Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω ενα pc με vista και εχει εξαφανιστει η γραμμη γλωσσας ουτε αλλαζει με καποιο συνδυασμο πληκτρων σε Ελλ . ακομα και στις γραμμες εργαλειων δεν εμφανιζεται καποια επιλογη για την γραμμη γλωσσας. στον πινακα ελεγχου, ενω παταω να εμφανιζεται η γραμμη γλωσσας δε λειτουργει παλι. καμμια βοηθεια;

Δημοσ.
γεια σας παιδια, εχω ενα pc με vista και εχει εξαφανιστει η γραμμη γλωσσας ουτε αλλαζει με καποιο συνδυασμο πληκτρων σε Ελλ . ακομα και στις γραμμες εργαλειων δεν εμφανιζεται καποια επιλογη για την γραμμη γλωσσας. στον πινακα ελεγχου, ενω παταω να εμφανιζεται η γραμμη γλωσσας δε λειτουργει παλι. καμμια βοηθεια;

Δεν μας είπες, έγινε έτσι στα καλά των καθουμένων ;

πάνω στην μπάρα δεξί κλικ->Τoolbars->Language bar δεν εμφανίζεται ;

Τα Vista είναι Eng/Gr?

Δημοσ.

ναι, στα καλα των καθουμενων εγινε. τα vista ειναι ελληνικα. και σχετικα με το "Τoolbars->Language bar" το γραφω και στο πρωτο ποστ δεν εμφανιζεται καν η επιλογη αυτη

Δημοσ.

Manosdoc το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα...

jakegate7 επειδη δεν ειναι δικο μου το pc και ειναι ενος φιλου, του προτεινα τη λυση του Eusubius και περιμενω να μου πει αν λυθηκε...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πινακας ελεγχου-ωρα,γλωσσα και περιοχη-πληκτρολογια και γλωσσες-αλλαγη πληκτρολογιου-γραμμη γλωσσας-αγκυρωμενη στη γραμμη εργασιων

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...