avraam5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εχω καποιες ταινιες στο σπιτι οπως ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων οι οποιες αποτελουνται απο δυο αρχεια avi. με ποιο τροπο η προγραμμα τα αρχεια αυτα μπορουν να ενωθουν παραμενοντας ομως avi ωστε να τα βλεπω σαν μια ολοκληρωμενη ταινια στο dvd player του σπιτιου μου ?(το dvd player υποστηριζει το συγκεκριμενο τυπο αρχειου)
gagvas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ολα τα προγράμματα video editing μπορούν να κολλήσουν clips. Ακόμα και το Nero vision. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ξανακάνουν encoding προκειμένου να φτιαχτεί το νέο εννιαίο avi. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει prog που να τα κολλάει χωρίς encoding;
avraam5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 εχω δοκιμασει με το nero vision αλλα το αποτελεσμα που μου δινει ειναι πανω απο 100 giga ταινιας avi .
RockSoundStudio Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Το πρόβλημα είναι όμως ότι ξανακάνουν encoding προκειμένου να φτιαχτεί το νέο εννιαίο avi.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει prog που να τα κολλάει χωρίς encoding; Δεν νομίζω.... Sony Vegas σε PC iMovie σε mac Μου κάνουν σχεδόν 2 ώρες για κάτι τέτοιο
accipio Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ενώστε τα avi με το VirtualDub / VirtualDubMod. Δείτε τον οδηγό του kastel ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB.
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Φυσικά και υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να κάνουν αυτό που λέτε. Τα πιο γνωστά δωρεάν είναι αυτά που αναφέρθηκαν από τον accipio, συν το Avidemux...
gagvas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αν και με βάση τις προτάσεις των προηγουμένων δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσεις, πληροφοριακά το Nero έβγαλε τεράστιο αρχείο γιατί του είπες να φτιάξει ασυμπίεστο video, μάλλον avi. Ναι, το avi μπορεί να είναι συμπιεσμένο (divX, Xvid κτλ) ή ασυμπίεστο (άρα τεράστιο). Πρέπει να του πεις να το κάνει divX, MPEG2 κτλ, οτιδήποτε συμπιεσμένο.
avraam5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 μα δεν υπαρχει επιλογη για εξαγωγη σε divx και οταν το κανω mpeg 2 βγαινει σε χαλια ποιοτητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.