dimitris2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια, εχω ενα pc με vista και εχει εξαφανιστει η γραμμη γλωσσας ουτε αλλαζει με καποιο συνδυασμο πληκτρων σε Ελλ . ακομα και στις γραμμες εργαλειων δεν εμφανιζεται καποια επιλογη για την γραμμη γλωσσας. στον πινακα ελεγχου, ενω παταω να εμφανιζεται η γραμμη γλωσσας δε λειτουργει παλι. καμμια βοηθεια;
Manosdoc Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια, εχω ενα pc με vista και εχει εξαφανιστει η γραμμη γλωσσας ουτε αλλαζει με καποιο συνδυασμο πληκτρων σε Ελλ . ακομα και στις γραμμες εργαλειων δεν εμφανιζεται καποια επιλογη για την γραμμη γλωσσας. στον πινακα ελεγχου, ενω παταω να εμφανιζεται η γραμμη γλωσσας δε λειτουργει παλι. καμμια βοηθεια; Δεν μας είπες, έγινε έτσι στα καλά των καθουμένων ; πάνω στην μπάρα δεξί κλικ->Τoolbars->Language bar δεν εμφανίζεται ; Τα Vista είναι Eng/Gr?
dimitris2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ναι, στα καλα των καθουμενων εγινε. τα vista ειναι ελληνικα. και σχετικα με το "Τoolbars->Language bar" το γραφω και στο πρωτο ποστ δεν εμφανιζεται καν η επιλογη αυτη
jakegate7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημήτρη για κοίτα λίγο εδώ και ειδικά αυτό που προτείνει ο Eusubius στο 7 post.
Manosdoc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δοκίμασε μια να το βάλεις μη εμφάνιση και ΟΚ Και μετά ξανά εμφάνιση και ΟΚ
dimitris2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Manosdoc το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα... jakegate7 επειδη δεν ειναι δικο μου το pc και ειναι ενος φιλου, του προτεινα τη λυση του Eusubius και περιμενω να μου πει αν λυθηκε...
George GR Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω αν αυτό http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=2363985&SiteID=17 σε βοηθήσει κάπως - ίσως όμως πρέπει να κατεβάσεις κ το service pack 1 Οι πιο πολλοί εκεί προτείνουν κάποιο Reset.
minoras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 πινακας ελεγχου-ωρα,γλωσσα και περιοχη-πληκτρολογια και γλωσσες-αλλαγη πληκτρολογιου-γραμμη γλωσσας-αγκυρωμενη στη γραμμη εργασιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα