.

Επειδή και εγώ προσανατολίζομαι στην αγορά μιας 9800GTX, έχοντας ήδη το Soprano, έχω φάει τον τόπο ψάχνοντας σήμερα! Άλλοι λένε ναι, άλλοι όχι... Κάθως έψαχνα έπεσα πάνω σε

. Το παλικάρι έχει soprano, και έχει μέσα την 8800GTX, που έχει τις ίδιες διαστάσεις απότι νομίζω... Αυτό αυξάνει τις ελπίδες μας φίλε :-). Του έχω στείλει ήδη ένα message, να με πει περαιτέρω πράγματα...Μην ξέχασεις να ενημερώσεις εάν σε ειδοποιήσουν από Πλαίσιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...