Προς το περιεχόμενο

Eνωση δυο αρχειων avi.

avraam5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω καποιες ταινιες στο σπιτι οπως ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων οι οποιες αποτελουνται απο δυο αρχεια avi.

με ποιο τροπο η προγραμμα τα αρχεια αυτα μπορουν να ενωθουν παραμενοντας ομως avi ωστε να τα βλεπω σαν μια ολοκληρωμενη ταινια στο dvd player του σπιτιου μου ?(το dvd player υποστηριζει το συγκεκριμενο τυπο αρχειου)

Δημοσ.

Ολα τα προγράμματα video editing μπορούν να κολλήσουν clips. Ακόμα και το Nero vision. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ξανακάνουν encoding προκειμένου να φτιαχτεί το νέο εννιαίο avi.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει prog που να τα κολλάει χωρίς encoding;

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ξανακάνουν encoding προκειμένου να φτιαχτεί το νέο εννιαίο avi.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει prog που να τα κολλάει χωρίς encoding;

Δεν νομίζω....

Sony Vegas σε PC

iMovie σε mac

Μου κάνουν σχεδόν 2 ώρες για κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να κάνουν αυτό που λέτε. Τα πιο γνωστά δωρεάν είναι αυτά που αναφέρθηκαν από τον accipio, συν το Avidemux...

Δημοσ.

Αν και με βάση τις προτάσεις των προηγουμένων δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσεις, πληροφοριακά το Nero έβγαλε τεράστιο αρχείο γιατί του είπες να φτιάξει ασυμπίεστο video, μάλλον avi. Ναι, το avi μπορεί να είναι συμπιεσμένο (divX, Xvid κτλ) ή ασυμπίεστο (άρα τεράστιο). Πρέπει να του πεις να το κάνει divX, MPEG2 κτλ, οτιδήποτε συμπιεσμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...